
Lucullus gyorspác 37g Négybors-mustár
Lucullus gyorspác 37g Négybors-mustár Praktikus és ízletes megoldás, amely
percek alatt ízprofilos páclévé alakítja a húst. A Négybors-mustár gazdag,
pikáns aromája kiemeli a hús természetes ízét, miközben a 37 g-os zacskó
praktikus és könnyen kezelhető. Fő jellemzők Gyors és egyszerű használat: legyen
szó hétköznapi vacsoráról vagy grillpartijáról, a pácolás csak néhány lépést
igényel. Négybors-mustár íz: pikáns, fűszeres és aromás karakter, amely kiemeli
a húsok klasszikus ízét. Kényelmes kiszerelés: 37 g-os zacskó, így gyorsan
adagolható és ideális kisebb adagokhoz vagy utazáshoz. Univerzális felhasználás:
ideális sertéshez, csirkehúshoz, marhához és akár zöldségekhez is. Használati
útmutató Készíts elő egy tiszta edényt vagy tálat. Keverd össze a gyorspác
tartalmát egy kevés vízzel vagy olívaolajjal addig, amíg krémes állagot nem ér
el. Kend fel a pácot a húsra vagy a szeletekre, és masszírozd bele a felületbe.
Hagyd pácolódni 15?30 percig (a hús típusától és vastagságától függően), majd
süsd vagy grillezd a szokásos módon. Tárolás és minőségmegőrzés Tárolás: száraz,
hűvös helyen. A felbontás után a legjobb a terméket minél hamarabb felhasználni;
a csomagolásban található útmutatásokat kövesd a legjobb eredményért. Összetevők
A pontos összetevők a csomagoláson olvashatók. A gyártó oldalán található
információk csak tájékoztató jellegűek, a termék címkéjén lévő adatok a
hivatalos forrásokat tükrözik.
percek alatt ízprofilos páclévé alakítja a húst. A Négybors-mustár gazdag,
pikáns aromája kiemeli a hús természetes ízét, miközben a 37 g-os zacskó
praktikus és könnyen kezelhető. Fő jellemzők Gyors és egyszerű használat: legyen
szó hétköznapi vacsoráról vagy grillpartijáról, a pácolás csak néhány lépést
igényel. Négybors-mustár íz: pikáns, fűszeres és aromás karakter, amely kiemeli
a húsok klasszikus ízét. Kényelmes kiszerelés: 37 g-os zacskó, így gyorsan
adagolható és ideális kisebb adagokhoz vagy utazáshoz. Univerzális felhasználás:
ideális sertéshez, csirkehúshoz, marhához és akár zöldségekhez is. Használati
útmutató Készíts elő egy tiszta edényt vagy tálat. Keverd össze a gyorspác
tartalmát egy kevés vízzel vagy olívaolajjal addig, amíg krémes állagot nem ér
el. Kend fel a pácot a húsra vagy a szeletekre, és masszírozd bele a felületbe.
Hagyd pácolódni 15?30 percig (a hús típusától és vastagságától függően), majd
süsd vagy grillezd a szokásos módon. Tárolás és minőségmegőrzés Tárolás: száraz,
hűvös helyen. A felbontás után a legjobb a terméket minél hamarabb felhasználni;
a csomagolásban található útmutatásokat kövesd a legjobb eredményért. Összetevők
A pontos összetevők a csomagoláson olvashatók. A gyártó oldalán található
információk csak tájékoztató jellegűek, a termék címkéjén lévő adatok a
hivatalos forrásokat tükrözik.
Adatlap
| Ár: | 239 Ft |
| Feladás dátuma: | 2025.12.21 |
| Eddig megtekintették 0 alkalommal | |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Lucullus gyorspác 37g Négybors-mustár" című hirdetést látja. (fent)





