Neera pálma juharfaszirup 1000 ml
Neera szirup és ital A Neera szirupot Svájcban fejlesztették ki, tiszta C
osztályú kanadai juharszirup és délkelet-ázsiai pálmaszirupok keverékéből. Öt év
és ezernyi teszt eredménye az a keverék, amely megfelel a Neera Méregtelenítő és
Tisztító Kúra minden kívánalmának. A kúra alatt a szervezet megtisztítja magát a
mérgektől. Ilyenkor további mérgeket fogyasztunk feldolgozott termékek
formájában, az csak fokozza a problémát, és aláássa a kúra eredményét. Ezért a
Neera szirupban csak természetes, vegyszermentes körülmények között növekvő,
válogatott fák nedvét használjuk. Előállítása fáradságos és kompromisszumot nem
tűrő. A juharfának körülbelül 40 évesnek kell lennie, mielőtt meg lehet
csapolni. A cukorjuhar, amely csak egy Észak-Amerika 75 juharfajtája közül, csak
március és április folyamán, mintegy 4-6 héten át ad nedvet. Az évnek ebben a
szakaszában az erdőt még egy méter feletti hó borítja, ami a nedv begyűjtését
roppant nehéz és fagyos feladattá teszi. A nedvet minden reggel összegyűjtik a
fákon lógó vödrökből, és a begyűjtő épületbe viszik, ahol a folyadékot fából
rakott tűzön addig melegítik, amíg az a szirupnak megfelelő sűrűséget eléri.
Hogy a szirup meg ne romoljon, a nedvet koncentrálni kell. Egyliternyi végtermék
előállításához 40-50 liter nedv szükséges. Ez megegyezik egy nagy juharfa egyévi
nedvtermelésével. A Neera szirup gyártása során kizárólag a sötét C osztályú
szirupot használják, mely a legkevésbé finomított, és ásványokban a
leggazdagabb. A pálmaszirup előállítása ugyancsak fáradságos munka. Ahhoz, hogy
a pálmát megcsapolják, mindennap egy kissé visszavágják a virágzásban lévő termő
hajtásait. Ily módon a fa legértékesebb nedvét gyűjtik össze, azt, amiből a
gyümölcs (például a kókuszdió) fejlődne. A nedvet ezután nyílt tűzön melegítik,
és óvatosan besűrítik, hogy elkerüljék az erjedést. A Neera szirup több
különböző délkelet-ázsiai pálmafaj nedvét ötvözi, köztük a kókuszpálmáét, az
őserdei Arenga pálmáét és a Kitul pálmáét, a mocsárvidékeken honos Nipah pálmáét
és a Sri Lanka-i Palmyra pálmáét. A Madal Bal csak kis családi gazdaságokban
készített pálmaszirupot használ, amelynek termelési módszereit nemzetközi
segélyszervezetek emberei vezették be és ellenőrzik. Ez az intenzív termelési
eljárás biztosan költségesebb, mint a nagybani ültetvényes módszer, de
biztosítja a jó minőségű bioszirupot, és a családi vállalkozások támogatásával
segíti a helyi közösségek fejlődését. A Neera szirup egyik fő jellemzője gazdag
ásványi anyag tartalma. A juharszirup gazdag mangánban és cinkben, pont abban a
két ásványban, amely a pálmaszirupból szinte teljesen hiányzik. Ezzel szemben a
pálmaszirup nagy mennyiségű káliumot és kalciumot tartalmaz, ez a két ásványi
anyag pedig fontos a sejtek megfelelő működéséhez és így a szervezet
méregtelenítéséhez. Megfelelő arányban vegyítve a Neera szirup ásványi anyag
tartalma gazdag és kiegyensúlyozott. Ásványi anyag összetétel 1000 g szirupban:
Vas - 20 mg Mangán - 45 mg Cink - 55 mg Magnézium - 150 mg Nátrium - 370 mg
Kalcium - 1800 mg Kálium - 2700 mg A Neera ital összetevői és elkészítése: A
Neera ital összetevői: - tiszta víz - Neera szirup - citromlé - cayenne bors A
Neera ital a Neera szirup, frissen facsart citromlé, cayenne bors és tiszta víz
keveréke. De lássuk csak az összetevőket külön-külön: Neera szirup - A szirup a
magas, de könnyen lebontható gyümölcscukor-, azaz szénhidráttartalmának
köszönhetően megfelelő mennyiségű energiát biztosít a szervezet számára, és így
a szilárd táplálék hiányából adódó szokásos gyengeség és vércukorszint ingadozás
nem lép fel. Közvetlenül a véráramba kerül, így nem jelent további terhet az
emésztőrendszer szá-mára. A Neera ital nagyon kis mennyiségben tartalmaz
fehérjét, ezzel tovább könnyíti a kiválasztási folyamatokat. A fák nedvéből
nyert koncentrátum biztosít minden olyan ásványi anyagot, ami testünk egészséges
működéséhez szükséges, így a kúra biztonságosan elvégezhető, és nem éhezünk. A
kúraital enyhén édes, kellemes ízének köszönhetően a szilárd táplálék hiányából
adó-dó stressz is csökken. Így a kúrát könnyedén végezhetjük akár 10 napon
keresztül is, úgy hogy közben nem fogyasztunk szilárd táplálékot. A Neera szirup
természetes növekedésű fáinak életereje élénkíti szervezetünk saját
meg-fiatalító erőit. Citromlé - A citromot mint a zsíranyagcsere hatékony
katalizátorát gyakran használják természetes méregtelenítő és tisztító
készítményekben. A benne található savak feloldják a zsírokat, és ennek
köszönhetően a kúra során nagyon sok méreganyag távozik a szervezetből. Minden
olyan salakanyagot, melyet kiválasztó szerveink nem képesek eltávolítani, a
zsírok magukhoz kötnek, így azok létfontosságú szerveinket nem támadhatják meg.
Ezenkívül a citromlé rendkívüli mennyiségű antioxidánssal és C vitaminnal
egészíti még ki a Neera italt, emellett segíti a nyálka és a salakanyagok
lebontását. Cayenne bors - A cayenne paprika nagyszerű anyagcsere fokozó. Hőt
gerjeszt a szervezetben, élénkíti a vérkeringést, és ezzel segíti a vér
eljutását a test távolabbi területeire, mely fontos a hatékony tisztuláshoz és
kiválasztáshoz. Tiszta víz - A víz szállítja sejtjeinkhez a különböző
tápanyagokat, és a kúra alatt feloldott salakanyago-kat elszállítja. Ezért minél
több folyadékot viszünk be a szervezetünkbe, annál hatéko-nyabb a tisztulás. A
víz belső fürdőt nyújt a testnek. A kúraital elkészítése Egy 3 dl-es csészébe
tegyünk: 2 evőkanál frissen préselt citromlevet (kb. fél citrom leve) 2 evőkanál
Neera szirupot 1/10 kávéskanál cayenne borsot vagy bármely más erőspaprikát
esetleg gyömbért 2 - 2,5 dl vizet Keverje össze a citromlevet, a szirupot és a
cayenne paprikát és engedje fel langyos vagy hideg vízzel, amelyiket jobban
szereti. Figyelem! Hagyományos szirupok, méz vagy egyéb édesítőszerek nem
megfelelőek a kúrához, ezek nagymértékben csökkentik a tisztítóhatást és az
energiaszintünket. Használjon friss citromot, ne limonádét vagy tartósított
citromlevet. Az ital ideális íze enyhén édes és savanykás, a paprika íze alig
érezhető.
osztályú kanadai juharszirup és délkelet-ázsiai pálmaszirupok keverékéből. Öt év
és ezernyi teszt eredménye az a keverék, amely megfelel a Neera Méregtelenítő és
Tisztító Kúra minden kívánalmának. A kúra alatt a szervezet megtisztítja magát a
mérgektől. Ilyenkor további mérgeket fogyasztunk feldolgozott termékek
formájában, az csak fokozza a problémát, és aláássa a kúra eredményét. Ezért a
Neera szirupban csak természetes, vegyszermentes körülmények között növekvő,
válogatott fák nedvét használjuk. Előállítása fáradságos és kompromisszumot nem
tűrő. A juharfának körülbelül 40 évesnek kell lennie, mielőtt meg lehet
csapolni. A cukorjuhar, amely csak egy Észak-Amerika 75 juharfajtája közül, csak
március és április folyamán, mintegy 4-6 héten át ad nedvet. Az évnek ebben a
szakaszában az erdőt még egy méter feletti hó borítja, ami a nedv begyűjtését
roppant nehéz és fagyos feladattá teszi. A nedvet minden reggel összegyűjtik a
fákon lógó vödrökből, és a begyűjtő épületbe viszik, ahol a folyadékot fából
rakott tűzön addig melegítik, amíg az a szirupnak megfelelő sűrűséget eléri.
Hogy a szirup meg ne romoljon, a nedvet koncentrálni kell. Egyliternyi végtermék
előállításához 40-50 liter nedv szükséges. Ez megegyezik egy nagy juharfa egyévi
nedvtermelésével. A Neera szirup gyártása során kizárólag a sötét C osztályú
szirupot használják, mely a legkevésbé finomított, és ásványokban a
leggazdagabb. A pálmaszirup előállítása ugyancsak fáradságos munka. Ahhoz, hogy
a pálmát megcsapolják, mindennap egy kissé visszavágják a virágzásban lévő termő
hajtásait. Ily módon a fa legértékesebb nedvét gyűjtik össze, azt, amiből a
gyümölcs (például a kókuszdió) fejlődne. A nedvet ezután nyílt tűzön melegítik,
és óvatosan besűrítik, hogy elkerüljék az erjedést. A Neera szirup több
különböző délkelet-ázsiai pálmafaj nedvét ötvözi, köztük a kókuszpálmáét, az
őserdei Arenga pálmáét és a Kitul pálmáét, a mocsárvidékeken honos Nipah pálmáét
és a Sri Lanka-i Palmyra pálmáét. A Madal Bal csak kis családi gazdaságokban
készített pálmaszirupot használ, amelynek termelési módszereit nemzetközi
segélyszervezetek emberei vezették be és ellenőrzik. Ez az intenzív termelési
eljárás biztosan költségesebb, mint a nagybani ültetvényes módszer, de
biztosítja a jó minőségű bioszirupot, és a családi vállalkozások támogatásával
segíti a helyi közösségek fejlődését. A Neera szirup egyik fő jellemzője gazdag
ásványi anyag tartalma. A juharszirup gazdag mangánban és cinkben, pont abban a
két ásványban, amely a pálmaszirupból szinte teljesen hiányzik. Ezzel szemben a
pálmaszirup nagy mennyiségű káliumot és kalciumot tartalmaz, ez a két ásványi
anyag pedig fontos a sejtek megfelelő működéséhez és így a szervezet
méregtelenítéséhez. Megfelelő arányban vegyítve a Neera szirup ásványi anyag
tartalma gazdag és kiegyensúlyozott. Ásványi anyag összetétel 1000 g szirupban:
Vas - 20 mg Mangán - 45 mg Cink - 55 mg Magnézium - 150 mg Nátrium - 370 mg
Kalcium - 1800 mg Kálium - 2700 mg A Neera ital összetevői és elkészítése: A
Neera ital összetevői: - tiszta víz - Neera szirup - citromlé - cayenne bors A
Neera ital a Neera szirup, frissen facsart citromlé, cayenne bors és tiszta víz
keveréke. De lássuk csak az összetevőket külön-külön: Neera szirup - A szirup a
magas, de könnyen lebontható gyümölcscukor-, azaz szénhidráttartalmának
köszönhetően megfelelő mennyiségű energiát biztosít a szervezet számára, és így
a szilárd táplálék hiányából adódó szokásos gyengeség és vércukorszint ingadozás
nem lép fel. Közvetlenül a véráramba kerül, így nem jelent további terhet az
emésztőrendszer szá-mára. A Neera ital nagyon kis mennyiségben tartalmaz
fehérjét, ezzel tovább könnyíti a kiválasztási folyamatokat. A fák nedvéből
nyert koncentrátum biztosít minden olyan ásványi anyagot, ami testünk egészséges
működéséhez szükséges, így a kúra biztonságosan elvégezhető, és nem éhezünk. A
kúraital enyhén édes, kellemes ízének köszönhetően a szilárd táplálék hiányából
adó-dó stressz is csökken. Így a kúrát könnyedén végezhetjük akár 10 napon
keresztül is, úgy hogy közben nem fogyasztunk szilárd táplálékot. A Neera szirup
természetes növekedésű fáinak életereje élénkíti szervezetünk saját
meg-fiatalító erőit. Citromlé - A citromot mint a zsíranyagcsere hatékony
katalizátorát gyakran használják természetes méregtelenítő és tisztító
készítményekben. A benne található savak feloldják a zsírokat, és ennek
köszönhetően a kúra során nagyon sok méreganyag távozik a szervezetből. Minden
olyan salakanyagot, melyet kiválasztó szerveink nem képesek eltávolítani, a
zsírok magukhoz kötnek, így azok létfontosságú szerveinket nem támadhatják meg.
Ezenkívül a citromlé rendkívüli mennyiségű antioxidánssal és C vitaminnal
egészíti még ki a Neera italt, emellett segíti a nyálka és a salakanyagok
lebontását. Cayenne bors - A cayenne paprika nagyszerű anyagcsere fokozó. Hőt
gerjeszt a szervezetben, élénkíti a vérkeringést, és ezzel segíti a vér
eljutását a test távolabbi területeire, mely fontos a hatékony tisztuláshoz és
kiválasztáshoz. Tiszta víz - A víz szállítja sejtjeinkhez a különböző
tápanyagokat, és a kúra alatt feloldott salakanyago-kat elszállítja. Ezért minél
több folyadékot viszünk be a szervezetünkbe, annál hatéko-nyabb a tisztulás. A
víz belső fürdőt nyújt a testnek. A kúraital elkészítése Egy 3 dl-es csészébe
tegyünk: 2 evőkanál frissen préselt citromlevet (kb. fél citrom leve) 2 evőkanál
Neera szirupot 1/10 kávéskanál cayenne borsot vagy bármely más erőspaprikát
esetleg gyömbért 2 - 2,5 dl vizet Keverje össze a citromlevet, a szirupot és a
cayenne paprikát és engedje fel langyos vagy hideg vízzel, amelyiket jobban
szereti. Figyelem! Hagyományos szirupok, méz vagy egyéb édesítőszerek nem
megfelelőek a kúrához, ezek nagymértékben csökkentik a tisztítóhatást és az
energiaszintünket. Használjon friss citromot, ne limonádét vagy tartósított
citromlevet. Az ital ideális íze enyhén édes és savanykás, a paprika íze alig
érezhető.
Adatlap
Ár: | 19.467 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.16 |
Eddig megtekintették 28 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Neera pálma juharfaszirup 1000 ml" című hirdetést látja. (fent)