Gal Marhakollagén Peptidek Klasszik 300 g
A kollagén egy óriásfehérje, ami nagy mennyiségben található meg bőrünkben,
csontunkban és porcainkban. Az állati bőr, csont és porc elfogyasztásával (pl
csontleves, kocsonya, stb) hozzá is juthatunk sok kollagénhez, azonban ez nagyon
nehezen emészthető. A kollagén az emésztés során kisebb alkotóira, peptidekre,
majd egy része utána aminosavakra bomlik, így jut a véráramba, hogy aztán a
bőrben és ízületekben kifejthesse hatását. Termékünkben a kollagén már eleve
peptidek formájában van jelen, azaz elő van emésztve, hidrolizálva van. Így a
felszívódása már jó és az emésztésünket sem terheli. Ez az emésztést már alig
igénylő kollagén peptid (hidrolizált marhakollagén) segíti a bőr fiatalos
rugalmasságának megőrzését és az ízületek megfelelő működésétét,
hajlékonyságát.A bőrre és ízületekre kifejtett hatás csak kollagén peptidek
fogyasztásával kapcsolatosan igazolt, nem előemésztett (táplálkozásból
fogyasztott) kollagén esetében nem. (Fontos megjegyezni azonban a gyomor- és
bélnyálkahártyára a táplálékból származó, nem előemésztett kollagén a jó hatású
egyes szakemberek szerint).E kollagénünk jótékony hatásai, fogyasztásának
élettani előnyei nem különböznek a sertéskollagénünkéitől. Fontos azonban
kiemelnünk, hogy marhakollagén-alapanyagunk kizárólag legelőn tartott, füvet
legelő szarvasmarháktól, kíméletes állattartásból származik. Adagolás: Napi 10g
(1 púpozott evőkanál) fogyasztása javasolt napi 1 vagy 2 alkalommal. Íze
nincsen, de enyhe szaga miatt érdemes narancslébe, kakaóba vagy pl.
tejszínes-vaníliás italba keveri, melyek remekül elfedik azt.
csontunkban és porcainkban. Az állati bőr, csont és porc elfogyasztásával (pl
csontleves, kocsonya, stb) hozzá is juthatunk sok kollagénhez, azonban ez nagyon
nehezen emészthető. A kollagén az emésztés során kisebb alkotóira, peptidekre,
majd egy része utána aminosavakra bomlik, így jut a véráramba, hogy aztán a
bőrben és ízületekben kifejthesse hatását. Termékünkben a kollagén már eleve
peptidek formájában van jelen, azaz elő van emésztve, hidrolizálva van. Így a
felszívódása már jó és az emésztésünket sem terheli. Ez az emésztést már alig
igénylő kollagén peptid (hidrolizált marhakollagén) segíti a bőr fiatalos
rugalmasságának megőrzését és az ízületek megfelelő működésétét,
hajlékonyságát.A bőrre és ízületekre kifejtett hatás csak kollagén peptidek
fogyasztásával kapcsolatosan igazolt, nem előemésztett (táplálkozásból
fogyasztott) kollagén esetében nem. (Fontos megjegyezni azonban a gyomor- és
bélnyálkahártyára a táplálékból származó, nem előemésztett kollagén a jó hatású
egyes szakemberek szerint).E kollagénünk jótékony hatásai, fogyasztásának
élettani előnyei nem különböznek a sertéskollagénünkéitől. Fontos azonban
kiemelnünk, hogy marhakollagén-alapanyagunk kizárólag legelőn tartott, füvet
legelő szarvasmarháktól, kíméletes állattartásból származik. Adagolás: Napi 10g
(1 púpozott evőkanál) fogyasztása javasolt napi 1 vagy 2 alkalommal. Íze
nincsen, de enyhe szaga miatt érdemes narancslébe, kakaóba vagy pl.
tejszínes-vaníliás italba keveri, melyek remekül elfedik azt.
Adatlap
Ár: | 4.690 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 17 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Gal Marhakollagén Peptidek Klasszik 300 g" című hirdetést látja. (fent)