
DÉNES NATURA NÁDCUKOR ARANYBARNA 500G
Karamellás ízű nádcukor. GMO mentes.A nádcukor a Trópusokon növő cukornádból
készül, mely a 4-6 méteres szárában raktározza a cukrot tartalmazó nedvét. A
nádcukornak sokkal természetesebb íze van, mert megmarad a melasz tartalma, ez
adja a finomítatlan cukor fenséges, kissé karamellás ízét. Természetességét a
feldolgozás adja. A megtisztított cukornádat kipréselik és a kapott léből gőzzel
készítenek granulátumot. A nyers nádcukor finomítatlan élelmiszer, ezért
említésre méltó mennyiségben tartalmaz nyomelemeket, ásványi anyagokat és
B-vitaminokat. Semmilyen vegyi anyagot nem tartalmaz. A fehér cukornál
mindenképp jobb választás.Több fajtája létezik, van az egész sötét, szinte
melasz, mely nincs kristályosítva, nyilvánvaló, hogy ez a jobbik változat, de a
félbarna, világos barna választása is jó. A nádcukor glikémiás indexe 68. Ez az
érték az 56-69 közötti tartományba esik, ami közepes glikémiás indexnek felel
meg, így a fogyasztása csak módjával ajánlott. A szervezet viszont cukorként
kezeli,ezért fogyni vágyók, vagy cukorbetegek ne fogyasszák. Csupán érdekesség,
hogy a nádcukor gyártásakor keletkező melaszból erjesztéssel állítják elő a
rumot.Összetevők: nádcukorÁtlagos tápérték 100 g termékben Energia 1683 kJ / 396
kcal Zsír 0,0 g - amelyből telített zsírsavak 0,0 g Szénhidrát 99 g - amelyből
cukrok 99 g Fehérje 0,0 g Só 0,05 gFelhasználása: Kávéba, teába, de különleges
karamellás ízhatása miatt finom aromát ad a süteményeknek,
desszerteknek.Tárolás: Száraz, hűvös helyen.Származási hely: Mauritius
készül, mely a 4-6 méteres szárában raktározza a cukrot tartalmazó nedvét. A
nádcukornak sokkal természetesebb íze van, mert megmarad a melasz tartalma, ez
adja a finomítatlan cukor fenséges, kissé karamellás ízét. Természetességét a
feldolgozás adja. A megtisztított cukornádat kipréselik és a kapott léből gőzzel
készítenek granulátumot. A nyers nádcukor finomítatlan élelmiszer, ezért
említésre méltó mennyiségben tartalmaz nyomelemeket, ásványi anyagokat és
B-vitaminokat. Semmilyen vegyi anyagot nem tartalmaz. A fehér cukornál
mindenképp jobb választás.Több fajtája létezik, van az egész sötét, szinte
melasz, mely nincs kristályosítva, nyilvánvaló, hogy ez a jobbik változat, de a
félbarna, világos barna választása is jó. A nádcukor glikémiás indexe 68. Ez az
érték az 56-69 közötti tartományba esik, ami közepes glikémiás indexnek felel
meg, így a fogyasztása csak módjával ajánlott. A szervezet viszont cukorként
kezeli,ezért fogyni vágyók, vagy cukorbetegek ne fogyasszák. Csupán érdekesség,
hogy a nádcukor gyártásakor keletkező melaszból erjesztéssel állítják elő a
rumot.Összetevők: nádcukorÁtlagos tápérték 100 g termékben Energia 1683 kJ / 396
kcal Zsír 0,0 g - amelyből telített zsírsavak 0,0 g Szénhidrát 99 g - amelyből
cukrok 99 g Fehérje 0,0 g Só 0,05 gFelhasználása: Kávéba, teába, de különleges
karamellás ízhatása miatt finom aromát ad a süteményeknek,
desszerteknek.Tárolás: Száraz, hűvös helyen.Származási hely: Mauritius
Adatlap
| Ár: | 889 Ft |
| Feladás dátuma: | 2025.12.13 |
| Eddig megtekintették 1 alkalommal | |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "DÉNES NATURA NÁDCUKOR ARANYBARNA 500G" című hirdetést látja. (fent)





