
DR.STEINBERGER TŐZEGÁFONYALÉ 750ML DRS+50FT BETÉTDÍJ
A frissítő, zamatos tőzegáfonya levének gyártásához kizárólag válogatott,
észak-amerikai tőzegáfonyát használnak. A gyümölcsöt kíméletes eljárással
préselik, hogy annak betartalmi értékei a lehető legteljesebb mértékben
megőrizhetők legyenek. Kizárólag a gyümölcsben lévő természetes módon előforduló
cukrokat tartalmaz. Az amerikai tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon)
Észak-Amerika savanyú, tőzeges lápjain őshonos, napjainkban részben termesztett
gyógynövény. A fanyar, savanykás, rikító piros színű terméseket az
észak-amerikai indián törzsek hagyományaik szerint télen, húsételek mellé
fogyasztották. A tradicionális, energiaforrásként fogyasztott pemmican nevű
élelmük zsírból, marhahúsból, tőzegáfonya termésből készült. Nyilak okozta
sérüléseiket a bakteriális felülfertőződés megelőzéseként kukoricalisztből és
tőzegáfonyából készült borogatásokkal gyógyították, de használták láz és skorbut
gyógyítására is. Az áfonya fajok túlmenően azon, hogy elterjedt és népszerű
gyümölcseink közé tartoznak, az utóbbi évek intenzív kutatásainak köszönhetően
számos betegség prevenciójában és kezelésében fitonutriensként is fontos helyet
vívtak ki. Hatóanyagaik hozzájárulhatnak az erek rugalmasságának, tágulati
képességének megőrzéséhez, antioxidáns tulajdonságuk miatt védenek az oxidatív
stressz sejtkárosító, a szervezet öregedését okozó hatásától, támogatva ezzel
többek között az immunrendszer működését, a normál sejtosztódást. A tőzegáfonyát
klinikai vizsgálatok alapján napjainkban a húgyutak egészségvédő gyümölcseként
is számon tartjuk. Különleges szerkezetű polifenoljai bizonyítottan
megakadályozzák a húgyutakban felszaporodó mikroorganizmusok megtelepedését,
gátolva ezzel szaporodásukat, illetve elősegíthetve kiürülésüket. Ennek kiemelt
jelentősége lehet a hólyaghurut, a krónikus húgyúti bakteriális fertőzések
előfordulási gyakorisága, gyorsabb gyógyulása, az antibiotikus kezelések
szükségessége, kiválthatósága, a rezisztens baktérium törzsek kifejlődése, az
egészséges vizeletürítés elősegítése szempontjából. Ajánljuk: antioxidáns,
oxidatív stressz ellen, immunrendszer erősítésére, húgyutak egészségének
megőrzésére. Összetevők: tőzegáfonyalé Átlagos tápérték 100 ml termékben:
Energia: 88 kJ (21 kcal) Zsír: 0,5 g - amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 4,8 g - amelyből cukrok: 4,8 g Rost: 0,5 g Fehérje: 0,5 g Só: 0,03 g
Felhasználási javaslat: Napi 75 ml fogyasztását ajánljuk tisztán, vagy tetszés
szerinti hígításban 6-8 héten keresztül! Tárolás: Felbontás után hűtőben kell
tárolni. Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. június
észak-amerikai tőzegáfonyát használnak. A gyümölcsöt kíméletes eljárással
préselik, hogy annak betartalmi értékei a lehető legteljesebb mértékben
megőrizhetők legyenek. Kizárólag a gyümölcsben lévő természetes módon előforduló
cukrokat tartalmaz. Az amerikai tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon)
Észak-Amerika savanyú, tőzeges lápjain őshonos, napjainkban részben termesztett
gyógynövény. A fanyar, savanykás, rikító piros színű terméseket az
észak-amerikai indián törzsek hagyományaik szerint télen, húsételek mellé
fogyasztották. A tradicionális, energiaforrásként fogyasztott pemmican nevű
élelmük zsírból, marhahúsból, tőzegáfonya termésből készült. Nyilak okozta
sérüléseiket a bakteriális felülfertőződés megelőzéseként kukoricalisztből és
tőzegáfonyából készült borogatásokkal gyógyították, de használták láz és skorbut
gyógyítására is. Az áfonya fajok túlmenően azon, hogy elterjedt és népszerű
gyümölcseink közé tartoznak, az utóbbi évek intenzív kutatásainak köszönhetően
számos betegség prevenciójában és kezelésében fitonutriensként is fontos helyet
vívtak ki. Hatóanyagaik hozzájárulhatnak az erek rugalmasságának, tágulati
képességének megőrzéséhez, antioxidáns tulajdonságuk miatt védenek az oxidatív
stressz sejtkárosító, a szervezet öregedését okozó hatásától, támogatva ezzel
többek között az immunrendszer működését, a normál sejtosztódást. A tőzegáfonyát
klinikai vizsgálatok alapján napjainkban a húgyutak egészségvédő gyümölcseként
is számon tartjuk. Különleges szerkezetű polifenoljai bizonyítottan
megakadályozzák a húgyutakban felszaporodó mikroorganizmusok megtelepedését,
gátolva ezzel szaporodásukat, illetve elősegíthetve kiürülésüket. Ennek kiemelt
jelentősége lehet a hólyaghurut, a krónikus húgyúti bakteriális fertőzések
előfordulási gyakorisága, gyorsabb gyógyulása, az antibiotikus kezelések
szükségessége, kiválthatósága, a rezisztens baktérium törzsek kifejlődése, az
egészséges vizeletürítés elősegítése szempontjából. Ajánljuk: antioxidáns,
oxidatív stressz ellen, immunrendszer erősítésére, húgyutak egészségének
megőrzésére. Összetevők: tőzegáfonyalé Átlagos tápérték 100 ml termékben:
Energia: 88 kJ (21 kcal) Zsír: 0,5 g - amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 4,8 g - amelyből cukrok: 4,8 g Rost: 0,5 g Fehérje: 0,5 g Só: 0,03 g
Felhasználási javaslat: Napi 75 ml fogyasztását ajánljuk tisztán, vagy tetszés
szerinti hígításban 6-8 héten keresztül! Tárolás: Felbontás után hűtőben kell
tárolni. Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. június
Adatlap
| Ár: | 4.480 Ft |
| Feladás dátuma: | 2025.12.23 |
| Eddig megtekintették 1 alkalommal | |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "DR.STEINBERGER TŐZEGÁFONYALÉ 750ML DRS+50FT BETÉTDÍJ" című hirdetést látja. (fent)





