
Bock Villányi Ermitage 0,75l - DRS
Bock Villányi Ermitage 0,75l Rövid bemutató A Bock Villányi Ermitage egy
kiemelkedő vörösbor a Villányi borvidéken, amely a terület hagyományait ötvözi a
modern borkészítés technikáival. A 0,75 literes kiszerelés praktikus választás
ünnepi asztalokra és adományként is. Ízvilág és felépítés Aromák: fekete meggy,
szilva, enriching fűszerek, jellegzetes kakaó- és dohányos jegyek Íz: gazdag
gyümölcsös alap, selymes tanninok, elegáns fűszerezés Testesség: teljes test,
hosszú lecsengés Szín: mély rubin vörös Érlelés és hordós érintés Érlelés: kb.
12?18 hónap tölgyfahordóban, ezt követi palackos érlelés, amely lágyítja a
tanninokat és összerakasztja az ízrétegeket. Szervírozási és ételkísérő
javaslatok Szervírozási hőmérséklet: 16?18°C Decantálás: 30?60 perc előtte, hogy
felszabaduljanak az aromák Ajánlott párosítások: grillezett marhahús, vad- és
serpenyőben sült steak, érlelt sajtok Kóstolási ajánlások Egy jól megérlelt
Ermitage kinyílása megnyitja a gyümölcsös és a füstös jegyeket. Érdemes 1?2 éves
palackos érlelés után fogyasztani, hogy a tanninok selymesebbek legyenek és a
komplex ízrétegek teljesen kibontakozzanak. Miért érdemes választani? Regionális
büszkeség: Villányi borvidék kiváló vörösborai Érlelési potenciál: hosszú távú
fejlődésre képes aromakompozíció Elegáns megjelenés: tökéletes ajándék vagy
különleges esti díszítése Technikai adatok Kiszerelés: 0,75 l Bor típusa: száraz
vörösbor Származás: Villányi borvidék Hordós érlelés: tölgyfahordóban kb. 12?18
hónap
kiemelkedő vörösbor a Villányi borvidéken, amely a terület hagyományait ötvözi a
modern borkészítés technikáival. A 0,75 literes kiszerelés praktikus választás
ünnepi asztalokra és adományként is. Ízvilág és felépítés Aromák: fekete meggy,
szilva, enriching fűszerek, jellegzetes kakaó- és dohányos jegyek Íz: gazdag
gyümölcsös alap, selymes tanninok, elegáns fűszerezés Testesség: teljes test,
hosszú lecsengés Szín: mély rubin vörös Érlelés és hordós érintés Érlelés: kb.
12?18 hónap tölgyfahordóban, ezt követi palackos érlelés, amely lágyítja a
tanninokat és összerakasztja az ízrétegeket. Szervírozási és ételkísérő
javaslatok Szervírozási hőmérséklet: 16?18°C Decantálás: 30?60 perc előtte, hogy
felszabaduljanak az aromák Ajánlott párosítások: grillezett marhahús, vad- és
serpenyőben sült steak, érlelt sajtok Kóstolási ajánlások Egy jól megérlelt
Ermitage kinyílása megnyitja a gyümölcsös és a füstös jegyeket. Érdemes 1?2 éves
palackos érlelés után fogyasztani, hogy a tanninok selymesebbek legyenek és a
komplex ízrétegek teljesen kibontakozzanak. Miért érdemes választani? Regionális
büszkeség: Villányi borvidék kiváló vörösborai Érlelési potenciál: hosszú távú
fejlődésre képes aromakompozíció Elegáns megjelenés: tökéletes ajándék vagy
különleges esti díszítése Technikai adatok Kiszerelés: 0,75 l Bor típusa: száraz
vörösbor Származás: Villányi borvidék Hordós érlelés: tölgyfahordóban kb. 12?18
hónap
Adatlap
| Ár: | 3.260 Ft |
| Feladás dátuma: | 2025.12.23 |
| Eddig megtekintették 0 alkalommal | |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Bock Villányi Ermitage 0,75l - DRS" című hirdetést látja. (fent)





