Ingatlan Autó Állások Elektronika Állat Bútor Antik Szolgáltatások Játékok Még több..
    
Betöltés...

Iswari Bio Matcha por 70g

Iswari Bio Matcha por 70g Matcha, a teák királya. A Matcha japán tea, amelyet
csak a Felkelő Nap földjén termesztenek. Ősidők óta használják a zen buddhista
szerzetesek. Több tápanyagot , ásványi sókat, vitaminokat és antioxidánsokat
tartalmaz, mint a normál zöld tea: egy csésze Matcha körülbelül 10 csésze zöld
teának felel meg! Bio Matcha por 70g Matcha, a teák királya. A Matcha japán tea,
amelyet csak a Felkelő Nap földjén termesztenek. Ősidők óta használják a zen
buddhista szerzetesek. Több tápanyagot , ásványi sókat, vitaminokat és
antioxidánsokat tartalmaz, mint a normál zöld tea: egy csésze Matcha körülbelül
10 csésze zöld teának felel meg! ÖSSZETEVŐK Matcha por ELŐNYÖK A Matcha por
gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, baktériumellenes, méregtelenítő
és immunstimuláló hatású. Segít megelőzni számos krónikus betegséget. A
Matcha-ban található klorofill regenerálja a sejteket és elősegíti a
bélbaktériumok egészséges egyensúlyának fenntartását. Segít relaxálni az izmokat
és erőteljes öregedésgátló, fokozza a szabad gyökök és a toxinok eltávolítását.
Az Iswari Matcha ezért jó szövetséges testünk megtisztítására és
méregtelenítésére. MIÉRT VÁLASZD AZ ISWARI MATCHÁT - pozitív hatások
Revitalizáló, stimuláló és energetizáló hatású.Stimulál a kávéban levő koffein
nem kívánt mellékhatásai nélkül. Ez segíthet hogy éber és koncentrált maradj
Fokozza a kiválasztást, megakadályozza a folyadék visszatartását és a narancsbőr
kialakulását. Hangulat javító, leküzdi a stresszt és természetes antidepresszáns
- a Matcha ötször több L-teanin neurotranszmittert tartalmaz, mint a normál zöld
tea. Éppen ezért a Matcha teát évszázadok óta használják a japán zen szerzetesek
meditációhoz. Javítja a keringést: polifenolok, azaz katechinek, például
flavonoidok, felveszik a harcot az aranyér, a duzzadt lábak és narancsbőr ellen.
Javítja a memóriát és a koncentrációt: az L-teanin elősegíti a dopamin és a
szerotonin termelését. Ez a két anyag hangulatjavító, serkentik a memóriát és
elősegítik a koncentrációt. Pozitív hatású a bőrre, véd az UVA sugaraktól, a
leégéstől és az öregedéstől. Erős gyulladáscsökkentő, gazdag EGCG
antioxidánsokban, amelyek segítenek megelőzni a sejtek degenerációját, és
csökkentik az oxidatív stresszt, a szabad gyököket és az idő előtti öregedést.
Serkenti az anyagcserét és segít a fogyásban. Méregteleníti a testet, mivel a
klorofill és az antioxidánsok segítenek a toxinok eltávolításában. Erősíti az
immunrendszert, a katekinek antibiotikus tulajdonságokkal rendelkeznek. MATCHA A
TEÁK KIRÁLYA A Matcha japán tea, amelyet csak a Felkelő Nap földjén
termesztenek. Ez egy Gyokuro zöld tea, amely egy nagyon különleges folyamaton
megy keresztül. A Matchát porrá alakítják, hogy a lehető legelőnyösebb
tulajdonságokat tudja ki lehessen nyerni belőle. Minden alkalommal, amikor
hagyományos zöld teát iszunk, értékes antioxidánsokat és ásványi anyagokat
pazarolunk ... Hogyan? Amikor a csésze zöld teát úgy készítjük el, hogy a
leveleket meleg vízbe áztatjuk, a jótékony vegyületeinek és tápanyagainak csak
egy részéhez jutunk hozzá. Az összes antioxidánst csak úgy tudjuk kinyerni a
zöld teából ha az egész levelet elfogyasztjuk. Ezért a Matcha a legjobb módja
annak, hogy zöld teát igyunk, és élvezzük annak minden pozitív hatását. A
Matchát Japán meghatározott régióiban termesztik. A növekedési ciklus nagy
részében a növényeket sötét hálók borítják. Ily módon nagyobb mennyiségű
klorofill termelésére ösztönzik. A Gyokuro tealevelek, amelyek végül Matchává
válnak, különösen gazdagok klorofillban. De ha csak egy hagyományos filteres
teát iszunk a Gyokuro teából, akkor nem élvezhetjük a levelei összes antioxidáns
és jótékony tulajdonságát, ami így végül kárba vész. A Matchát válogatják, és
azonnal hidegen feldolgozzák annak minden tulajdonságának megőrzése érdekében. A
Matcha-t Tokiótól 400 km-re délre, a szennyezéstől távol, buja dombokon
termesztik. A Gyokuro tealeveleket betakarítják, és kézzel szelektálják, mielőtt
kőmalomban őrlik. Az Iswarinál előnyben részesítik a kulináris fajtát, amely
keserűbb és tápanyagokban gazdagabb, mint az ünnepi változat. A matcha kesernyés
íze a nagyobb méregtelenítő erő eredménye! EGY KIS TÖRTÉNELEM Az Iswari Matcha
por bio termesztésű növényből készül, Japán dombjain termesztik. Ősidők óta
használják a zen buddhista szerzetesek meditációs gyakorlataik során. Számos
hagyomány és ünnepi gyakorlat alakult ki a Matcha körül. A teaszertartás bevett
gyakorlat Japánban, és 750 évig a japán elit kizárólagos titka maradt. A Matcha
története éppúgy lenyűgöző, mint ahogyan készül. 1191-ben Eisai My?an zen
mester, a Rinzai Zen alapítója egy csodálatos kínai italt vezetett be Japánba.
Kissa Y?j?ki című könyvében: Hogyan lehet egészségesnek maradni teázás közben a
zen mester ezt írta: A tea egy csodálatos gyógyszer az egészség védelmére.
Rendkívüli képességgel bír meghosszabbítani az életet. Ahol a Matchát
termesztik, az emberek hosszabb életet élnek. A Matcha így lett a japán császári
bíróságok és szerzetesek titkos gyógyszere. A 16. században Sen no Riky? zen
mester alakította ki a teaszertartást folyamatát. A tea elkészítésének és
ivásának ez a nemes művészete Japán jelképévé vált a nyugaton. Ennek az
ünnepségnek köszönhetően a Matcha a szamurájok, a japán harcos osztály
elixírjévé vált. A hagyomány fennmaradt három olyan iskola jóvoltából, amelyek
ma is tanítják. Sen mester halála után három különböző Senke, azaz Sen ház
alakult: a legismertebb a Sen no Riky? házzal szemben levő épületben található
Omoteesenke nevű. A hátsó ház az Urasenke nevet kapta, a templom közelében lévő
házat pedig Mushakojisenke-nek hívták. Az Urasenke iskola a legnagyobb és
legismertebb. Nemzetközi irodái vannak New Yorkban és Milánóban is. A korábban
férfiak számára fenntartott hagyományos Matcha-szertartás az évek során szinte
kizárólag a nők felelőssége lett. Ma a hagyomány az egész világon folytatódik,
és szerencsére mindannyian élvezhetjük a Matcha tea rendkívüli tulajdonságait. A
Matcha port Japán legegészségesebb, legértékesebb és legritkább teájának
tartják. AZ ISWARI MATCHA A Matcha mindenki számára elérhető lett, de csak egy
kevés elit japán gyártó képes előállítani. Ez a legbonyolultabb tea termelés a
világon. A Matchát csak a naptól védett ültetvényeken termesztik: négy héttel a
betakarítás előtt a Matcha ültetvényeket sötét hálókkal borítják, hogy
stimulálják a klorofill termelést. Az Iswari Matcha egyedülálló, mert: Japán
egyszerű régióiban termesztik, távol a szennyezéstől és a sugárzástól; A
betakarítást és a feldolgozást hagyományos módszerekkel végzik; A leveleket ősi
technikákat alkalmazva, kővel őrlik; Több tápanyagot , ásványi sókat,
vitaminokat és antioxidánsokat tartalmaz, mint a normál zöld tea: egy csésze
Matcha körülbelül 10 csésze zöld teának felel meg! Tiszteletben tartja a japán
íz hagyományát: sokkal több fehérjét tartalmaz, mint egy átlagos Matcha, amelyet
a szupermarketben találhatsz, és ez ízletesebbé, valamint különösen táplálóvá
teszi! Magas koffeintartalma van. ELKÉSZÍTÉS Az Iswari Matcha por
tulajdonságainak teljes kihasználásához egyszerűen adj egy csepp forró,
körülbelül 80 ° C-os vizet egy csészében egy teáskanál. Keverjd össze egy
teáskanállal (lehetőleg fából készült teáskanállal), amíg egyenletesen el nem
keveredik és habos nem lesz. Ezután öntsd bele a maradék vizet, keverjd össze és
kóstoljd meg ezt az ősi italt! Ha a japán teaszertartás szerinti teát szeretnél
készíteni, akkor az Iswari Matcha por mellett a következő eszközökre is
szükséged lesz: Chawan: a tökéletes csésze a teaszertartáshoz. Ez egy kis
kerámia vagy terrakotta tálka. A színe nem véletlenszerű, hanem kiemeli a Matcha
zöld színét. Általában fekete, zöld és fehér különböző árnyalait választják.
Chasaku: hosszú, vékony bambuszkanál, amely minden csészébe megfelelő mennyiségű
Matchát merít. Sajátos alakját gőzhajlítással érik el. Chasen: egyedi formájú
tea habverő mely egyetlen darab bambuszból készül. Úgy néz ki, mint egy
borotválkozó kefe, a Matcha por finom és egyenletes keverésére szolgál,
megőrizve az ízét. Chaki: a Matcha porhoz használt kerámia vagy fa edény. Nem
tárolásra használják, hanem csak a szertartás alatt. A Matchát zárt
csomagolásban tárolják, amely megvédi a levegőtől és a fénytől. A teaceremónia
lenyűgöző, de az Iswarinál tisztában vannak azzal, hogy a modern élet mozgalmas
üteme nem mindig összeegyeztethető a majdnem ezer évvel ezelőtti ritmusokkal.
Ezért készítenek olyan termékeket és recepteket, amelyek nemcsak finomak, de
könnyen elkészíthetők is. Kiváló Matcha méregtelenítő italt készíthetsz, ha fél
teáskanál Matcha zöld port hozzáadsz egy turmixhoz, gyümölcsléhez vagy leveshez.
RECEPT Mandulatej 1 kivi 1 marék friss spenót 1 marék káposztalevél Fél zöld
alma és 3 vagy 4 eper 1 vagy 2 kimagozott datolya 1 teáskanál Iswari Matcha por
1 teáskanál Iswari Spirulina vagy Chlorella por 2 jégkocka (opcionális) A
turmixgépben kezdd a keményebb összetevőkkel, például a káposzta, a datolya és a
spenót hozzáadásával. Ezután add hozzá a maradék hozzávalókat és a jeget. Addig
turmixold, amíg habos, bársonyos italt nem kapsz. RECEPTEK Pisztácia Matcha
Latte Torta Matcha Nutola Szeletek Matcha Energia Golyók Matchamisu Nyers Matcha
Pite Pisztácia Matcha Frappé Tápértékre vonatkozó információk 100g tápértéke:
100g tápértéke: per 100g *RI/**NRV Energiatartalom kj/kcal 1353/323 Zsír 3,1g
ebből telített 0,8g ebből egyszeresen telítetlen 0,3g Szénhidrát 36,8g ebből
cukor 0,9g Rost 32,4g Fehérje 20,8g *42% Só 0,03g C vitamin 162,9 mg **203,6%
Magnézium 197,9 mg **52,8% *RI: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt
számára (8400kJ/2000kcal) **RDA (NRV): ajánlott napi mennyiség

Tovább
Adatlap
Ár: 4.826 Ft
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 15 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Iswari Bio Matcha por 70g
Lehetőségek
Megosztók

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Iswari Bio Matcha por 70g" című hirdetést látja. (fent)



Az oldal ezen része csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem