BioMenü BIO Kókuszcukor 250g
BioMenü BIO Kókuszcukor természetes édesítőszer. A kókuszcukor egy természetes
édesítőszer, amelyet a kókuszpálma virágából kinyert nektár elpárologtatásával
állítanak elő. A kókuszcukor karamell szerű ízben gazdag, kinézete hasonlít a
barnacukorhoz. A kókuszcukor a fehér és barna cukor közvetlen helyettesítőjeként
használható a főzéshez, sütéshez és italokhoz. A kókuszvirág cukor az egyik
legegészségesebb természetes édesítőszer, Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják
ételek és italok édesítésre, és az eltelt idő alatt a feldolgozása nem
változott. A kókuszpálma virágának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra
párologtatják. Fogyasztásával a hagyományos kristálycukor teljes egészében
kiváltható, fogyaszthatjuk közvetlenül édesítőként, vagy sütéshez és főzéshez.
Íze és illata karamell-szerű, édesítőértéke pedig közel azonos a cukoréval és -
ellentétben a xilittel és a sztíviával - karamellizálni is lehet. Alapanyag(ok)
lehetséges tulajdonságai normál véralvadás normál energiatermelő anyagcsere
normális izomműködés normális neurotranszmisszió az emésztő enzimek normális
működése a sejtosztódás és a specializáció folyamata a normál csontok
fenntartása a normál fogak fenntartása a gyermekek csontjainak normális
növekedése és fejlődése Amiért érdemes a BioMenü BIO Kókuszcukort választanod:
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; GMO mentes; Zsírszegény; Telített zsírban
szegény. Javasolt felhasználás, adagolás: ízlés szerint. Más típusú cukrok
helyett használható. Egy adag ízlés szerint. Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös,
fényvédett helyen. Összetevők: 100% bio kókuszcukor (cocos nucifera)
Tápértékjelölés ? Egységenként (100 g) Energia 1653 kJ/395 kcal Tápanyag Zsír
0,7 g - amelyből telített zsírsav 0,3 g - amelyből egyszeresen telítetlen
zsírsav 0,3 g - amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 0,1 g Szénhidrát 94,2 g
- amelyből cukor 85,0 g Rost 0,7 g Fehérje (protein) 1,2 g Só 0,3 g Ásványi
anyag Kalcium 318,0 mg
édesítőszer, amelyet a kókuszpálma virágából kinyert nektár elpárologtatásával
állítanak elő. A kókuszcukor karamell szerű ízben gazdag, kinézete hasonlít a
barnacukorhoz. A kókuszcukor a fehér és barna cukor közvetlen helyettesítőjeként
használható a főzéshez, sütéshez és italokhoz. A kókuszvirág cukor az egyik
legegészségesebb természetes édesítőszer, Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják
ételek és italok édesítésre, és az eltelt idő alatt a feldolgozása nem
változott. A kókuszpálma virágának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra
párologtatják. Fogyasztásával a hagyományos kristálycukor teljes egészében
kiváltható, fogyaszthatjuk közvetlenül édesítőként, vagy sütéshez és főzéshez.
Íze és illata karamell-szerű, édesítőértéke pedig közel azonos a cukoréval és -
ellentétben a xilittel és a sztíviával - karamellizálni is lehet. Alapanyag(ok)
lehetséges tulajdonságai normál véralvadás normál energiatermelő anyagcsere
normális izomműködés normális neurotranszmisszió az emésztő enzimek normális
működése a sejtosztódás és a specializáció folyamata a normál csontok
fenntartása a normál fogak fenntartása a gyermekek csontjainak normális
növekedése és fejlődése Amiért érdemes a BioMenü BIO Kókuszcukort választanod:
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; GMO mentes; Zsírszegény; Telített zsírban
szegény. Javasolt felhasználás, adagolás: ízlés szerint. Más típusú cukrok
helyett használható. Egy adag ízlés szerint. Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös,
fényvédett helyen. Összetevők: 100% bio kókuszcukor (cocos nucifera)
Tápértékjelölés ? Egységenként (100 g) Energia 1653 kJ/395 kcal Tápanyag Zsír
0,7 g - amelyből telített zsírsav 0,3 g - amelyből egyszeresen telítetlen
zsírsav 0,3 g - amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 0,1 g Szénhidrát 94,2 g
- amelyből cukor 85,0 g Rost 0,7 g Fehérje (protein) 1,2 g Só 0,3 g Ásványi
anyag Kalcium 318,0 mg
Adatlap
Ár: | 1.552 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 29 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "BioMenü BIO Kókuszcukor 250g" című hirdetést látja. (fent)