VARGA Ház Bora Rosé száraz Bubis 1,5L
TermékleírásTermék információk Kedves Vásárlónk! A rozé borról egy beszélgetés
jut eszembe, amelynek évekkel ezelőtt a fültanúja voltam. Tizenéves, de már
borivó korban lévő fiaim kínálják barátaikat. ?Bort hozhatunk?? ?Köszönjük nem.?
?Rozét?? ?Azt igen.? Fiatalság - bolondság! De jó bolondság, a tévedésben
ugyanis lényeges a felismerés, hogy a rozéval új minőség jelent meg a borok
között, ami jobban különbözik a fehér és vörös boroktól, mint azok egymástól.
Megjelenése kötelezően illatos, friss, üde, mégis alapvetően eltér a fehér és
vörös primőrboroktól is. Nem, vagy alig beszélhetünk fajtajellegről, és bár a
szüretelést követően gyorsan palackba kerül, mégsem maradnak meg benne az
elsődleges szőlőízek, sőt olyan epres, málnás érzetek jelennek meg, amelyek
vörösborban csak hosszabb érlelés útján keletkezhetnek. A rozé a modern idők
gyermeke, nincs tradíciója, de nagy jövő áll előtte. Jól illeszkedik a
gasztronómia fejlődéséhez, általában salátákhoz, levesekhez, fehér húsokhoz
ajánljuk, de ha csak egy palack bort akarunk felbontani, akkor bármilyen
ételsorhoz a rozé a legjobb választás. Fogyasztását 12°C-ra hűtve ajánlom.
Kedves egészségére! Allergén összetevőkKén-dioxid / Szulfitok Biztonsági
információkAlkoholtartalmú termékeket a hatályos jogszabályokra figyelemmel 18.
életévét be nem töltött személy részére nem értékesítünk és nem szolgálunk ki.
jut eszembe, amelynek évekkel ezelőtt a fültanúja voltam. Tizenéves, de már
borivó korban lévő fiaim kínálják barátaikat. ?Bort hozhatunk?? ?Köszönjük nem.?
?Rozét?? ?Azt igen.? Fiatalság - bolondság! De jó bolondság, a tévedésben
ugyanis lényeges a felismerés, hogy a rozéval új minőség jelent meg a borok
között, ami jobban különbözik a fehér és vörös boroktól, mint azok egymástól.
Megjelenése kötelezően illatos, friss, üde, mégis alapvetően eltér a fehér és
vörös primőrboroktól is. Nem, vagy alig beszélhetünk fajtajellegről, és bár a
szüretelést követően gyorsan palackba kerül, mégsem maradnak meg benne az
elsődleges szőlőízek, sőt olyan epres, málnás érzetek jelennek meg, amelyek
vörösborban csak hosszabb érlelés útján keletkezhetnek. A rozé a modern idők
gyermeke, nincs tradíciója, de nagy jövő áll előtte. Jól illeszkedik a
gasztronómia fejlődéséhez, általában salátákhoz, levesekhez, fehér húsokhoz
ajánljuk, de ha csak egy palack bort akarunk felbontani, akkor bármilyen
ételsorhoz a rozé a legjobb választás. Fogyasztását 12°C-ra hűtve ajánlom.
Kedves egészségére! Allergén összetevőkKén-dioxid / Szulfitok Biztonsági
információkAlkoholtartalmú termékeket a hatályos jogszabályokra figyelemmel 18.
életévét be nem töltött személy részére nem értékesítünk és nem szolgálunk ki.
Adatlap
Ár: | 1.700 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.28 |
Eddig megtekintették 5 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "VARGA Ház Bora Rosé száraz Bubis 1,5L" című hirdetést látja. (fent)