GAL Q10 Lazac 250ml
GAL Q10 koenzimes lazacolaj, 3300 mg Omega 3 + 100 mg Q10/evőkanál Lazacolajat,
Q10-koenzimet és természetes tokoferolokat tartalmazó étrend-kiegészítő. 3300mg
?3 + 100mg Q10. Tiszta és stabil, teljes spektrumú ?3-zsírsav forrás.
Összhangban a természettel. A termék jól hasznosuló, természetes formában (és
nem a gyakori, mesterségesen átalakított etil-észterek formájában) tartalmazza
az ?3-zsírsavak teljes spektrumát, méghozzá koncentráltan, növényi
fermentációval előállított Q10-koenzimmel és természetes tokoferolokkal
(E-vitamin). Mindent úgy, ahogyan azok teljesértékű táplálékainkban is
megtalálhatók. Magas természetes tokoferol- tartalmának és a (kámformentes)
rozmaring-kivonatnak köszönhetően a termék igazán stabil, így biztonsággal
alkalmazható nagy dózisú EPA és DHA bevitel megvalósítására is. Az íze is
kellemesen enyhe, köszönhetően a stabilitásának, a hozzáadott természetes
citromolajnak, és a minőségi lazacolaj-keveréknek. Adagolás: Napi 1 evőkanál
(~10 ml) étkezéskor, akár salátára, pirítósra is, illetve ahogyan jólesik. Az
ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a
kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől
elzárva tárolandó. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak a szervezetünk megfelelő
működéséhez nélkülözhetetlenek, ugyanis az az EPA és DHA nevű omega-3
zsírsavakból gyulladást csökkentő hatású hormon szerű anyagok termelődnek a
szervezetünk minden sejtjében, míg az omega-6 zsírsavak túlfogyasztásából eredő
egyik omega-6 zsírsavból (arakidonsav) gyulladást fokozó hatásúak. A
leggyakoribb (ún. civilizációs) betegségek többsége pedig a magas általános
gyulladásszint miatt alakulnak ki, amely magát az öregedést is fokozza. Az ember
genetikailag 1:1 arányhoz közeli omega-3/6 zsírsavarányra van ?tervezve?. Őseink
zsírsavaránya 1:1-hez közeli volt, ahogy a ma élő nagyon egészséges
népcsoportoké is. Sajnos a mai kevés sósvízi hal fogyasztása és a magas omega-6
tartalmú növényi olajok és takarmányozott állatok zsírjának túlfogyasztása miatt
ez az arány jelentősen eltolódott az omega-6 irányába (1:8 ? 1:32). Ez az
eltolódás számos betegség oka. A megfelelő arány helyreállításához a legjobb
megoldás, ha jelentősen csökkentjük az omega-6-ban dús élelmiszerek
fogyasztását, rendszeresen szedünk EPA- és DHA-tartalmú tiszta
étrendkiegészítőket, valamint hetente többször fogyasztunk sósvízi halakat és
herkentyűket. Az algaolaj kivételével az omega-3 tartalmú növényi olajok nem
megfelőek, mert azokban nem EPA és DHA, hanem alfa-linolénsav (ALA) van omega-3
gyanánt. Ez azonban nem, vagy csak alig alakul át az emberi szervezetben hasznos
EPA és DHA zsírsavakra. Az alga és az állati eredetű omega-3 a leghasznosabb az
ember számára. A növényi omega-3 (ALA) amellett, hogy csekély mértékben tud
átalakulni a hasznos EPA és DHA formára, csökkenti egy dihomo-gamma-linolénsav
nevű szintén gyulladáscsökkentő hatású hasznos zsírsav kialakulását a
szervezetünkben. Ennek a szintén fontos zsírsavnak a termelődését a túlzott
omega-6 zsírsav fogyasztás is csökkenti, ezért különösen fontos, hogy ne növényi
omega-3 források fogyasztásával kompenzáljuk a magas omega-6 zsírsav
fogyasztásunkat, mert mindkettő csökkenti ennek a fontos gyulladáscsökkentő
hatású zsírsavnak a szintjét a szervezetünkben. Az EPA és DHA ezzel szemben nem
csökkenti, sőt. Az EPA és DHA bevitel nagyobb részét érdemes tisztított
halolajat tartalmazó étrend-kiegészítőkből fedezni és csak kisebb részét tengeri
halak és herkentyűk fogyasztásából, mert a vizeink ma már nagyon szennyezettek.
Az egységnyi EPA és DHA zsírsavra jutó legalacsonyabb szennyezőanyag bevitel így
érhető el. Termékünk fejlesztésekor a fő szempontjaink a következők voltak: A
leghatásosabb omega-3 zsírsavakat (EPA, DPA és DHA) a természetben megtalálható
ún. triglicerid formában tartalmazza és ne etil-észterek formájában. Ezen
hatóanyagok nagy mennyiségét képesek legyünk a szervezetünkbe juttatni a lehető
legkevesebb szennye- zőanyag kíséretében. Legyen minél gazdaságosabb, ha ahhoz
nem kell komp- romisszumot kötni a hatásosság és tisztaság kárára. Legyen nagyon
stabil, kiküszöbölve a bomlékony omega-3 zsírsavak oxidációját, mind a
szervezetben, mind a tárolás során. Mindezek figyelembevételével a tisztított
halolaj mellett döntöttünk, amelyet nagy mennyiségű természetes
tokoferol-keverékkel (közismertebb nevén E-vitamin-komplex-szel) és
kámfor-mentes rozmaring-kivonattal stabilizáltunk, hogy a lehető legstabilabb
legyen. A lágyzselatin kapszulás termékek nem gazdaságosak és a megfelelő hatást
csak sok kapszula lenyelésével lehet elérni, ezért mi a kanalas formát
választottuk. Enyhe ízéről a hozzáadott természetes citromolajjal gondoskodtunk.
Termékünk literje kevesebb szennyezőanyagot tartalmaz, mint egyetlen átlagos
szardínia konzerv! A napi adagja (kb. 10ml) pedig kb 1/100 annyit, miközben kb
5x annyi omega-3 zsírsavat tartalmaz, mint egy adag szardínia vagy lazac. Azaz
egységnyi omega-3 zsírsavhoz kevesebb, mint századannyi szennyezőanyag
kíséretében tudunk hozzájutni, mintha halakat fogyasztanánk. Q10-es lazacolajunk
növényi fermentációval előállított Q10-koenzimet is tartalmaz, mely a mai
kutatások alapján a legmegfelelőbb forma. Mivel bő olajban van oldva (10ml-ben
van 100 mg), ezért a Q10 felszívódása is kiváló. A Q10 hasznosulását ráadásul a
termékben lévő citromolajban természetesen jelenlévő magas d-limonén tartalom is
tovább segíti. Jelenleg nem létezik természetes módszer, mellyel a Q10
hasznosulása ennél jobb lenne. (A vízoldékonynak nevezett Q10 készítmények a
mosószerhez hasonló mesterséges anyaggal vannak vízoldékonnyá téve, más fokozott
felszívódású Q10 termékekben pedig a bélfal szerkezetét megváltoztató allergén
szójafehérjék hozzáadásával érik el a hatást.) A Q10 bő zsírban/olajban oldása
és a d-limonén viszont természetes módon fokozza a Q10 hasznosulását. Lehetetlen
felsorolni a halolaj fogyasztásnak, azaz a megfelelő omega-3/6 arány és a magas
EPA, DPA és DHA zsírsavak fogyasztásának előnyeit. A kutatások által eddig
talált legfontosabb előnyei röviden: Agy és idegrendszer Csökkenti a
depressziót, agressziót, ingerlékenységet és rossz hangulatot. Segíti a tanulási
folyamatokat és fejleszti az intelligenciát, növeli az agytömeget, fejleszti az
agyat, különösen, ha már terhesség alatt és gyermekkorban is megfelelő a
bevitel. Szív- és érrendszer Segít megtartani az erek rugalmasságát, szabályozza
a szívritmust és koleszterinszintet. Csökkenti a trombózis, stroke és infarktus
kockázatát, ahogyan a triglicerid szintet és vérnyomást is karban tartja. Egyéb
Segít megelőzni a fejlődő macula degenerációt (AMD), száraz szem-szindrómát és
jó hatású a szem hajszálereire. Erős gyulladáscsökkentő hatásánál fogva
hatásosnak találták reumás ízületi gyulladásra is. A bőr és haj egészségét,
fényét segít megtartani. A magas EPA és DHA vér-szintű emberekben lassabban
rövidül a DNS-lánc végeit védő telomer, ami jelenleg a várható élethossz
legpontosabb mutatója. A Q10-koenzim szedése és a magas Q10-szint az alábbiákra
jó elsősorban a kutatások szerint: Szív- és érrendszer Fokozza a véráramlást, a
nitrogén-oxid szintet és védi az ereket, véd a szívinfarktustól. A
kolszterinszint csökkentő gyógyszerek csökkentik a Q10 szintet, így a Q10
szedésével azok mellékhatása is csökkenthető. Agy és idegrendszer Jó hatású
migrén, depresszió és Parkison-kór esetén. Egyéb Fibromyalgia (ismeretlen
eredetű izomfájdalom), rossz spermaminőség, Peyronie-betegség Halolajunk nem
tenyésztett, vadon élő, kistestű halaktól származik (illetve a Q10 lazacolaj,
pedig lazacból, ami lehet tenyésztett lazac is, vadon élő is illetve ezek
keveréke is lehet). Az alapanyagot, a tisztított halolajat és a
lazacolaj-keveréket is Németországból vesszük a német és EU-piac egyik
megbízható és jelentős szereplőjétől, azonban ez nem azt jelenti, hogy a német
vizekből származna. A német partner változó forrásokból importálja a
halolajakat, attól függően, hogy a szigorú tisztasági és minőségi előírásaiknak
mikor, melyek felelnek meg a legjobban. Tehát a tényleges származási hely
változó. De nem is az számít, hogy honnan van, hanem a minőség. Számunkra csak
ez számít, azaz mindig a legjobb minőségű halolajat választjuk, figyelembe véve
a legkedvezőbb EPA+DPA+DHA-értékeket. Tehát ami a legtisztább, és aminek a
hatóanyagtartalma is magas. A másik fontos szempont, hogy mindig
triglicerid-forma legyen. Ez a természetes és hatásos forma, az etil-észter
forma, nem természetes, és kevésbé hatásos, sőt! A legtöbb kapszulás halolaj
sajnos etil-észter-alapanyagú, és ez az üveges változatoknál sem ritka.
Halolajunk tisztasága példaértékű, a halolajakra jellemző szennyezőanyagok
mennyisége detektálható mérték alatt van, egyszersmind minden esetben jóval az
EU határérték alatt. (Például a higany és egyéb nehézfémek mennyisége a századát
sem éri el az EU-határértékeknek, és az egyéb toxikus anyagok, mint
növényvédőszer-maradványok és hasonló vizekre jellemző szennyezőanyagok
mennyisége is tizede vagy még alacsonyabb, mint ami az EU-szabvány szerint
biztonságos.) A termék TOTOX-értéke is nagyon alacsony, 8 körül mozog. Felhívás:
Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás
szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését
szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb
táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy
kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem
gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek
kezelésére, sem megelőzésére. A GAL Vital SynergyTech Kft. valamennyi
kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló
37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági
versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló
írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján,
összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek
bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának
törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink
megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel
megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a GAL termékek jótékony
hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.
Q10-koenzimet és természetes tokoferolokat tartalmazó étrend-kiegészítő. 3300mg
?3 + 100mg Q10. Tiszta és stabil, teljes spektrumú ?3-zsírsav forrás.
Összhangban a természettel. A termék jól hasznosuló, természetes formában (és
nem a gyakori, mesterségesen átalakított etil-észterek formájában) tartalmazza
az ?3-zsírsavak teljes spektrumát, méghozzá koncentráltan, növényi
fermentációval előállított Q10-koenzimmel és természetes tokoferolokkal
(E-vitamin). Mindent úgy, ahogyan azok teljesértékű táplálékainkban is
megtalálhatók. Magas természetes tokoferol- tartalmának és a (kámformentes)
rozmaring-kivonatnak köszönhetően a termék igazán stabil, így biztonsággal
alkalmazható nagy dózisú EPA és DHA bevitel megvalósítására is. Az íze is
kellemesen enyhe, köszönhetően a stabilitásának, a hozzáadott természetes
citromolajnak, és a minőségi lazacolaj-keveréknek. Adagolás: Napi 1 evőkanál
(~10 ml) étkezéskor, akár salátára, pirítósra is, illetve ahogyan jólesik. Az
ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a
kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől
elzárva tárolandó. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak a szervezetünk megfelelő
működéséhez nélkülözhetetlenek, ugyanis az az EPA és DHA nevű omega-3
zsírsavakból gyulladást csökkentő hatású hormon szerű anyagok termelődnek a
szervezetünk minden sejtjében, míg az omega-6 zsírsavak túlfogyasztásából eredő
egyik omega-6 zsírsavból (arakidonsav) gyulladást fokozó hatásúak. A
leggyakoribb (ún. civilizációs) betegségek többsége pedig a magas általános
gyulladásszint miatt alakulnak ki, amely magát az öregedést is fokozza. Az ember
genetikailag 1:1 arányhoz közeli omega-3/6 zsírsavarányra van ?tervezve?. Őseink
zsírsavaránya 1:1-hez közeli volt, ahogy a ma élő nagyon egészséges
népcsoportoké is. Sajnos a mai kevés sósvízi hal fogyasztása és a magas omega-6
tartalmú növényi olajok és takarmányozott állatok zsírjának túlfogyasztása miatt
ez az arány jelentősen eltolódott az omega-6 irányába (1:8 ? 1:32). Ez az
eltolódás számos betegség oka. A megfelelő arány helyreállításához a legjobb
megoldás, ha jelentősen csökkentjük az omega-6-ban dús élelmiszerek
fogyasztását, rendszeresen szedünk EPA- és DHA-tartalmú tiszta
étrendkiegészítőket, valamint hetente többször fogyasztunk sósvízi halakat és
herkentyűket. Az algaolaj kivételével az omega-3 tartalmú növényi olajok nem
megfelőek, mert azokban nem EPA és DHA, hanem alfa-linolénsav (ALA) van omega-3
gyanánt. Ez azonban nem, vagy csak alig alakul át az emberi szervezetben hasznos
EPA és DHA zsírsavakra. Az alga és az állati eredetű omega-3 a leghasznosabb az
ember számára. A növényi omega-3 (ALA) amellett, hogy csekély mértékben tud
átalakulni a hasznos EPA és DHA formára, csökkenti egy dihomo-gamma-linolénsav
nevű szintén gyulladáscsökkentő hatású hasznos zsírsav kialakulását a
szervezetünkben. Ennek a szintén fontos zsírsavnak a termelődését a túlzott
omega-6 zsírsav fogyasztás is csökkenti, ezért különösen fontos, hogy ne növényi
omega-3 források fogyasztásával kompenzáljuk a magas omega-6 zsírsav
fogyasztásunkat, mert mindkettő csökkenti ennek a fontos gyulladáscsökkentő
hatású zsírsavnak a szintjét a szervezetünkben. Az EPA és DHA ezzel szemben nem
csökkenti, sőt. Az EPA és DHA bevitel nagyobb részét érdemes tisztított
halolajat tartalmazó étrend-kiegészítőkből fedezni és csak kisebb részét tengeri
halak és herkentyűk fogyasztásából, mert a vizeink ma már nagyon szennyezettek.
Az egységnyi EPA és DHA zsírsavra jutó legalacsonyabb szennyezőanyag bevitel így
érhető el. Termékünk fejlesztésekor a fő szempontjaink a következők voltak: A
leghatásosabb omega-3 zsírsavakat (EPA, DPA és DHA) a természetben megtalálható
ún. triglicerid formában tartalmazza és ne etil-észterek formájában. Ezen
hatóanyagok nagy mennyiségét képesek legyünk a szervezetünkbe juttatni a lehető
legkevesebb szennye- zőanyag kíséretében. Legyen minél gazdaságosabb, ha ahhoz
nem kell komp- romisszumot kötni a hatásosság és tisztaság kárára. Legyen nagyon
stabil, kiküszöbölve a bomlékony omega-3 zsírsavak oxidációját, mind a
szervezetben, mind a tárolás során. Mindezek figyelembevételével a tisztított
halolaj mellett döntöttünk, amelyet nagy mennyiségű természetes
tokoferol-keverékkel (közismertebb nevén E-vitamin-komplex-szel) és
kámfor-mentes rozmaring-kivonattal stabilizáltunk, hogy a lehető legstabilabb
legyen. A lágyzselatin kapszulás termékek nem gazdaságosak és a megfelelő hatást
csak sok kapszula lenyelésével lehet elérni, ezért mi a kanalas formát
választottuk. Enyhe ízéről a hozzáadott természetes citromolajjal gondoskodtunk.
Termékünk literje kevesebb szennyezőanyagot tartalmaz, mint egyetlen átlagos
szardínia konzerv! A napi adagja (kb. 10ml) pedig kb 1/100 annyit, miközben kb
5x annyi omega-3 zsírsavat tartalmaz, mint egy adag szardínia vagy lazac. Azaz
egységnyi omega-3 zsírsavhoz kevesebb, mint századannyi szennyezőanyag
kíséretében tudunk hozzájutni, mintha halakat fogyasztanánk. Q10-es lazacolajunk
növényi fermentációval előállított Q10-koenzimet is tartalmaz, mely a mai
kutatások alapján a legmegfelelőbb forma. Mivel bő olajban van oldva (10ml-ben
van 100 mg), ezért a Q10 felszívódása is kiváló. A Q10 hasznosulását ráadásul a
termékben lévő citromolajban természetesen jelenlévő magas d-limonén tartalom is
tovább segíti. Jelenleg nem létezik természetes módszer, mellyel a Q10
hasznosulása ennél jobb lenne. (A vízoldékonynak nevezett Q10 készítmények a
mosószerhez hasonló mesterséges anyaggal vannak vízoldékonnyá téve, más fokozott
felszívódású Q10 termékekben pedig a bélfal szerkezetét megváltoztató allergén
szójafehérjék hozzáadásával érik el a hatást.) A Q10 bő zsírban/olajban oldása
és a d-limonén viszont természetes módon fokozza a Q10 hasznosulását. Lehetetlen
felsorolni a halolaj fogyasztásnak, azaz a megfelelő omega-3/6 arány és a magas
EPA, DPA és DHA zsírsavak fogyasztásának előnyeit. A kutatások által eddig
talált legfontosabb előnyei röviden: Agy és idegrendszer Csökkenti a
depressziót, agressziót, ingerlékenységet és rossz hangulatot. Segíti a tanulási
folyamatokat és fejleszti az intelligenciát, növeli az agytömeget, fejleszti az
agyat, különösen, ha már terhesség alatt és gyermekkorban is megfelelő a
bevitel. Szív- és érrendszer Segít megtartani az erek rugalmasságát, szabályozza
a szívritmust és koleszterinszintet. Csökkenti a trombózis, stroke és infarktus
kockázatát, ahogyan a triglicerid szintet és vérnyomást is karban tartja. Egyéb
Segít megelőzni a fejlődő macula degenerációt (AMD), száraz szem-szindrómát és
jó hatású a szem hajszálereire. Erős gyulladáscsökkentő hatásánál fogva
hatásosnak találták reumás ízületi gyulladásra is. A bőr és haj egészségét,
fényét segít megtartani. A magas EPA és DHA vér-szintű emberekben lassabban
rövidül a DNS-lánc végeit védő telomer, ami jelenleg a várható élethossz
legpontosabb mutatója. A Q10-koenzim szedése és a magas Q10-szint az alábbiákra
jó elsősorban a kutatások szerint: Szív- és érrendszer Fokozza a véráramlást, a
nitrogén-oxid szintet és védi az ereket, véd a szívinfarktustól. A
kolszterinszint csökkentő gyógyszerek csökkentik a Q10 szintet, így a Q10
szedésével azok mellékhatása is csökkenthető. Agy és idegrendszer Jó hatású
migrén, depresszió és Parkison-kór esetén. Egyéb Fibromyalgia (ismeretlen
eredetű izomfájdalom), rossz spermaminőség, Peyronie-betegség Halolajunk nem
tenyésztett, vadon élő, kistestű halaktól származik (illetve a Q10 lazacolaj,
pedig lazacból, ami lehet tenyésztett lazac is, vadon élő is illetve ezek
keveréke is lehet). Az alapanyagot, a tisztított halolajat és a
lazacolaj-keveréket is Németországból vesszük a német és EU-piac egyik
megbízható és jelentős szereplőjétől, azonban ez nem azt jelenti, hogy a német
vizekből származna. A német partner változó forrásokból importálja a
halolajakat, attól függően, hogy a szigorú tisztasági és minőségi előírásaiknak
mikor, melyek felelnek meg a legjobban. Tehát a tényleges származási hely
változó. De nem is az számít, hogy honnan van, hanem a minőség. Számunkra csak
ez számít, azaz mindig a legjobb minőségű halolajat választjuk, figyelembe véve
a legkedvezőbb EPA+DPA+DHA-értékeket. Tehát ami a legtisztább, és aminek a
hatóanyagtartalma is magas. A másik fontos szempont, hogy mindig
triglicerid-forma legyen. Ez a természetes és hatásos forma, az etil-észter
forma, nem természetes, és kevésbé hatásos, sőt! A legtöbb kapszulás halolaj
sajnos etil-észter-alapanyagú, és ez az üveges változatoknál sem ritka.
Halolajunk tisztasága példaértékű, a halolajakra jellemző szennyezőanyagok
mennyisége detektálható mérték alatt van, egyszersmind minden esetben jóval az
EU határérték alatt. (Például a higany és egyéb nehézfémek mennyisége a századát
sem éri el az EU-határértékeknek, és az egyéb toxikus anyagok, mint
növényvédőszer-maradványok és hasonló vizekre jellemző szennyezőanyagok
mennyisége is tizede vagy még alacsonyabb, mint ami az EU-szabvány szerint
biztonságos.) A termék TOTOX-értéke is nagyon alacsony, 8 körül mozog. Felhívás:
Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás
szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését
szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb
táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy
kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem
gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek
kezelésére, sem megelőzésére. A GAL Vital SynergyTech Kft. valamennyi
kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló
37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági
versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló
írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján,
összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek
bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának
törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink
megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel
megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a GAL termékek jótékony
hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.
Adatlap
Ár: | 9.470 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.18 |
Eddig megtekintették 42 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "GAL Q10 Lazac 250ml" című hirdetést látja. (fent)