
DR.CHEN GAC SZERZETESEK KÖRTÉJE 3DB
A Hagyományos Kínai Orvoslás (TCM) szerint a tüdő meridiánra ható
gyümölcs.Teakészítéséhez ajánlott szárított gyümölcs.Ez a varázslatos, erősen
édes ízű gyümölcs, a Cucurbitaceae családjába tartozik gyönyörű ősi hegyekkel
körülvett trópusi környezetben terem. A térségben a gyümölcsből készült tea
fogyasztása mindennapos szokás. Kínában évezredek óta használják, mint
hagyományos népi orvosságot a torok érzékenysége, valamint megfázás esetén, bár
eleinte még csak a kínai császárok kiváltsága volt a GAC fogyasztása. 1917 óta
az Amerikai Egyesült Államokban is használatos, főként hagyományos
alkalmazásban, mint tüdő és meridián élénkítő.Mára egyre több tudós foglalkozik
a gyümölcs hatóanyagainak, a szervezetre gyakorolt jótékony hatásainak a
kutatásával.Főbb hagyományos alkalmazási területei:légúti panaszokcukorbetegek
is fogyaszthatják, ha nehezen mondanak le az édes ízekről - használhatják cukor
helyettesítésére. Édes szirup is készíthető belőle a tea
tovább-forralásávalmagas likopin és ß-karotin tartalmú, antioxidánsokban gazdag
gyümölcsmivel kalóriát nem tartalmaz, ezért alkalmazhatják fogyókúrázók, mint
cukorhelyettesítőtfokozott szomjúság esetén ajánlatos a gyümölcsből készített
teát lehűtve fogyasztani,tudományos kutatások szerint antioxidáns hatású
triterpén glikozidot (Mogrosides) tartalmaz. Kedvező hatásáról a Pure Applied
Chemistry tudományos közölt írást.Elkészítési javaslat: Készítsen teát a
szárított gyümölcsből. Egy kettévágott gyümölcs felét öntse le 1,5 l forró
vízzel és hagyja állni 15 percig. Ha túl édes, hígítsa. A család számára 1 egész
gyümölcsöt használjon fel, amit félbe vágás után 3 liter forró vízzel kell
leforrázni. Használhatja még főzéshez, mint édesítőszert, valamint édes szirup
készítésére is, csupán tovább kell forralni a teát.Forrás: gyártó/forgalmazó
2025. február
gyümölcs.Teakészítéséhez ajánlott szárított gyümölcs.Ez a varázslatos, erősen
édes ízű gyümölcs, a Cucurbitaceae családjába tartozik gyönyörű ősi hegyekkel
körülvett trópusi környezetben terem. A térségben a gyümölcsből készült tea
fogyasztása mindennapos szokás. Kínában évezredek óta használják, mint
hagyományos népi orvosságot a torok érzékenysége, valamint megfázás esetén, bár
eleinte még csak a kínai császárok kiváltsága volt a GAC fogyasztása. 1917 óta
az Amerikai Egyesült Államokban is használatos, főként hagyományos
alkalmazásban, mint tüdő és meridián élénkítő.Mára egyre több tudós foglalkozik
a gyümölcs hatóanyagainak, a szervezetre gyakorolt jótékony hatásainak a
kutatásával.Főbb hagyományos alkalmazási területei:légúti panaszokcukorbetegek
is fogyaszthatják, ha nehezen mondanak le az édes ízekről - használhatják cukor
helyettesítésére. Édes szirup is készíthető belőle a tea
tovább-forralásávalmagas likopin és ß-karotin tartalmú, antioxidánsokban gazdag
gyümölcsmivel kalóriát nem tartalmaz, ezért alkalmazhatják fogyókúrázók, mint
cukorhelyettesítőtfokozott szomjúság esetén ajánlatos a gyümölcsből készített
teát lehűtve fogyasztani,tudományos kutatások szerint antioxidáns hatású
triterpén glikozidot (Mogrosides) tartalmaz. Kedvező hatásáról a Pure Applied
Chemistry tudományos közölt írást.Elkészítési javaslat: Készítsen teát a
szárított gyümölcsből. Egy kettévágott gyümölcs felét öntse le 1,5 l forró
vízzel és hagyja állni 15 percig. Ha túl édes, hígítsa. A család számára 1 egész
gyümölcsöt használjon fel, amit félbe vágás után 3 liter forró vízzel kell
leforrázni. Használhatja még főzéshez, mint édesítőszert, valamint édes szirup
készítésére is, csupán tovább kell forralni a teát.Forrás: gyártó/forgalmazó
2025. február
Adatlap
| Ár: | 2.070 Ft |
| Feladás dátuma: | 2025.12.21 |
| Eddig megtekintették 2 alkalommal | |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "DR.CHEN GAC SZERZETESEK KÖRTÉJE 3DB" című hirdetést látja. (fent)





