Biorganik Bio kuszkusz 500g
Összetevők:durumbúza*, víz *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. A kuszkusz marokkói nemzeti
étel, mely eredetileg durumdarából és finomra őrölt búzalisztből készül.
Hagyományosan párolva készítik el. A hagyományos kuszkusz viszonylag hosszabb
elkészítési időt igényel, a ma forgalomban lévő kuszkusz jelentős része azonban
- mint a BiOrganik kuszkusz is - előfeldolgozott, gyorsfőzésű változat.
Felhasználása:köretként, főételként. Levesben tésztaként is ehető, valamint
csemegeként salátákkal, szószokkal, mártásokkal is el lehet fogyasztani.
Elkészítése:vízben megfőzni vagy gőzben megpárolni, amíg puha nem lesz.
Felforralt vízbe öntve (1:1 víz:kuszkusz arány), ha negyed óráig állni hagyjuk,
külön főzés nélkül is elkészíthető. Jó tudni:a marokkóiak a durumbúzából őrölt
darát megnedvesítik, majd beszórják liszttel, és kézzel addig görgetik, amíg a
daraszemcséket finom lisztréteg nem vonja be. Marokkóban nem pirítják, hanem
lassan párolják az ételt. A kuszkuszt is mindig párolva készítik el, és sosem
főzik más étellel összekeverve. Kuszkuszpároló edényben gőzben párolják, aminek
hatására megdagad és megpuhul. Tápanyagtartalom (100 g-ban): Energiaérték: 1487
kJ / 351 kcal Zsír: 1,5 g amelyből: - telített zsírsavak: 0,4 g Szénhidrát: 70 g
- amelyből cukor: 2,5 g Rost: 3,7 g Fehérje: 12 g Só: 0 g Referencia beviteli
érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal). A termék szóját,
glutént, zellert és olajos magot is feldolgozó üzemben készül. Származási
ország:Olaszország.
ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. A kuszkusz marokkói nemzeti
étel, mely eredetileg durumdarából és finomra őrölt búzalisztből készül.
Hagyományosan párolva készítik el. A hagyományos kuszkusz viszonylag hosszabb
elkészítési időt igényel, a ma forgalomban lévő kuszkusz jelentős része azonban
- mint a BiOrganik kuszkusz is - előfeldolgozott, gyorsfőzésű változat.
Felhasználása:köretként, főételként. Levesben tésztaként is ehető, valamint
csemegeként salátákkal, szószokkal, mártásokkal is el lehet fogyasztani.
Elkészítése:vízben megfőzni vagy gőzben megpárolni, amíg puha nem lesz.
Felforralt vízbe öntve (1:1 víz:kuszkusz arány), ha negyed óráig állni hagyjuk,
külön főzés nélkül is elkészíthető. Jó tudni:a marokkóiak a durumbúzából őrölt
darát megnedvesítik, majd beszórják liszttel, és kézzel addig görgetik, amíg a
daraszemcséket finom lisztréteg nem vonja be. Marokkóban nem pirítják, hanem
lassan párolják az ételt. A kuszkuszt is mindig párolva készítik el, és sosem
főzik más étellel összekeverve. Kuszkuszpároló edényben gőzben párolják, aminek
hatására megdagad és megpuhul. Tápanyagtartalom (100 g-ban): Energiaérték: 1487
kJ / 351 kcal Zsír: 1,5 g amelyből: - telített zsírsavak: 0,4 g Szénhidrát: 70 g
- amelyből cukor: 2,5 g Rost: 3,7 g Fehérje: 12 g Só: 0 g Referencia beviteli
érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal). A termék szóját,
glutént, zellert és olajos magot is feldolgozó üzemben készül. Származási
ország:Olaszország.
Adatlap
Ár: | 985 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.28 |
Eddig megtekintették 20 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Biorganik Bio kuszkusz 500g" című hirdetést látja. (fent)