
PALEOLIT ÉTKEZÉSI SERTÉS ZSELATIN 250G
Közepes bloomszámú sertésbőr zselatin (180 bloom, 8 mesh). A zselatin 5-szörös
mennyiségű vizet képes felvenni. A legelterjedtebb zselésítő anyag, ezért
élelmiszerekben és gyógyszerekben széles körben alkalmazzák. Állati eredete
miatt a vegetáriánus élelmiszerekben, valamint egyes vallási előirányzatok miatt
(kóser, halal), pektinnel, agar agarral, karragénnel, alginsavval,
hipromellózzal helyettesíthető.leggyakrabban fagylaltokban, lekvárokban fordul
elő. Diétás élelmiszerekben zsírok helyettesítésére is alkalmazzák, mert a
szájban zsír érzetét kelti, ugyanakkor kalóriatartalma nagyon
alacsony.gyógyszerekben elsősorban gyógyszerkapszulák bevonatalánál használják,
mert így a kapszula könnyebben lenyelhető.a fényképészetben az ezüst-halidok
emulzióban tartására alkalmazzák.hordozóanyagként is használják, például vizes
oldatában a béta-karotin is oldható lesz, valamint enyhe sárgás színt kölcsönöz
az oldatnak (elsősorban üdítőitalokban)egyes esetekben gyufafejek kötőanyagaként
is alkalmazzákkozmetikumokban való felhasználása esetén általában hidrolizált
kollagén néven található meglőgyakorlatokon a zselatinból készített tárgyak az
izomszövettel megegyezően roncsolódnak, így lőszerkísérleti célokra a bábukat
általában zselatinból készítikszinkronúszók a frizura fixálására alkalmazzák,
mert a zselatin nem oldódik a medence hideg vizében, így a hajforma
megmaradtannin-érzékenységben szenvedő emberek étrendjében a tannin
helyettesítésére használjákÉlelmiszerekben a zselatin napi maximum beviteli
mennyisége nincs meghatározva, mellékhatása nem ismert.Átlagos tápérték 100g
termékben: Energia 1556 kJ / 370 Kcal Fehérje 87 g Só 200gTárolás: száraz, hűvös
helyen. Származási hely: Brazília Forrás: gyártó/forgalmazó 2021. november
mennyiségű vizet képes felvenni. A legelterjedtebb zselésítő anyag, ezért
élelmiszerekben és gyógyszerekben széles körben alkalmazzák. Állati eredete
miatt a vegetáriánus élelmiszerekben, valamint egyes vallási előirányzatok miatt
(kóser, halal), pektinnel, agar agarral, karragénnel, alginsavval,
hipromellózzal helyettesíthető.leggyakrabban fagylaltokban, lekvárokban fordul
elő. Diétás élelmiszerekben zsírok helyettesítésére is alkalmazzák, mert a
szájban zsír érzetét kelti, ugyanakkor kalóriatartalma nagyon
alacsony.gyógyszerekben elsősorban gyógyszerkapszulák bevonatalánál használják,
mert így a kapszula könnyebben lenyelhető.a fényképészetben az ezüst-halidok
emulzióban tartására alkalmazzák.hordozóanyagként is használják, például vizes
oldatában a béta-karotin is oldható lesz, valamint enyhe sárgás színt kölcsönöz
az oldatnak (elsősorban üdítőitalokban)egyes esetekben gyufafejek kötőanyagaként
is alkalmazzákkozmetikumokban való felhasználása esetén általában hidrolizált
kollagén néven található meglőgyakorlatokon a zselatinból készített tárgyak az
izomszövettel megegyezően roncsolódnak, így lőszerkísérleti célokra a bábukat
általában zselatinból készítikszinkronúszók a frizura fixálására alkalmazzák,
mert a zselatin nem oldódik a medence hideg vizében, így a hajforma
megmaradtannin-érzékenységben szenvedő emberek étrendjében a tannin
helyettesítésére használjákÉlelmiszerekben a zselatin napi maximum beviteli
mennyisége nincs meghatározva, mellékhatása nem ismert.Átlagos tápérték 100g
termékben: Energia 1556 kJ / 370 Kcal Fehérje 87 g Só 200gTárolás: száraz, hűvös
helyen. Származási hely: Brazília Forrás: gyártó/forgalmazó 2021. november
Adatlap
| Ár: | 1.580 Ft |
| Feladás dátuma: | 2025.12.11 |
| Eddig megtekintették 1 alkalommal | |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "PALEOLIT ÉTKEZÉSI SERTÉS ZSELATIN 250G" című hirdetést látja. (fent)





