
BIO SPIRULINA ALGA POR 250 G
BIO SPIRULINA ALGA POR 250 GImmunerősítő, antioxidáns,
méregtelenítő hatású spirulina alga
porIgazi vitamin- és fehérjeraktár a szervezet
számára, emészthető fehérjetartalma
több, mint 50%RÉSZLETEKA spirulina alga a vitaminok,
fehérjék és aminosavak gazdag
forrása. A spirulina egy modern szuperétel, egy
természetes spirál alakú
kék-zöld alga. A spirulina tenyésztő
tavakból betakarított mikroszkopikus
növény, amelyet a Dél-Kínai-tenger
egyik szigetén termesztenek. A spirulinát
természetes porlasztási eljárással
szárítják, a spirulina por
elkészítéséhez. Ez a folyamat
segít a tápanyagtartalom
megőrzésében. 10 kg friss algából 1
kg por készíthető.A magas antioxidáns
tartalmáról jól ismert spirulina
algák élőhelyei a természetes
élővizek, de – miután a
növény a fotoszintézis során
önmagát sokszorozza meg – mesterséges
körülmények között is sikerrel
termesztik.Nincs még egy olyan növény, amely
ennyire gazdag lenne mikrotápanyagokban: az algák rengeteg
fajta vitamint és ásványi anyagot
tartalmaznak.A spirulinának nincs erős
sejthártyája, ezért szervezetünk
könnyen juthat hozzá a benne lévő
létfontosságú vegyületekhez.
Fehérjékben rendkívül gazdag, amelyek
mind a nyolc esszenciális aminosavat tartalmazzák,
amelyeket a szervezetünk nem képes
önmagától előállítani. A
sportolók körében a nagy mennyiségű
vitamin- és fehérjetartalma teszi
népszerűvé. Több B1-vitamint tartalmaz, mint a
tehéntej és jelentős szerepe van az A-, B2-, B6-vitamin,
valamint a magnézium, a vas és a króm
szervezetbe juttatásában.A spirulina hatékony
méregtelenítő, amely a tenger
gyógyító erejét hordozza
magában, ezért hosszú ideje az
egészség-slágerlista élén
áll.Bio; Vegán; Természetes
anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges
ízesítőmentes; Mesterséges
színezékmentes;
Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO
mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz;
Zsírszegény; Telített zsírban
szegény; Élelmi rostban gazdag;
Fehérjében gazdagADAGOLÁS, JAVASOLT
FELHASZNÁLÁS, TÁROLÁSEgy adag = 3x2
gHáromszor egy-egy teáskanállal
vízbe, teába keverve, fogyasztása
során feltétlenül emeljük a bevitt
folyadék
mennyiségét!Tárolás:
Száraz, hűvös helyen, erős fénytől
védve, tilos lefagyasztaniÖSSZETEVŐK100% bio spirulina alga
(spirulina platentis); Allergének: a természetben
előforduló szulfitokat tartalmazhatÖsszetevők
táblázata Egységenként 100
g Energia 1409 kJ/337 kcal Zsír 0,8 g -
amelyben telített zsírsav 0,4 g - amelyben
egyszeresen telítetlen zsírsav 0,1 g - amelyben
többszörösen telítetlen
zsírsav 0,3 g Szénhidrát 12,8
g Rost 6,4 g Fehérje (protein) 65,3
g Só 3,0 g A-vitamin 1204 μg B2-vitamin
(Riboflavin) 0,3 mg B6-vitamin 0,7
mg Magnézium 259,0 mg Vas 53,2
mg Króm 22,0 μg Átlagos
értékek. Táplálkozási
információinkat rendszeresen
felülvizsgáljuk.FIGYELMEZTETÉSEK TárolásElzárva
és gyermekek számára
hozzáférhetetlen helyen
tartandó. AdagolásAz ajánlott napi
fogyasztási mennyiséget ne lépje
túl! Helyes táplálkozásAz
étrend-kiegészítő nem helyettesíti a
vegyes étrendet és az egészséges
életmódot. MinőségiTermészetes
termékről lévén szó, a
táplálkozási tulajdonságok
változhatnak a környezeti feltételektől
függően, illetve az idő múlásával.Mi
az a spirulina?Spirulina tablettaA spirulina egy kék-zöld
színű alga, amelyet édesvízi tavakban
tenyésztenek. Már az ősi
civilizációk is, például az
aztékok használták tápanyagokban
gazdag ételként. Manapság
biogazdálkodás és fenntartható
mezőgazdasági módszerek
segítségével
termesztik.TápértékMagas
fehérjetartalomA spirulina különösen
gazdag fehérjében. A fehérjék
fontosak a testünk sejtjeinek
növekedéséhez és
regenerálásához. A spirulina akár
60% fehérjét is tartalmazhat, ami meghaladja
bármely más növényi alapú
élelmiszer fehérjetartalmát.VitaminokA
spirulina tele van fontos vitaminokkal, mint a B1 (tiamin), B2 (riboflavin)
és B3 (niacin). Ezek a vitaminok segíthetnek az
energiatermelésben és az idegrendszer
működésében.Ásványi
anyagokAz algában található vas és
magnézium is kiemelkedően fontos. A vas elengedhetetlen a
vérünk
oxigénszállításához,
míg a magnézium számos biokémiai
reakcióban játszik szerepet a
testünkben.Esszenciális aminosavakA spirulina tartalmazza az
összes esszenciális aminosavat, amelyek a testünk
fehérjéinek építőkövei.
Ezeket az aminosavakat a testünk nem tudja
előállítani, ezért fontos, hogy az
étrendünkben is jelen
legyenek.Egészségügyi
előnyökImmunrendszer erősítéseA spirulina
támogathatja az immunrendszert, ezért
segítségével könnyebben
védekezhetünk a betegségekkel
szemben.Antioxidáns hatásAz antioxidánsok
segíthetnek a szabadgyökök elleni
küzdelemben, amelyek károsíthatják a
sejtjeinket. A spirulina erős antioxidáns
hatású, ami hozzájárulhat a
testünkben lévő sejtek védelméhez
és a fiatalság
megőrzéséhez.GyulladáscsökkentésA
spirulina gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is
bírhat, ami segíthet a krónikus
betegségek megelőzésében és
kezelésében.Koleszterinszint
kiegyensúlyozásTanulmányok azt
mutatják, hogy a spirulina alga segíthet
csökkenteni a „rossz” koleszterinek
szintjét (LDL-koleszterin és trigliceridek). Ezzel
egyidejűleg pedig képes lehet növelni a
„jó” koleszterinszintet
(HDL-koleszterin).MéregtelenítésEz a
típusú alga támogathatja szervezetünk
méregtelenítését, mivel
képes megkötni a nehézfémeket
és más mérgező
anyagokat.Felhasználási módokA spirulina mint
smoothie hozzávalóA spirulina por
formájában is elérhető, ami
tökéletes hozzávaló egy
egészséges smoothie vagy turmix
elkészítéséhez. Egy
teáskanálnyi spirulina hozzáadása a
reggeli italhoz nem csak tápanyagban gazdag, de
egészséges is lehet. Az íze azonban ebben a
formában nem mindenkinek tetszik.Spirulina tablettaA spirulina
tabletta formában könnyedén lenyelhető
és a jellegzetes spirulina alga íz sincs jelen.
Ezért mindenki számára ajánlott, aki
nem szereti a spirulina ízét.Spirulina porA spirulina por
hozzáadható különböző
ételekhez, például levesekhez,
salátákhoz, vagy akár joghurthoz
is.Termelési módszerekÉdesvízi
tavakA spirulina, amelyet édesvízi tavakban termesztenek,
nagyon népszerű, mert ez a környezet optimális
feltételeket biztosít az alga
növekedéséhez.BiotermelésA
biotermelés során a spirulinát vegyszerek
és műtrágyák nélkül
termesztik, ezért gyártása
környezetbarát is.Fenntartható
gazdálkodásA fenntartható
gazdálkodás biztosítja, hogy a spirulina
termesztése ne károsítsa a
környezetet, ezért gyártása
hosszú távon is fenntartható marad.Piaci
trendekNövekvő keresletA spirulina iránti kereslet
folyamatosan növekszik, ahogy egyre többen ismerik fel a benne
rejlő lehetséges egészségügyi
előnyöket.Szuperélelmiszer kategóriaA spirulina a
szuperélelmiszerek közé sorolható,
mivel rendkívül tápanyagdús.
Talán ez az egyik legtöbb tápanyagot
tartalmazó étel a
földön.Globális piacA spirulina nemcsak helyi,
hanem globális szinten is népszerű, és
számos országban elérhető.Online
értékesítésAz online
értékesítés
révén a spirulina könnyedén
beszerezhető, közvetlenül a termelőtől vagy a
forgalmazótól is.Kutatások és
tanulmányokKlinikai vizsgálatokSzámos klinikai
vizsgálat igazolhatja a spirulina
egészségügyi előnyeit, beleértve az
immunrendszer erősítését és a
gyulladáscsökkentő hatását
is.Egészségügyi
hatékonyságAz egészségügyi
hatékonyság terén végzett
kutatások megerősítik, hogy a spirulina valóban
jótékony hatással lehet a
szervezetünkre.Innovációk a
termelésbenA spirulina termesztése és
feldolgozása során alkalmazott
innovációk folyamatosan javítják a
termék minőségét és
hozzáférhetőségét.
méregtelenítő hatású spirulina alga
porIgazi vitamin- és fehérjeraktár a szervezet
számára, emészthető fehérjetartalma
több, mint 50%RÉSZLETEKA spirulina alga a vitaminok,
fehérjék és aminosavak gazdag
forrása. A spirulina egy modern szuperétel, egy
természetes spirál alakú
kék-zöld alga. A spirulina tenyésztő
tavakból betakarított mikroszkopikus
növény, amelyet a Dél-Kínai-tenger
egyik szigetén termesztenek. A spirulinát
természetes porlasztási eljárással
szárítják, a spirulina por
elkészítéséhez. Ez a folyamat
segít a tápanyagtartalom
megőrzésében. 10 kg friss algából 1
kg por készíthető.A magas antioxidáns
tartalmáról jól ismert spirulina
algák élőhelyei a természetes
élővizek, de – miután a
növény a fotoszintézis során
önmagát sokszorozza meg – mesterséges
körülmények között is sikerrel
termesztik.Nincs még egy olyan növény, amely
ennyire gazdag lenne mikrotápanyagokban: az algák rengeteg
fajta vitamint és ásványi anyagot
tartalmaznak.A spirulinának nincs erős
sejthártyája, ezért szervezetünk
könnyen juthat hozzá a benne lévő
létfontosságú vegyületekhez.
Fehérjékben rendkívül gazdag, amelyek
mind a nyolc esszenciális aminosavat tartalmazzák,
amelyeket a szervezetünk nem képes
önmagától előállítani. A
sportolók körében a nagy mennyiségű
vitamin- és fehérjetartalma teszi
népszerűvé. Több B1-vitamint tartalmaz, mint a
tehéntej és jelentős szerepe van az A-, B2-, B6-vitamin,
valamint a magnézium, a vas és a króm
szervezetbe juttatásában.A spirulina hatékony
méregtelenítő, amely a tenger
gyógyító erejét hordozza
magában, ezért hosszú ideje az
egészség-slágerlista élén
áll.Bio; Vegán; Természetes
anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges
ízesítőmentes; Mesterséges
színezékmentes;
Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO
mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz;
Zsírszegény; Telített zsírban
szegény; Élelmi rostban gazdag;
Fehérjében gazdagADAGOLÁS, JAVASOLT
FELHASZNÁLÁS, TÁROLÁSEgy adag = 3x2
gHáromszor egy-egy teáskanállal
vízbe, teába keverve, fogyasztása
során feltétlenül emeljük a bevitt
folyadék
mennyiségét!Tárolás:
Száraz, hűvös helyen, erős fénytől
védve, tilos lefagyasztaniÖSSZETEVŐK100% bio spirulina alga
(spirulina platentis); Allergének: a természetben
előforduló szulfitokat tartalmazhatÖsszetevők
táblázata Egységenként 100
g Energia 1409 kJ/337 kcal Zsír 0,8 g -
amelyben telített zsírsav 0,4 g - amelyben
egyszeresen telítetlen zsírsav 0,1 g - amelyben
többszörösen telítetlen
zsírsav 0,3 g Szénhidrát 12,8
g Rost 6,4 g Fehérje (protein) 65,3
g Só 3,0 g A-vitamin 1204 μg B2-vitamin
(Riboflavin) 0,3 mg B6-vitamin 0,7
mg Magnézium 259,0 mg Vas 53,2
mg Króm 22,0 μg Átlagos
értékek. Táplálkozási
információinkat rendszeresen
felülvizsgáljuk.FIGYELMEZTETÉSEK TárolásElzárva
és gyermekek számára
hozzáférhetetlen helyen
tartandó. AdagolásAz ajánlott napi
fogyasztási mennyiséget ne lépje
túl! Helyes táplálkozásAz
étrend-kiegészítő nem helyettesíti a
vegyes étrendet és az egészséges
életmódot. MinőségiTermészetes
termékről lévén szó, a
táplálkozási tulajdonságok
változhatnak a környezeti feltételektől
függően, illetve az idő múlásával.Mi
az a spirulina?Spirulina tablettaA spirulina egy kék-zöld
színű alga, amelyet édesvízi tavakban
tenyésztenek. Már az ősi
civilizációk is, például az
aztékok használták tápanyagokban
gazdag ételként. Manapság
biogazdálkodás és fenntartható
mezőgazdasági módszerek
segítségével
termesztik.TápértékMagas
fehérjetartalomA spirulina különösen
gazdag fehérjében. A fehérjék
fontosak a testünk sejtjeinek
növekedéséhez és
regenerálásához. A spirulina akár
60% fehérjét is tartalmazhat, ami meghaladja
bármely más növényi alapú
élelmiszer fehérjetartalmát.VitaminokA
spirulina tele van fontos vitaminokkal, mint a B1 (tiamin), B2 (riboflavin)
és B3 (niacin). Ezek a vitaminok segíthetnek az
energiatermelésben és az idegrendszer
működésében.Ásványi
anyagokAz algában található vas és
magnézium is kiemelkedően fontos. A vas elengedhetetlen a
vérünk
oxigénszállításához,
míg a magnézium számos biokémiai
reakcióban játszik szerepet a
testünkben.Esszenciális aminosavakA spirulina tartalmazza az
összes esszenciális aminosavat, amelyek a testünk
fehérjéinek építőkövei.
Ezeket az aminosavakat a testünk nem tudja
előállítani, ezért fontos, hogy az
étrendünkben is jelen
legyenek.Egészségügyi
előnyökImmunrendszer erősítéseA spirulina
támogathatja az immunrendszert, ezért
segítségével könnyebben
védekezhetünk a betegségekkel
szemben.Antioxidáns hatásAz antioxidánsok
segíthetnek a szabadgyökök elleni
küzdelemben, amelyek károsíthatják a
sejtjeinket. A spirulina erős antioxidáns
hatású, ami hozzájárulhat a
testünkben lévő sejtek védelméhez
és a fiatalság
megőrzéséhez.GyulladáscsökkentésA
spirulina gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is
bírhat, ami segíthet a krónikus
betegségek megelőzésében és
kezelésében.Koleszterinszint
kiegyensúlyozásTanulmányok azt
mutatják, hogy a spirulina alga segíthet
csökkenteni a „rossz” koleszterinek
szintjét (LDL-koleszterin és trigliceridek). Ezzel
egyidejűleg pedig képes lehet növelni a
„jó” koleszterinszintet
(HDL-koleszterin).MéregtelenítésEz a
típusú alga támogathatja szervezetünk
méregtelenítését, mivel
képes megkötni a nehézfémeket
és más mérgező
anyagokat.Felhasználási módokA spirulina mint
smoothie hozzávalóA spirulina por
formájában is elérhető, ami
tökéletes hozzávaló egy
egészséges smoothie vagy turmix
elkészítéséhez. Egy
teáskanálnyi spirulina hozzáadása a
reggeli italhoz nem csak tápanyagban gazdag, de
egészséges is lehet. Az íze azonban ebben a
formában nem mindenkinek tetszik.Spirulina tablettaA spirulina
tabletta formában könnyedén lenyelhető
és a jellegzetes spirulina alga íz sincs jelen.
Ezért mindenki számára ajánlott, aki
nem szereti a spirulina ízét.Spirulina porA spirulina por
hozzáadható különböző
ételekhez, például levesekhez,
salátákhoz, vagy akár joghurthoz
is.Termelési módszerekÉdesvízi
tavakA spirulina, amelyet édesvízi tavakban termesztenek,
nagyon népszerű, mert ez a környezet optimális
feltételeket biztosít az alga
növekedéséhez.BiotermelésA
biotermelés során a spirulinát vegyszerek
és műtrágyák nélkül
termesztik, ezért gyártása
környezetbarát is.Fenntartható
gazdálkodásA fenntartható
gazdálkodás biztosítja, hogy a spirulina
termesztése ne károsítsa a
környezetet, ezért gyártása
hosszú távon is fenntartható marad.Piaci
trendekNövekvő keresletA spirulina iránti kereslet
folyamatosan növekszik, ahogy egyre többen ismerik fel a benne
rejlő lehetséges egészségügyi
előnyöket.Szuperélelmiszer kategóriaA spirulina a
szuperélelmiszerek közé sorolható,
mivel rendkívül tápanyagdús.
Talán ez az egyik legtöbb tápanyagot
tartalmazó étel a
földön.Globális piacA spirulina nemcsak helyi,
hanem globális szinten is népszerű, és
számos országban elérhető.Online
értékesítésAz online
értékesítés
révén a spirulina könnyedén
beszerezhető, közvetlenül a termelőtől vagy a
forgalmazótól is.Kutatások és
tanulmányokKlinikai vizsgálatokSzámos klinikai
vizsgálat igazolhatja a spirulina
egészségügyi előnyeit, beleértve az
immunrendszer erősítését és a
gyulladáscsökkentő hatását
is.Egészségügyi
hatékonyságAz egészségügyi
hatékonyság terén végzett
kutatások megerősítik, hogy a spirulina valóban
jótékony hatással lehet a
szervezetünkre.Innovációk a
termelésbenA spirulina termesztése és
feldolgozása során alkalmazott
innovációk folyamatosan javítják a
termék minőségét és
hozzáférhetőségét.
Adatlap
| Ár: | 5.860 Ft |
| A hirdető: | Kereskedőtől |
| Értékesítés típusa: | Eladó |
| Feladás dátuma: | 2025.12.03 |
| Eddig megtekintették 2 alkalommal | |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "BIO SPIRULINA ALGA POR 250 G" című hirdetést látja. (fent)





