VARGA Rosé f.sz BUBIS 0,75l
TermékleírásJellemzők Magyarország kedvenc borászata, Magyar termék Termék
információk Kedves Vásárlónk! A rozé borról egy beszélgetés jut eszembe,
amelynek évekkel ezelőtt a fültanúja voltam. Tizenéves, de már borivó korban
lévő fiaim kínálják barátaikat. Bort hozhatunk? Köszönjük nem. Rozét? Azt igen.
Fiatalság - bolondság! De jó bolondság, a tévedésben ugyanis lényeges a
felismerés, hogy a rozéval új minőség jelent meg a borok között, ami jobban
különbözik a fehér és a vörös boroktól, mint azok egymástól. Megjelenése
kötelezően illatos, friss, üde, mégis alapvetően eltér a fehér és a vörös
primőrboroktól is. Nem, vagy alig beszélhetünk fajtajellegéről, és bár a
szüretelést követően gyorsan palackba kerül, mégsem maradnak meg benne az
elsődleges szőlőízek, sőt olyan epres, málnás érzetek jelennek meg, amelyek a
vörösborban csak hosszabb érlelés útján keletkezhetnek. A rozé a modern idők
gyermeke, nincs tradíciója, de nagy jövő áll előtte. Jól illeszkedik a
gasztronómia fejlődéséhez, általában salátákhoz, levesekhez, fehér húsokhoz
ajánljuk, de ha csak egy palack bort akarunk felbontani, akkor bármilyen
ételsorhoz a rozé a legjobb választás. Kedves egészségére! Varga Péter Egyéb
információk Betétdíjas termék. Allergén összetevőkKén-dioxid / Szulfitok
információk Kedves Vásárlónk! A rozé borról egy beszélgetés jut eszembe,
amelynek évekkel ezelőtt a fültanúja voltam. Tizenéves, de már borivó korban
lévő fiaim kínálják barátaikat. Bort hozhatunk? Köszönjük nem. Rozét? Azt igen.
Fiatalság - bolondság! De jó bolondság, a tévedésben ugyanis lényeges a
felismerés, hogy a rozéval új minőség jelent meg a borok között, ami jobban
különbözik a fehér és a vörös boroktól, mint azok egymástól. Megjelenése
kötelezően illatos, friss, üde, mégis alapvetően eltér a fehér és a vörös
primőrboroktól is. Nem, vagy alig beszélhetünk fajtajellegéről, és bár a
szüretelést követően gyorsan palackba kerül, mégsem maradnak meg benne az
elsődleges szőlőízek, sőt olyan epres, málnás érzetek jelennek meg, amelyek a
vörösborban csak hosszabb érlelés útján keletkezhetnek. A rozé a modern idők
gyermeke, nincs tradíciója, de nagy jövő áll előtte. Jól illeszkedik a
gasztronómia fejlődéséhez, általában salátákhoz, levesekhez, fehér húsokhoz
ajánljuk, de ha csak egy palack bort akarunk felbontani, akkor bármilyen
ételsorhoz a rozé a legjobb választás. Kedves egészségére! Varga Péter Egyéb
információk Betétdíjas termék. Allergén összetevőkKén-dioxid / Szulfitok
Adatlap
Ár: | 990 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.26 |
Eddig megtekintették 8 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "VARGA Rosé f.sz BUBIS 0,75l" című hirdetést látja. (fent)