
NATURPHARMA LAZACOLAJ KAPSZULA 60DB
A lazacolaj a szervezet által elő nem állítható esszenciális zsírsavak forrása.
Az utóbbi években a humán és állatgyógyászatban robbanásszerűen megnőtt az
érdeklődés a természetes hatóanyagok és ezen belül az esszenciális zsírsavak
iránt. Bizonyos vitaminokat, aminosavakat, zsírsavakat, melyeket a szervezet
előállítani nem tud, csak a táplálékból juthat a szervezetbe nevezik
esszenciálisnak.Halolaj A halolajban található Omega-3 zsírsavak többszörösen
telítetlen zsírsavak. Ezek, amellett, hogy a szív-és érrendszerre gyakorolt
jótékony hatásuk már régóta ismert, bizonyítottan szükségesek a magzat agyának
és szemének normális fejlődéséhez. Az Omega-3 egyik összetevője létfontosságú az
optimális idegi működéshez és az éleslátáshoz is. Ez a komponens az anyatejben
található meg legnagyobb mennyiségben, azonban a legtöbb fejlett társadalomban
az Omega-3 zsírsavakban szegény étrend miatt gondoskodni kell a pótlásáról.
Omega-3 zsírsav Az omega 3 zsírsav a telítetlen zsírsavak csoportjába tartozik.
Rendszeres, hosszútávú szedése csökkenti a kardiovaszkuláris megbetegedések
kockázatát. A zsírsavak a sejtfalba épülnek és azok rugalmasságát befolyásolják.
Ez történik a vörösvértestek esetében is: a többszörösen telítetlen zsírsavak
beépülése következtében rugalmasabbá válnak. E rugalmasság teszi lehetővé
számukra, hogy a hajszálerek falán keresztül eljussanak a szövetekhez és azokat
oxigénnel lássák el. Az Omega 3 zsírsav csökkenti a gyulladásos reakciókat és
akadályozza a véralvadást, segítve ezzel a keringést és gátolva a trombózis
kialakulását. Nagy mennyiségben zsírdús tengeri halakban találjuk. A legjobb
forrás a hering, makréla, lazac és tonhal. Vegetariánusok omega 3 zsírsavhoz
juthatnak lenmag, diófélék és szójatermékek fogyasztásával. Omega-3 jótékony
hatásai és szerepe Az omega-3 megőrzi az ízületek és kötőszövetek egészségét
mégpedig azáltal, hogy csökkenti a gyulladásokat, és tisztán tartja a
szöveteket. Ezen kívül az omega-3 az idegsejtek membránjainak legfontosabb
építőeleme. A koleszterin-és trigliceridszint csökkentésével támogatják a
szív-és érrendszer egészségét azzal, hogy optimalizálják a koleszterin szintet
is egyaránt. Az esszenciális zsírsavak csökkentik az izmok lebomlását,
csillapítják a gyulladást, elősegítik az izomtömeg növekedést, felgyorsítják az
újjáépülést, támogatják az optimális hormontermelést, illetve elősegítik a
kötőszövetek és az ízületek egészségét.Összetevők: lazacolaj,
RRR-alpha-tocopherol, zselatin, nedvesítőszer: glicerin. Hatóanyagok: Omega-3
zsírsav: 500 mg Fogyasztási javaslat: napi 2 kapszula. Felhasználási javaslatok:
Agyműködés, Idegrendszer, Kedélyállapot, Magas vérnyomás, Vérnyomás
Az utóbbi években a humán és állatgyógyászatban robbanásszerűen megnőtt az
érdeklődés a természetes hatóanyagok és ezen belül az esszenciális zsírsavak
iránt. Bizonyos vitaminokat, aminosavakat, zsírsavakat, melyeket a szervezet
előállítani nem tud, csak a táplálékból juthat a szervezetbe nevezik
esszenciálisnak.Halolaj A halolajban található Omega-3 zsírsavak többszörösen
telítetlen zsírsavak. Ezek, amellett, hogy a szív-és érrendszerre gyakorolt
jótékony hatásuk már régóta ismert, bizonyítottan szükségesek a magzat agyának
és szemének normális fejlődéséhez. Az Omega-3 egyik összetevője létfontosságú az
optimális idegi működéshez és az éleslátáshoz is. Ez a komponens az anyatejben
található meg legnagyobb mennyiségben, azonban a legtöbb fejlett társadalomban
az Omega-3 zsírsavakban szegény étrend miatt gondoskodni kell a pótlásáról.
Omega-3 zsírsav Az omega 3 zsírsav a telítetlen zsírsavak csoportjába tartozik.
Rendszeres, hosszútávú szedése csökkenti a kardiovaszkuláris megbetegedések
kockázatát. A zsírsavak a sejtfalba épülnek és azok rugalmasságát befolyásolják.
Ez történik a vörösvértestek esetében is: a többszörösen telítetlen zsírsavak
beépülése következtében rugalmasabbá válnak. E rugalmasság teszi lehetővé
számukra, hogy a hajszálerek falán keresztül eljussanak a szövetekhez és azokat
oxigénnel lássák el. Az Omega 3 zsírsav csökkenti a gyulladásos reakciókat és
akadályozza a véralvadást, segítve ezzel a keringést és gátolva a trombózis
kialakulását. Nagy mennyiségben zsírdús tengeri halakban találjuk. A legjobb
forrás a hering, makréla, lazac és tonhal. Vegetariánusok omega 3 zsírsavhoz
juthatnak lenmag, diófélék és szójatermékek fogyasztásával. Omega-3 jótékony
hatásai és szerepe Az omega-3 megőrzi az ízületek és kötőszövetek egészségét
mégpedig azáltal, hogy csökkenti a gyulladásokat, és tisztán tartja a
szöveteket. Ezen kívül az omega-3 az idegsejtek membránjainak legfontosabb
építőeleme. A koleszterin-és trigliceridszint csökkentésével támogatják a
szív-és érrendszer egészségét azzal, hogy optimalizálják a koleszterin szintet
is egyaránt. Az esszenciális zsírsavak csökkentik az izmok lebomlását,
csillapítják a gyulladást, elősegítik az izomtömeg növekedést, felgyorsítják az
újjáépülést, támogatják az optimális hormontermelést, illetve elősegítik a
kötőszövetek és az ízületek egészségét.Összetevők: lazacolaj,
RRR-alpha-tocopherol, zselatin, nedvesítőszer: glicerin. Hatóanyagok: Omega-3
zsírsav: 500 mg Fogyasztási javaslat: napi 2 kapszula. Felhasználási javaslatok:
Agyműködés, Idegrendszer, Kedélyállapot, Magas vérnyomás, Vérnyomás
Adatlap
| Ár: | 4.430 Ft |
| Feladás dátuma: | 2025.12.23 |
| Eddig megtekintették 1 alkalommal | |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "NATURPHARMA LAZACOLAJ KAPSZULA 60DB" című hirdetést látja. (fent)





