INDUS HIMALÁJA ÉTKEZÉSI SÓ 1000G
Egyensúly ősi, tiszta táplálékkal A só az emberi élet számára ugyanolyan fontos,
mint a víz. Se víz, se só nélkül nem tudnánk létezni. A víz és a só a két
legfontosabb élelmiszerünk. A természetes Indus só nemcsak NaCl-ból áll, mint a
nyugati civilizáció étkezési sója, hanem további 82 elemet is tartalmaz. Ezek
azok az elemek, amelyek a szervezetünket is felépítik, és jelen voltak az
őstengerben is, ahonnan az élet ered. Emiatt köszönti ismerősként szervezetünk
az Indus sót. Az Indus só egészségjavító és -erősítő hatása Indiában már
évezredekkel ezelőtt ismert volt. Az Indus sót az Ayurvéda, a hosszú és
egészséges élet és az indiai gyógyítás klasszikus tudománya nagy sikerrel
alkalmazta. Előnye, hogy kevésbé melegíti a testet, mint a tengeri sók, és
emiatt mindegyik embertípus számára (vata, pitta, kapha) kedvezőbb a
fogyasztása. A természetes őssó, különösen a kristálysó nem gyógyszer, hanem a
szó igazi értelmében vett élelmiszer. Különleges tulajdonságai folytán energiát
adó és kiegyenlítő, semlegesítő és salaktalanító hatású. Az egyik legjobb
természetes módszer a kristálysóoldat és a víz kombinációja, ami képes a
természetes regenerálódó képességünket újraindítani és az egyensúlyt a
szervezetben helyreállítani. Az Indus völgye az a hely, ahol az indiai kultúra
rábukkant erre a kincsre. A Himalája és az Indus folyó között található
sóhegységben az india-iak már évezredek óta bányásszák a világ egyik
legértékesebb sóját, az Indusvölgy kősóját. A tenger kiszáradása után
visszamaradt sót idővel más kőzetrétegek fedték be; 500 millió éven keresztül
folyt a só tisztulása és érése a mélyben. A külvilágtól elzárva védve volt a
környezetszeny-nyezéstől. Az Indus sót mélyművelésű bányákból hozzák felszínre,
majd kézi erővel lemossák, és napon szárítják. Rendkívüli természetes tisztasága
miatt ezt a sót nem kell a feldolgozás során a kőzetből kimosni, hogy utána újra
kristályosítsák, ahogy az nagyon sok európai sóvidéken szokásos. A szokványos
étkezési sónak számos hátránya van. A bányászott sót az ipar igényeinek
megfelelően tisztítják, jellege megváltozik. A konyhasóval az élő szervezettől
idegen, adalékokkal kevert vegyszert viszünk be a szervezetünkbe. A globális
környezetszennyezés miatt a tengeri só minősége is megváltozott, ezért gyakran
tisztítási folyamaton esik át, így minősége még inkább leromlik. Fentiektől
eltérően az Indus só tiszta, nem tartalmaz adalékanyagokat, és nem távolították
el belőle a tengervízre jellemző nyomelemeket sem.
mint a víz. Se víz, se só nélkül nem tudnánk létezni. A víz és a só a két
legfontosabb élelmiszerünk. A természetes Indus só nemcsak NaCl-ból áll, mint a
nyugati civilizáció étkezési sója, hanem további 82 elemet is tartalmaz. Ezek
azok az elemek, amelyek a szervezetünket is felépítik, és jelen voltak az
őstengerben is, ahonnan az élet ered. Emiatt köszönti ismerősként szervezetünk
az Indus sót. Az Indus só egészségjavító és -erősítő hatása Indiában már
évezredekkel ezelőtt ismert volt. Az Indus sót az Ayurvéda, a hosszú és
egészséges élet és az indiai gyógyítás klasszikus tudománya nagy sikerrel
alkalmazta. Előnye, hogy kevésbé melegíti a testet, mint a tengeri sók, és
emiatt mindegyik embertípus számára (vata, pitta, kapha) kedvezőbb a
fogyasztása. A természetes őssó, különösen a kristálysó nem gyógyszer, hanem a
szó igazi értelmében vett élelmiszer. Különleges tulajdonságai folytán energiát
adó és kiegyenlítő, semlegesítő és salaktalanító hatású. Az egyik legjobb
természetes módszer a kristálysóoldat és a víz kombinációja, ami képes a
természetes regenerálódó képességünket újraindítani és az egyensúlyt a
szervezetben helyreállítani. Az Indus völgye az a hely, ahol az indiai kultúra
rábukkant erre a kincsre. A Himalája és az Indus folyó között található
sóhegységben az india-iak már évezredek óta bányásszák a világ egyik
legértékesebb sóját, az Indusvölgy kősóját. A tenger kiszáradása után
visszamaradt sót idővel más kőzetrétegek fedték be; 500 millió éven keresztül
folyt a só tisztulása és érése a mélyben. A külvilágtól elzárva védve volt a
környezetszeny-nyezéstől. Az Indus sót mélyművelésű bányákból hozzák felszínre,
majd kézi erővel lemossák, és napon szárítják. Rendkívüli természetes tisztasága
miatt ezt a sót nem kell a feldolgozás során a kőzetből kimosni, hogy utána újra
kristályosítsák, ahogy az nagyon sok európai sóvidéken szokásos. A szokványos
étkezési sónak számos hátránya van. A bányászott sót az ipar igényeinek
megfelelően tisztítják, jellege megváltozik. A konyhasóval az élő szervezettől
idegen, adalékokkal kevert vegyszert viszünk be a szervezetünkbe. A globális
környezetszennyezés miatt a tengeri só minősége is megváltozott, ezért gyakran
tisztítási folyamaton esik át, így minősége még inkább leromlik. Fentiektől
eltérően az Indus só tiszta, nem tartalmaz adalékanyagokat, és nem távolították
el belőle a tengervízre jellemző nyomelemeket sem.
Adatlap
Ár: | 816 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.05.10 |
Eddig megtekintették 8 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "INDUS HIMALÁJA ÉTKEZÉSI SÓ 1000G" című hirdetést látja. (fent)