STEVIA- SZÁRÍTOTT LEVÉL 50gr
STEVIA - JÁZMINPAKÓCA CUKORGYÁR A
KONYHAABLAKBAN!A XXI. SZÁZAD
ÉDESÍTŐSZERE30-SZOR ÉDESEBB A DRÁGA
CUKORNÁL!Cukorbetegek és
fogyókúrázók is bátran
használhatják.Ráadásként
baktérium és gombaölő,
vírusszaporodás blokkoló!Tavasztól
őszig szabadban vagy ablakban termeszthető napfényes
helyekenTélen konyhaablakban teleltethető, mivel magas
páratartalmat és hőmérsékletet
szeret.Főzésnél is használható, mert
hatóanyagai nem bomlanak le a melegítés
hatására.Ételek és italok
édesítésére
használják.Szárított leveleit le
kell forrázni és negyed órát
állni hagyni.2dl vízhez egy evőkanálnyi
levélmorzsa elég.A forrázat nagyon
édes, ezért lehet tárolni és csak
kis adagokban az italokhoz adni.A porrá őrölt leveleket
lisztadalékként tortákba,
süteményekbe lehet
felhasználni.Meggátolja számos
baktérium és vírus
szaporodását.Hatékonyan alkalmazható
szájfertőzések és influenza
kezelésére.Használhatják
cukorbetegségben, candidiasisban,
cukorérzékenységben szenvedő, illetve
túlsúlyos egyének is. Célunk,
hogy a Steviát(sztívia, sztevia), ezt a
természetes édesítőszert, melyet a
világ számos táján
évtizedek/évszázadok óta
fogyasztanak, Magyaroszágon is ismertté és
széles körben elérhetővé
tegyük. Ha Ön cukorbeteg,
fogyókúrázik vagy csak egyszerűen szeretne
egészségesebben élni, akkor a Stevia az
Ön édesítőszere is!A dél-amerikai
indiánok által már
évszázadokkal ezelőtt felfedezett
növény, a Stevia Rebaudiana egy olyan természetes
édesítőszer, melynek levelei 30-szor édesebbek
a cukornál, kivonatai pedig akár 300-szor is
édesebbek lehetnek annál! Figyelemre
méltó, hogy fogszuvasodást nem okoz,
és az elhízásra hajlamos
fogyasztóinak sem kell aggódnia, mert
kalóriatartalma nulla! A növénynek cukor-
és máj-anyagcserére gyakorolt
jótékony hatása emelhető még ki,
illetve gyulladáscsökkentő, emésztést
segítő hatása mellett magas C és A vitamin-
valamint cink-, vas-, magnézium tartalma is bizonyított!
Cukorbetegek is fogyaszthatják, valamint néhány
tanulmány szerint a 2-es típusú
cukorbetegség ellen is ígéretes!
Gombaölő hatása miatt kiválóan
alkalmas Candida kúra alatti
édesítésre. Az intenzív
édes ízért felelős steviol glycoside-ok az
aszpartámmal ellentétben, főzés,
sütés, pH-változás esetén
sem bomlanak le, így a Stevia a cukor teljes körű
helyettesítője lehet!A Stevia előnyei - élettani
hatásai A Stevia egy csodálatos
növény, melyet évszázadok
óta használnak édesítésre
és gyógyításra. A Stevia, mint
étrendkiegészítő serkenti a máj, a
lép és a hasnyálmirigy
működését, szabályozza
szervezetünk vércukor-szintjét, rendszeresen
fogyasztva sokkal ritkábban tapasztalunk
fáradékonyságot (a jól ismert
délutáni hullámvölgyet, amikor sokan
egy-egy sütemény, csokoládé vagy
édesség után nyúlnak).
Egyéb hatásaik között emlegetik a
szellemi frissességet, a jobb emésztést, a
nyugodtabb alvást, a fekélyek és
horzsolások gyorsabb gyógyulását,
sőt a vérnyomás-ingadozások
enyhülését is.Figyelemre
méltó a Stevia növény
határozott gyulladásgátló,
baktérium- és gombaölő tulajdonsága,
amely remekül alkalmassá teszi
különböző bőrproblémák,
kelések, acne, kivörösödések,
lábgomba kezelésére is.A
növény intenzív édes
ízét fõleg a leveleinek akár 13
%-át is kitevõ stevioside adja, ami egy
szénhidrát alapú glycoside, amit
elõször 1931-ben francia tudósoknak
sikerült a növény leveleiből kivonnia. A Stevia
édes ízéhez további glycoside-ok is
hozzájárulnak, úgymint steviolbioside (nyom),
rebaudioside A (2-4%), B (nyom), C (1-2%), D (nyom), E (nyom) és
dulcoside A (0.5-1%). Ezen kívül vitamin(C, A)-
és ásványianyag(cink, rutin,
magnézium, foszfor, vas, stb.) tartalma sem
elhanyagolható!Cukorbetegség: Cukorbetegek is
biztonságosan fogyaszthatják, mivel nem emeli meg a
vércukorszintet, valamint
fogyókúrázók
számára is kiváló
segítség a felesleges kilók
leadásához, mivel a fõ steviol glycoside-ok
különösebb lebontás
nélkül emésztõdnek, így
kalória-értékük elenyésző!
Évszázadok óta ismert, hogy a Stevia
jótékonyan befolyásolja a
hasnyálmirigy működését,
ezért a cukorbetegek régóta
használják mint
édesítöszert. Tudományos
kutatások azt is kimutatták, hogy a Stevia rendszeresen
fogyasztva képes a vércukorszintet szabályozni,
ez természetesen nem jelenti azt, hogy helyettesítheti a
hagyományos kezeléseket, de amellett alkalmazva sokat
segít a cukorbetegség
kontrollálásában! Magas
vérnyomás:Más kutatások
kimutatták, hogy a Stevia csökkenti a magas
vérnyomást, miközben a normális
vérnyomást változatlanul hagyja,
tehát egészséges embereknél nem okoz
vérnyomáscsökkenést. Fog-
és
ínyápolás:Antibakteriális
hatása és kedvező
ásványianyag-tartalma miatt kiválóan
alkalmas a fogszuvasodás és egyéb
szájbetegségek megelőzésére,
gyógyítására. Előnyös
tulajdonságai miatt számos országban
fogkrémet és
szájöblítőszert is
készítenek a
felhasználásával, melyeket sikeresen
használnak ínybetegségek és
fogfájás kezelésére!
Emésztés:A Stevia javítja az
emésztést és a
bélműködést, megnyugtatja a túlterhelt
gyomrot, így segíthet kisebb rosszullétek
elmulasztásában. Erős gombaölő hatása
miatt kiválóan alkalmazható Candida
kezelésére is.A legjobb hatást tea vagy
valamilyen egyéb folyadék formában fogyasztva
érhetjük el!Bőrápolás:Mind
külsőleg, mind pedig belsőleg alkalmazva alkalmas
különböző bőrbetegségek(acne, dermatitis,
eczema, seborrhoea, stb.)
gyógyítására. Megvéd a
bőr korai öregedése ellen, azt fiatalossá
és rugalmassá varázsolja! Kisebb sebek,
horzsolások kezelésére
néhány csepp Stevia oldatot csepegtethetünk a
sérült bőrfelületre, így a
fájdalom gyorsan megszűnik és a seb is sokkal hamarabb fog
meggyógyulni! Fogyás,
súlycsökkenés: Amellet, hogy gyakorlatilag nulla
kalóriát tartalmaz, képes csökkenteni
az édességek és a zsíros
ételek utáni vágyat is! Kutatások
kimutatták, hogy az éhségérzetet is
jelentősen csökkenti, édesszájúak
korlátlanul fogyaszthatják anélkül,
hogy fölös kilók
lerakódásától kellene tartaniuk,
20perccel az étkezések elött fogyasztva pedig
sokkal hamarabb fogunk telítettséget
érezni! Függőség kezelése:A
tapasztalatok azt mutatják, hogy a Stevia segíthet
különböző függőségek
leküzdésében is, rendszeresen fogyasztva
csökkenti a dohányzás, alkohol illetve az
édességek utáni vágyat! Stevia- nem
csak cukorbetegeknekA stevia egy régóta bevált,
gyógyító hatású
növény, melyből ma már
édesítőszert is készítenek. Nem
tartalmaz szénhidrátot, így nem csak
cukorbetegek, de candidások és
diétázók is fogyaszthatják.A Stevia
egy hihetetlenül édes növény,
szárított levelei negyvenszer, a kivonatai akár
30-szor édesebb a
cukornál.Mellékíz-, kalória-
és szénhidrátmentes! Kitűnően alkalmas
édesítésre, főzésre és
sütésre egyaránt. Ma már több
formában, szirupként, porként és
tablettaként is megvásárolható.Az
eddigi kutatások szerint a Stevia:Kalória
mentesSzénhidrát mentesNagyon kevés kell
belőleNincs mellékízeNem mérgezőTeljesen
természetesFőzhető, süthetőKlinikailag
teszteltJavítja az emésztéstCsökkenti
a magas vérnyomástGyulladás csökkentő
hatásúAlkalmazzák
bőrbetegségekreCsökkenti a
gyomorsavatAntibakteriális tulajdonságai
révén segít a fogszuvasodás
megelőzésébenA Steviát leginkább
Dél-Amerikában és
Ázsiában termesztik, jótékony
hatásai miatt már évszázadok
óta használják. Manapság a
leveléből teát főznek, a kivonatokat, pedig
édesítésre használják.A
Brazíliában és Paraguayban élő
bennszülött lakosok évszázadok
óta használják a Steviát
édesítőszerként. A modern
gyógynövény terápia mindkét
országban számon tartja, mint vércukorszint-
és vérnyomáscsökkentő,
vízhajtó, szíverősítő és
általános erősítő szert. Levele
cukorbetegség, elhízás,
fogszuvasodás, magas vérnyomás,
kimerültség, depresszió,
édesség utáni vágyakozás
és különféle gyulladások
ellen használatos.Gyártó: Golmitz&Golmitz
Kft.
KONYHAABLAKBAN!A XXI. SZÁZAD
ÉDESÍTŐSZERE30-SZOR ÉDESEBB A DRÁGA
CUKORNÁL!Cukorbetegek és
fogyókúrázók is bátran
használhatják.Ráadásként
baktérium és gombaölő,
vírusszaporodás blokkoló!Tavasztól
őszig szabadban vagy ablakban termeszthető napfényes
helyekenTélen konyhaablakban teleltethető, mivel magas
páratartalmat és hőmérsékletet
szeret.Főzésnél is használható, mert
hatóanyagai nem bomlanak le a melegítés
hatására.Ételek és italok
édesítésére
használják.Szárított leveleit le
kell forrázni és negyed órát
állni hagyni.2dl vízhez egy evőkanálnyi
levélmorzsa elég.A forrázat nagyon
édes, ezért lehet tárolni és csak
kis adagokban az italokhoz adni.A porrá őrölt leveleket
lisztadalékként tortákba,
süteményekbe lehet
felhasználni.Meggátolja számos
baktérium és vírus
szaporodását.Hatékonyan alkalmazható
szájfertőzések és influenza
kezelésére.Használhatják
cukorbetegségben, candidiasisban,
cukorérzékenységben szenvedő, illetve
túlsúlyos egyének is. Célunk,
hogy a Steviát(sztívia, sztevia), ezt a
természetes édesítőszert, melyet a
világ számos táján
évtizedek/évszázadok óta
fogyasztanak, Magyaroszágon is ismertté és
széles körben elérhetővé
tegyük. Ha Ön cukorbeteg,
fogyókúrázik vagy csak egyszerűen szeretne
egészségesebben élni, akkor a Stevia az
Ön édesítőszere is!A dél-amerikai
indiánok által már
évszázadokkal ezelőtt felfedezett
növény, a Stevia Rebaudiana egy olyan természetes
édesítőszer, melynek levelei 30-szor édesebbek
a cukornál, kivonatai pedig akár 300-szor is
édesebbek lehetnek annál! Figyelemre
méltó, hogy fogszuvasodást nem okoz,
és az elhízásra hajlamos
fogyasztóinak sem kell aggódnia, mert
kalóriatartalma nulla! A növénynek cukor-
és máj-anyagcserére gyakorolt
jótékony hatása emelhető még ki,
illetve gyulladáscsökkentő, emésztést
segítő hatása mellett magas C és A vitamin-
valamint cink-, vas-, magnézium tartalma is bizonyított!
Cukorbetegek is fogyaszthatják, valamint néhány
tanulmány szerint a 2-es típusú
cukorbetegség ellen is ígéretes!
Gombaölő hatása miatt kiválóan
alkalmas Candida kúra alatti
édesítésre. Az intenzív
édes ízért felelős steviol glycoside-ok az
aszpartámmal ellentétben, főzés,
sütés, pH-változás esetén
sem bomlanak le, így a Stevia a cukor teljes körű
helyettesítője lehet!A Stevia előnyei - élettani
hatásai A Stevia egy csodálatos
növény, melyet évszázadok
óta használnak édesítésre
és gyógyításra. A Stevia, mint
étrendkiegészítő serkenti a máj, a
lép és a hasnyálmirigy
működését, szabályozza
szervezetünk vércukor-szintjét, rendszeresen
fogyasztva sokkal ritkábban tapasztalunk
fáradékonyságot (a jól ismert
délutáni hullámvölgyet, amikor sokan
egy-egy sütemény, csokoládé vagy
édesség után nyúlnak).
Egyéb hatásaik között emlegetik a
szellemi frissességet, a jobb emésztést, a
nyugodtabb alvást, a fekélyek és
horzsolások gyorsabb gyógyulását,
sőt a vérnyomás-ingadozások
enyhülését is.Figyelemre
méltó a Stevia növény
határozott gyulladásgátló,
baktérium- és gombaölő tulajdonsága,
amely remekül alkalmassá teszi
különböző bőrproblémák,
kelések, acne, kivörösödések,
lábgomba kezelésére is.A
növény intenzív édes
ízét fõleg a leveleinek akár 13
%-át is kitevõ stevioside adja, ami egy
szénhidrát alapú glycoside, amit
elõször 1931-ben francia tudósoknak
sikerült a növény leveleiből kivonnia. A Stevia
édes ízéhez további glycoside-ok is
hozzájárulnak, úgymint steviolbioside (nyom),
rebaudioside A (2-4%), B (nyom), C (1-2%), D (nyom), E (nyom) és
dulcoside A (0.5-1%). Ezen kívül vitamin(C, A)-
és ásványianyag(cink, rutin,
magnézium, foszfor, vas, stb.) tartalma sem
elhanyagolható!Cukorbetegség: Cukorbetegek is
biztonságosan fogyaszthatják, mivel nem emeli meg a
vércukorszintet, valamint
fogyókúrázók
számára is kiváló
segítség a felesleges kilók
leadásához, mivel a fõ steviol glycoside-ok
különösebb lebontás
nélkül emésztõdnek, így
kalória-értékük elenyésző!
Évszázadok óta ismert, hogy a Stevia
jótékonyan befolyásolja a
hasnyálmirigy működését,
ezért a cukorbetegek régóta
használják mint
édesítöszert. Tudományos
kutatások azt is kimutatták, hogy a Stevia rendszeresen
fogyasztva képes a vércukorszintet szabályozni,
ez természetesen nem jelenti azt, hogy helyettesítheti a
hagyományos kezeléseket, de amellett alkalmazva sokat
segít a cukorbetegség
kontrollálásában! Magas
vérnyomás:Más kutatások
kimutatták, hogy a Stevia csökkenti a magas
vérnyomást, miközben a normális
vérnyomást változatlanul hagyja,
tehát egészséges embereknél nem okoz
vérnyomáscsökkenést. Fog-
és
ínyápolás:Antibakteriális
hatása és kedvező
ásványianyag-tartalma miatt kiválóan
alkalmas a fogszuvasodás és egyéb
szájbetegségek megelőzésére,
gyógyítására. Előnyös
tulajdonságai miatt számos országban
fogkrémet és
szájöblítőszert is
készítenek a
felhasználásával, melyeket sikeresen
használnak ínybetegségek és
fogfájás kezelésére!
Emésztés:A Stevia javítja az
emésztést és a
bélműködést, megnyugtatja a túlterhelt
gyomrot, így segíthet kisebb rosszullétek
elmulasztásában. Erős gombaölő hatása
miatt kiválóan alkalmazható Candida
kezelésére is.A legjobb hatást tea vagy
valamilyen egyéb folyadék formában fogyasztva
érhetjük el!Bőrápolás:Mind
külsőleg, mind pedig belsőleg alkalmazva alkalmas
különböző bőrbetegségek(acne, dermatitis,
eczema, seborrhoea, stb.)
gyógyítására. Megvéd a
bőr korai öregedése ellen, azt fiatalossá
és rugalmassá varázsolja! Kisebb sebek,
horzsolások kezelésére
néhány csepp Stevia oldatot csepegtethetünk a
sérült bőrfelületre, így a
fájdalom gyorsan megszűnik és a seb is sokkal hamarabb fog
meggyógyulni! Fogyás,
súlycsökkenés: Amellet, hogy gyakorlatilag nulla
kalóriát tartalmaz, képes csökkenteni
az édességek és a zsíros
ételek utáni vágyat is! Kutatások
kimutatták, hogy az éhségérzetet is
jelentősen csökkenti, édesszájúak
korlátlanul fogyaszthatják anélkül,
hogy fölös kilók
lerakódásától kellene tartaniuk,
20perccel az étkezések elött fogyasztva pedig
sokkal hamarabb fogunk telítettséget
érezni! Függőség kezelése:A
tapasztalatok azt mutatják, hogy a Stevia segíthet
különböző függőségek
leküzdésében is, rendszeresen fogyasztva
csökkenti a dohányzás, alkohol illetve az
édességek utáni vágyat! Stevia- nem
csak cukorbetegeknekA stevia egy régóta bevált,
gyógyító hatású
növény, melyből ma már
édesítőszert is készítenek. Nem
tartalmaz szénhidrátot, így nem csak
cukorbetegek, de candidások és
diétázók is fogyaszthatják.A Stevia
egy hihetetlenül édes növény,
szárított levelei negyvenszer, a kivonatai akár
30-szor édesebb a
cukornál.Mellékíz-, kalória-
és szénhidrátmentes! Kitűnően alkalmas
édesítésre, főzésre és
sütésre egyaránt. Ma már több
formában, szirupként, porként és
tablettaként is megvásárolható.Az
eddigi kutatások szerint a Stevia:Kalória
mentesSzénhidrát mentesNagyon kevés kell
belőleNincs mellékízeNem mérgezőTeljesen
természetesFőzhető, süthetőKlinikailag
teszteltJavítja az emésztéstCsökkenti
a magas vérnyomástGyulladás csökkentő
hatásúAlkalmazzák
bőrbetegségekreCsökkenti a
gyomorsavatAntibakteriális tulajdonságai
révén segít a fogszuvasodás
megelőzésébenA Steviát leginkább
Dél-Amerikában és
Ázsiában termesztik, jótékony
hatásai miatt már évszázadok
óta használják. Manapság a
leveléből teát főznek, a kivonatokat, pedig
édesítésre használják.A
Brazíliában és Paraguayban élő
bennszülött lakosok évszázadok
óta használják a Steviát
édesítőszerként. A modern
gyógynövény terápia mindkét
országban számon tartja, mint vércukorszint-
és vérnyomáscsökkentő,
vízhajtó, szíverősítő és
általános erősítő szert. Levele
cukorbetegség, elhízás,
fogszuvasodás, magas vérnyomás,
kimerültség, depresszió,
édesség utáni vágyakozás
és különféle gyulladások
ellen használatos.Gyártó: Golmitz&Golmitz
Kft.
Adatlap
Ár: | 2.490 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.26 |
Eddig megtekintették 32 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "STEVIA- SZÁRÍTOTT LEVÉL 50gr " című hirdetést látja. (fent)