
GLUTÉNMENTES ANNAPANNI PISKÓTALISZT 1000G
Elsősorban piskóta tésztás süteményekhez ajánljuk, (Képviselőfánk, Rafaello,
Trüffel massza, Souffle stb.) de más tészták is elkészíthető belőle (akár
palacsinta is), arra kell figyelni, hogy az piskótaliszt több folyadékot vesz
fel, mint más lisztek a hozzáadott kiváló minőségű psyllium rost miatt (indiai
útifű korpa).Összetevők: rizsliszt, burgonyakeményítő, burgonyapehely, psyllium
(Indiai útifűkorpa őrlemény), sűrítőanyag (E464)Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1420 kJ Zsír: 0,4g - ebből telített zsírsavak: 0,3g Szénhidrát: 78g -
ebből cukor: 1,3g Fehérje: 4,7g Élelmi rost: 3g Só: 0gFelhasználási javaslat:
Piskótatekercs hozzávalók: 4db tojás, 4 evőkanáll Anna Panni Piskótaliszt, 4
evőkanál cukor, 1 kávéskanál sütőpor, 8 evőkanál baracklekvár.Elkészítés:
válasszk szét a négy tojást, robotgéppel verjük kemény habbá a tojásfehérjét és
a cukrot. Ezután dolgozzuk bele a tojássárgáját, majd lassú mozdulatokkal
keverjük bele kanállal a sütőporos lisztet. 25*40 cm tepsibe vágjunk sütőpapírt
és kenjük meg olajjal, majd egyengessük el benne a piskótatésztát. Előmelegített
sütőben, 150C fokon készre sütjük, tűpróbáig. Még frissen húzzuk le róla a
sütőpapírt. Ha kihűlt kenjük meg baracklekvárral és tekerjük fel.Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tárolandó. Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 augusztus
Trüffel massza, Souffle stb.) de más tészták is elkészíthető belőle (akár
palacsinta is), arra kell figyelni, hogy az piskótaliszt több folyadékot vesz
fel, mint más lisztek a hozzáadott kiváló minőségű psyllium rost miatt (indiai
útifű korpa).Összetevők: rizsliszt, burgonyakeményítő, burgonyapehely, psyllium
(Indiai útifűkorpa őrlemény), sűrítőanyag (E464)Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1420 kJ Zsír: 0,4g - ebből telített zsírsavak: 0,3g Szénhidrát: 78g -
ebből cukor: 1,3g Fehérje: 4,7g Élelmi rost: 3g Só: 0gFelhasználási javaslat:
Piskótatekercs hozzávalók: 4db tojás, 4 evőkanáll Anna Panni Piskótaliszt, 4
evőkanál cukor, 1 kávéskanál sütőpor, 8 evőkanál baracklekvár.Elkészítés:
válasszk szét a négy tojást, robotgéppel verjük kemény habbá a tojásfehérjét és
a cukrot. Ezután dolgozzuk bele a tojássárgáját, majd lassú mozdulatokkal
keverjük bele kanállal a sütőporos lisztet. 25*40 cm tepsibe vágjunk sütőpapírt
és kenjük meg olajjal, majd egyengessük el benne a piskótatésztát. Előmelegített
sütőben, 150C fokon készre sütjük, tűpróbáig. Még frissen húzzuk le róla a
sütőpapírt. Ha kihűlt kenjük meg baracklekvárral és tekerjük fel.Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tárolandó. Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 augusztus
Adatlap
| Ár: | 2.510 Ft |
| Feladás dátuma: | 2025.12.09 |
| Eddig megtekintették 2 alkalommal | |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "GLUTÉNMENTES ANNAPANNI PISKÓTALISZT 1000G" című hirdetést látja. (fent)




