
GLUTÉNMENTES NATURI CRACKERS ÉLŐ KENYÉR OLASZOS 100G
Olaszos ízvilágú, egyedülállóan 70-90% zöldségpépből, többféle lenmag
keverékéből kíméletes aszalással készülő fűszeres lapok, melyek kiválóan
alkalmasak kenyér helyettesítésére, szendvicsekhez. Rostokban és tápértékben
gazdag, bármely táplálkozásba beilleszthető. Glutén-, cukor-, tej-, tojás-,
szójamentes.Miért jók a nyers ételek? Miért jók neked is az élő ételek?
Hatékonyabb tápanyagbevitel A növényeket nyersen, eredeti állapotukban a legjobb
fogyasztani, mert így tartják meg leginkább a bennük tárolt tápanyagokat:
vitaminokat, nyomelemeket, ásványi anyagokat, enzimeket és még sok olyan egymást
kiegészítő, teljes egységet képviselő tápanyagot. Az enzimek 40-42 fokon, a
vitaminok is hőkezelésre ? pl. C vitamin 60C fok felett ? lebomlanak, és ezek
hiányában a különböző tápanyagok vagy nem is hasznosulnak, vagy a szervezetnek a
saját tartalékaiból kell a szükséges enzimeket előállítania (ami például a
hasnyálmirigy természetellenes túlterheléséhez vezet). Magas napenergia-tartalom
A növények zöld festékanyaguk segítségével közvetlenül képesek felvenni a Nap
energiáját a napfényből. (Éppen ezért ?Nap-konzerveknek? is hívják őket.) Ezt
jelzi erős ún. biofoton-sugárzásuk is. A táplálékok közül a friss, érett, nyers
gyümölcsök, dió- és zöldségfélék, bogyók, levelek, szárak, gyökerek és magvak
bocsátják ki a legerősebb biofoton-sugárzást. Az eltárolt napenergia leginkább
sértetlen, természetes formájában vehető fel belőlük. A zöld levelekből
készített zöldturmix maga a folyékony napenergia. Könnyebb emésztés, jobb
vitalitás Az enzimek jó emésztést és anyagcserét biztosítanak. Lehetővé teszik a
tápanyagok (vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok, fehérjék, szénhidrátok,
zsírok és olajok) szervezetbe kapcsolását. Hőkezelés hatására azonban (kb. 40-42
fok felett) lebomlanak, és ezek hiányában a különböző tápanyagok vagy nem is
hasznosulnak, vagy a szervezetnek a saját tartalékaiból kell a szükséges
enzimeket előállítania (ami például a hasnyálmirigy természetellenes
túlterheléséhez vezet). Folyadékpótlás Az élő ételekkel bőséges mennyiségű vizet
juttathatunk a szervezetbe. A megfelelően hidratált test reflexei, érzékelése
nem tompul le, az agy nem hagy ki, reakciói nem lassulnak le, a bőr és a száj
nem szárad ki, nem lesz székrekedés, stb. Immunrendszer erősítés A megfelelően
táplált szervezet kevesebbszer betegszik meg és nem kell számolnia az emésztési
leukocitózissal sem, a tényleges kórokozók felkutatásával és likvidálásával
foglalkozhat, nem pedig az emésztetlen tápanyagokkal. Rostbőség Az élelmi rostok
javítják a bélműködést. Az egészséges bél és bélflóra erős immunrendszert is
jelent. Organikus sótartalom A növényi táplálék szerves (organikus) sókat
tartalmaz, amelyet az emberi szervezet képes feldolgozni és beépíteni. A
szervetlen sók (pl. tengeri só) ezzel szemben lerakódnak a szervezetben, és
jelentős mennyiségű vizet kötnek meg (1g konyhasó pl. 120g vizet), melyek számos
betegség forrásai. Tiszta növényi étrendre térve a szervetlen sók és az általuk
megkötött víz kiürül a szervezetből; javul az anyagcsere, normalizálódik a
vérnyomás. A szerves sók, melyek utánpótlása a növényi táplálékkal biztosított,
az enzimek által a szervezetbe épülve maradnak.Összetevők: kápia paprika,
paradicsom, lenmag, lilahagyma, fokhagyma, citrom, mazsola, oregánó, bazsalikom,
sóTápanyagtartalom 100g termékben: Energia: 1350 kJ/325 kcal Zsír: 27,5g - ebből
telített: 2,6g Szénhidrát: 13,2g - ebből cukor: 2,2g Fehérje: 11g Élelmi rost:
0,4g Só: 17,3gTárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó. Forrás: gyártó/forgalmazó
2021 augusztus
keverékéből kíméletes aszalással készülő fűszeres lapok, melyek kiválóan
alkalmasak kenyér helyettesítésére, szendvicsekhez. Rostokban és tápértékben
gazdag, bármely táplálkozásba beilleszthető. Glutén-, cukor-, tej-, tojás-,
szójamentes.Miért jók a nyers ételek? Miért jók neked is az élő ételek?
Hatékonyabb tápanyagbevitel A növényeket nyersen, eredeti állapotukban a legjobb
fogyasztani, mert így tartják meg leginkább a bennük tárolt tápanyagokat:
vitaminokat, nyomelemeket, ásványi anyagokat, enzimeket és még sok olyan egymást
kiegészítő, teljes egységet képviselő tápanyagot. Az enzimek 40-42 fokon, a
vitaminok is hőkezelésre ? pl. C vitamin 60C fok felett ? lebomlanak, és ezek
hiányában a különböző tápanyagok vagy nem is hasznosulnak, vagy a szervezetnek a
saját tartalékaiból kell a szükséges enzimeket előállítania (ami például a
hasnyálmirigy természetellenes túlterheléséhez vezet). Magas napenergia-tartalom
A növények zöld festékanyaguk segítségével közvetlenül képesek felvenni a Nap
energiáját a napfényből. (Éppen ezért ?Nap-konzerveknek? is hívják őket.) Ezt
jelzi erős ún. biofoton-sugárzásuk is. A táplálékok közül a friss, érett, nyers
gyümölcsök, dió- és zöldségfélék, bogyók, levelek, szárak, gyökerek és magvak
bocsátják ki a legerősebb biofoton-sugárzást. Az eltárolt napenergia leginkább
sértetlen, természetes formájában vehető fel belőlük. A zöld levelekből
készített zöldturmix maga a folyékony napenergia. Könnyebb emésztés, jobb
vitalitás Az enzimek jó emésztést és anyagcserét biztosítanak. Lehetővé teszik a
tápanyagok (vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok, fehérjék, szénhidrátok,
zsírok és olajok) szervezetbe kapcsolását. Hőkezelés hatására azonban (kb. 40-42
fok felett) lebomlanak, és ezek hiányában a különböző tápanyagok vagy nem is
hasznosulnak, vagy a szervezetnek a saját tartalékaiból kell a szükséges
enzimeket előállítania (ami például a hasnyálmirigy természetellenes
túlterheléséhez vezet). Folyadékpótlás Az élő ételekkel bőséges mennyiségű vizet
juttathatunk a szervezetbe. A megfelelően hidratált test reflexei, érzékelése
nem tompul le, az agy nem hagy ki, reakciói nem lassulnak le, a bőr és a száj
nem szárad ki, nem lesz székrekedés, stb. Immunrendszer erősítés A megfelelően
táplált szervezet kevesebbszer betegszik meg és nem kell számolnia az emésztési
leukocitózissal sem, a tényleges kórokozók felkutatásával és likvidálásával
foglalkozhat, nem pedig az emésztetlen tápanyagokkal. Rostbőség Az élelmi rostok
javítják a bélműködést. Az egészséges bél és bélflóra erős immunrendszert is
jelent. Organikus sótartalom A növényi táplálék szerves (organikus) sókat
tartalmaz, amelyet az emberi szervezet képes feldolgozni és beépíteni. A
szervetlen sók (pl. tengeri só) ezzel szemben lerakódnak a szervezetben, és
jelentős mennyiségű vizet kötnek meg (1g konyhasó pl. 120g vizet), melyek számos
betegség forrásai. Tiszta növényi étrendre térve a szervetlen sók és az általuk
megkötött víz kiürül a szervezetből; javul az anyagcsere, normalizálódik a
vérnyomás. A szerves sók, melyek utánpótlása a növényi táplálékkal biztosított,
az enzimek által a szervezetbe épülve maradnak.Összetevők: kápia paprika,
paradicsom, lenmag, lilahagyma, fokhagyma, citrom, mazsola, oregánó, bazsalikom,
sóTápanyagtartalom 100g termékben: Energia: 1350 kJ/325 kcal Zsír: 27,5g - ebből
telített: 2,6g Szénhidrát: 13,2g - ebből cukor: 2,2g Fehérje: 11g Élelmi rost:
0,4g Só: 17,3gTárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó. Forrás: gyártó/forgalmazó
2021 augusztus
Adatlap
| Ár: | 1.840 Ft |
| Feladás dátuma: | 2025.12.21 |
| Eddig megtekintették 3 alkalommal | |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "GLUTÉNMENTES NATURI CRACKERS ÉLŐ KENYÉR OLASZOS 100G" című hirdetést látja. (fent)





