
NATURE COOKTA ÚTIFŰ MAGHÉJ 300G
A paleós kenyereknél, péksüteményeknél előfordulhat, hogy a tésztájuk vizes
lesz. Az útifű maghéj az a konyhai ?csodaszer?, amely használatával ez a
probléma megszüntethető. A Nature Cookta Útifű maghéj 99%-os tisztaságú. Az
állati eredetű zselatin helyett kiváló megoldás nagyfokú zselésítő, vízmegkötő
képessége miatt. Előnye, hogy nem szükséges meleg folyadékba tenni vagy esetleg
összeforralni vele, hideg folyadékkal könnyen elkeverhető. A Nature Cookta Útifű
maghéj többféle felhasználási lehetőséget biztosít. Az útifű maghéjat
keverhetjük müzlibe vagy reggelinkhez a kenyeret, zsemlét is elkészíthetjük
felhasználásával. A vajat, pástétomot dúsíthatjuk vele vagy fűszeres olajhoz is
keverhetjük. Főételeink közül főleg főzelékek, mártások elkészítéséhez
javasoljuk, tökéletes alternatíva sűrítésre a fehér liszt helyett. Leveseinkbe
rántás helyett, tésztaételek szószához keverve is megállja helyét. Nyers ételek
sűrítéséhez, gyümölcspürék állagának keményítéséhez is kiváló, de pudingot is
készíthetünk adagolásával. A kókuszos gyümölcspuding legegyszerűbb módja ha az
előre pépesített gyümölcsöt darált dióval, mandulával és egy kis almalében
áztatott mazsolával összekeverjük. Majd a kókusztejszínhez almalevet és útifű
maghéjat adunk. Tartalmaz: 99%-os tisztaságú útifű maghéjFigyelmeztetés: Az
útifűmagok a vízben térfogatuk többszörösére duzzadnak. Két éven aluli
gyermekek, vagy várandós, szoptató nők számára fogyasztását nem ajánljuk. Az
útifű maghéj fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a
változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
lesz. Az útifű maghéj az a konyhai ?csodaszer?, amely használatával ez a
probléma megszüntethető. A Nature Cookta Útifű maghéj 99%-os tisztaságú. Az
állati eredetű zselatin helyett kiváló megoldás nagyfokú zselésítő, vízmegkötő
képessége miatt. Előnye, hogy nem szükséges meleg folyadékba tenni vagy esetleg
összeforralni vele, hideg folyadékkal könnyen elkeverhető. A Nature Cookta Útifű
maghéj többféle felhasználási lehetőséget biztosít. Az útifű maghéjat
keverhetjük müzlibe vagy reggelinkhez a kenyeret, zsemlét is elkészíthetjük
felhasználásával. A vajat, pástétomot dúsíthatjuk vele vagy fűszeres olajhoz is
keverhetjük. Főételeink közül főleg főzelékek, mártások elkészítéséhez
javasoljuk, tökéletes alternatíva sűrítésre a fehér liszt helyett. Leveseinkbe
rántás helyett, tésztaételek szószához keverve is megállja helyét. Nyers ételek
sűrítéséhez, gyümölcspürék állagának keményítéséhez is kiváló, de pudingot is
készíthetünk adagolásával. A kókuszos gyümölcspuding legegyszerűbb módja ha az
előre pépesített gyümölcsöt darált dióval, mandulával és egy kis almalében
áztatott mazsolával összekeverjük. Majd a kókusztejszínhez almalevet és útifű
maghéjat adunk. Tartalmaz: 99%-os tisztaságú útifű maghéjFigyelmeztetés: Az
útifűmagok a vízben térfogatuk többszörösére duzzadnak. Két éven aluli
gyermekek, vagy várandós, szoptató nők számára fogyasztását nem ajánljuk. Az
útifű maghéj fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a
változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
Adatlap
| Ár: | 2.790 Ft |
| Feladás dátuma: | 2025.12.21 |
| Eddig megtekintették 2 alkalommal | |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "NATURE COOKTA ÚTIFŰ MAGHÉJ 300G" című hirdetést látja. (fent)





