
DR.STEINBERGER 5 NAPOS FITNESS PROGRAM CSOMAG 3750ML DRS+5x5
A civilizált társadalmak emberének, életkora előrehaladtával, egyre több
méreganyag kerül a szervezetébe. Elég, ha csak a táplálékainkban lévő
ételadalékokra, tartósítószerekre, a levegőt szennyező különféle anyagokra
gondolunk. A régmúlt embere ismerte a szervezet méregtelenítésének, a szervezet
megtisztításának fontosságát és ?technikáját?, az évente egyszeri-kétszeri
böjtölést. A mai kor embere ezzel szemben nincs tisztában a szervezet időnkénti
méregtelenítésének sem a fontosságával, sem a módjával. A jóléti társadalmak
állandóan súlyfölösleggel küszködő embere diétázáson valamilyen fogyókúrás
étrendet ért, nem pedig a betegség megelőzését, vagy a gyógyulást segítő, az
immunrendszert karbantartó, stimuláló, tudatos táplálkozási módot.Márpedig a
szervezetet időnként meg kell szabadítani a benne felgyülemlett toxikus
anyagoktól. Egy, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által kezdeményezett, 13
országban végzett kutatás azt igazolja: az időről időre (évente legalább
kétszer) megismételt böjtölés és a kímélő táplálkozás idején bevitt természetes
alapú, méregtelenítő készítmények egyidejű alkalmazása, illetve az ilyen
tulajdonsággal bíró növényi alapú táplálékkiegészítők fogyasztásával lassíthatók
az öregedési folyamatok, csökkenthető a rákos betegségek iránti hajlandóság,
kivédhető a rákkeltő anyagok (környezeti mérgekkel, radioaktív sugarakkal)
egészségrontó hatása, csökkenthető a civilizációs betegségek (többek között az
asztma, allergia, magas vérnyomás, ízületi bajok) létrejöttének kockázata. Ezek
a természetes alapú étrend-kiegészítők segítenek közömbösíteni a dohányzás,
élelmiszeripari konzerváló és adalékanyagok, gyógyszerlebomlással felszabaduló
szabadgyökök negatív hatásait. A kutatások azt igazolják, hogy egyes növények
frissen préselt levei természetes úton tisztítják, gyógyítják és regenerálják az
emberi szervezetet. Ezért is javallott, hogy mindennapi étrendünkbe iktassuk be
a friss, zöld növényekből készült leveket.Napi elosztás (egy szelet rozsos
kenyér 3-4 dkg): Reggeli: 1,5dl Dr. Steinberger lé + 2 szelet rozsos kenyér
Tízórai: 1,5dl Dr. Steinberger lé + 1 szelet rozsos kenyér Ebéd: 1,5dl Dr.
Steinberger lé + 2 szelet rozsos kenyér Uzsonna: 1,5dl Dr. Steinberger lé + 1
szelet rozsos kenyér Vacsora: 1,5dl Dr. Steinberger lé + 1 szelet rozsos kenyér
Nagyon fontos + naponta 3 liter víz elfogyasztása!!! Az öt ajánlott zöldség-,
illetve gyümölcslé (sorrendjük is betartandó!):1 üveg Zöldbúzafű koktél (1. nap)
- zöldbúzafű, zöldtea, almalé, agave sürítmény, citromlé és mikroalga (25%
gyümölcstartalom) Élvezze a ízletes koktélt, amely a fiatal búzafű levéből
zöldtea-kivonat és gyümölcsleves hozzáadásával készült. A zöldbúzafű leve
spirulina mikroalgával kiegészítve a Dr. Steinberger Zöldbúzafű koktélt a
tudatosan táplálkozók kedvelt italává teszi. Összetevők: bio zöldbúzafűlé (45%),
bio zöldtea (víz és zöldtea 0,1%), bio almalé (22%), bio agave sürítmény, bio
citromlé (3%), bio mikroalga spirulina (0,2%), stabilizátor: pektin Átlagos
tápanyagérték 100m-ben: Energia: 168 kJ (40kcal) Zsír: 0,5g - amelyből telített
zsírsavak: 0,1g Szénhidrát: 9,5g - amelyből cukrok: 9,4g Rost: 0,5g Fehérje:
0,5g Só: 0,03g 1 üveg Zöldséglé (2. nap) - energiaszegény Hét gondosan
válogatott zöldségféléből készül ez a magas minőségű direktlé a Dr. Steinberger
üzemben. A zöldséglé különösen alkalmas reggeli italként, hogy a nap jól
kezdődjön. Állandó keverés mellett melegítve - de nem forralva - ízletes
levesként is fogyasztható. Összetevők: bio paradicsom-, bio sárgarépa-*, bio
cékla-*, bio uborka-*, bio ZELLER-*, bio savanyúkáposztalé* (bio fehérkáposzta,
tengeri só), bio hagymalé, tengeri só, bio petrezselyem, bioo bazsalikom, bio
lestyán, bio kapor, bio citromlé *tejsavas erjesztéssel Átlagos tápanyagérték
100m-ben: Energia: 77 kJ (18kcal) Zsír: 0,5g - amelyből telített zsírsavak: 0,1g
Szénhidrát: 3,0g - amelyből cukrok: 3,0g Rost: 0,8g Fehérje: 0,7g Só: 0,75g 1
üveg Ananászlé (3. nap) - Direktlé a gyümölcs húsával - 100% Gyümölcstartalom A
Dr. Steinberger Ananászléhez válogatott érett, kiváló minőségű ananászt
(bromeliaceae) dolgoznak fel. Az ananászt meghámozzák, és a teljes gyümölcsöt
kíméletesen feldolgozzák. Ennek következtében az Ananászlé tartalmazza a
gyümölcs értékes alkotóelemeit, így magát a gyümölcs húsát is. Különlegesen
frissítő hatású. Összetevők: ananászlé Átlagos tápanyagérték 100m-ben: Energia:
214 kJ (50kcal) Zsír: 0,5g - amelyből telített zsírsavak: 0,1g Szénhidrát: 12g -
amelyből cukrok: 12g Rost: 0,5g Fehérje: 0,5g Só: 0,01g 1 üveg Céklalé (4. nap)
- Biológiai termesztésből származó céklából A biológiai termesztésből származó
céklát közvetlenül az érés után magas minőségű lévé dolgozzák fel, majd
letöltik, A kíméletes feldolgozással késült direktlé megőrzi a természetes
nyersanyagok értékeit. 4 éven aluli gyermekeknek nem ajánlott! A kálium részt
vesz a normál vérnyomás fenntartásában Összetevők: bio céklalé, bio citromlé
Átlagos tápanyagérték 100m-ben: Energia: 155kJ (37kcal) Zsír: 0,5g - amelyből
telített zsírsavak: 0,1g Szénhidrát: 8,0g - amelyből cukrok: 8,0g Rost: 0,5g
Fehérje: 0,5g Só: 0,13g Kálium: 280mg/14%* *táplálkozási referenciaérték %-a 1
üveg Sárgarépalé (5. nap) - Ökológiai termesztésű sárgarépából Ez az ízletes bio
sárgarépalé bta-karotint tartalmaz, ami a szervezetben A-vitaminná alakul át. Az
A-vitamin hozzájárul a normál látás fenntartásához. Összetevők: bio sárgarépalé,
bio citromlé Átlagos tápanyagérték 100m-ben: Energia: 134kJ (32kcal) Zsír: 0,5g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1g Szénhidrát: 6,5g - amelyből cukrok: 6,5g
Rost: 1,0g Fehérje: 0,5g Só: 0,10g A-vitamin: 1200 µg/150%* (bétakarotinból)
*táplálkozási referenciaérték %-a Kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges
életmódot ajánlunk!Kiszerelés: 5x750 mlGyártó: Haus Rabenhorst 53572 Unkel,
Németország További információ: www.drsteinberger.hu Forrás: gyártó/forgalmazó
méreganyag kerül a szervezetébe. Elég, ha csak a táplálékainkban lévő
ételadalékokra, tartósítószerekre, a levegőt szennyező különféle anyagokra
gondolunk. A régmúlt embere ismerte a szervezet méregtelenítésének, a szervezet
megtisztításának fontosságát és ?technikáját?, az évente egyszeri-kétszeri
böjtölést. A mai kor embere ezzel szemben nincs tisztában a szervezet időnkénti
méregtelenítésének sem a fontosságával, sem a módjával. A jóléti társadalmak
állandóan súlyfölösleggel küszködő embere diétázáson valamilyen fogyókúrás
étrendet ért, nem pedig a betegség megelőzését, vagy a gyógyulást segítő, az
immunrendszert karbantartó, stimuláló, tudatos táplálkozási módot.Márpedig a
szervezetet időnként meg kell szabadítani a benne felgyülemlett toxikus
anyagoktól. Egy, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által kezdeményezett, 13
országban végzett kutatás azt igazolja: az időről időre (évente legalább
kétszer) megismételt böjtölés és a kímélő táplálkozás idején bevitt természetes
alapú, méregtelenítő készítmények egyidejű alkalmazása, illetve az ilyen
tulajdonsággal bíró növényi alapú táplálékkiegészítők fogyasztásával lassíthatók
az öregedési folyamatok, csökkenthető a rákos betegségek iránti hajlandóság,
kivédhető a rákkeltő anyagok (környezeti mérgekkel, radioaktív sugarakkal)
egészségrontó hatása, csökkenthető a civilizációs betegségek (többek között az
asztma, allergia, magas vérnyomás, ízületi bajok) létrejöttének kockázata. Ezek
a természetes alapú étrend-kiegészítők segítenek közömbösíteni a dohányzás,
élelmiszeripari konzerváló és adalékanyagok, gyógyszerlebomlással felszabaduló
szabadgyökök negatív hatásait. A kutatások azt igazolják, hogy egyes növények
frissen préselt levei természetes úton tisztítják, gyógyítják és regenerálják az
emberi szervezetet. Ezért is javallott, hogy mindennapi étrendünkbe iktassuk be
a friss, zöld növényekből készült leveket.Napi elosztás (egy szelet rozsos
kenyér 3-4 dkg): Reggeli: 1,5dl Dr. Steinberger lé + 2 szelet rozsos kenyér
Tízórai: 1,5dl Dr. Steinberger lé + 1 szelet rozsos kenyér Ebéd: 1,5dl Dr.
Steinberger lé + 2 szelet rozsos kenyér Uzsonna: 1,5dl Dr. Steinberger lé + 1
szelet rozsos kenyér Vacsora: 1,5dl Dr. Steinberger lé + 1 szelet rozsos kenyér
Nagyon fontos + naponta 3 liter víz elfogyasztása!!! Az öt ajánlott zöldség-,
illetve gyümölcslé (sorrendjük is betartandó!):1 üveg Zöldbúzafű koktél (1. nap)
- zöldbúzafű, zöldtea, almalé, agave sürítmény, citromlé és mikroalga (25%
gyümölcstartalom) Élvezze a ízletes koktélt, amely a fiatal búzafű levéből
zöldtea-kivonat és gyümölcsleves hozzáadásával készült. A zöldbúzafű leve
spirulina mikroalgával kiegészítve a Dr. Steinberger Zöldbúzafű koktélt a
tudatosan táplálkozók kedvelt italává teszi. Összetevők: bio zöldbúzafűlé (45%),
bio zöldtea (víz és zöldtea 0,1%), bio almalé (22%), bio agave sürítmény, bio
citromlé (3%), bio mikroalga spirulina (0,2%), stabilizátor: pektin Átlagos
tápanyagérték 100m-ben: Energia: 168 kJ (40kcal) Zsír: 0,5g - amelyből telített
zsírsavak: 0,1g Szénhidrát: 9,5g - amelyből cukrok: 9,4g Rost: 0,5g Fehérje:
0,5g Só: 0,03g 1 üveg Zöldséglé (2. nap) - energiaszegény Hét gondosan
válogatott zöldségféléből készül ez a magas minőségű direktlé a Dr. Steinberger
üzemben. A zöldséglé különösen alkalmas reggeli italként, hogy a nap jól
kezdődjön. Állandó keverés mellett melegítve - de nem forralva - ízletes
levesként is fogyasztható. Összetevők: bio paradicsom-, bio sárgarépa-*, bio
cékla-*, bio uborka-*, bio ZELLER-*, bio savanyúkáposztalé* (bio fehérkáposzta,
tengeri só), bio hagymalé, tengeri só, bio petrezselyem, bioo bazsalikom, bio
lestyán, bio kapor, bio citromlé *tejsavas erjesztéssel Átlagos tápanyagérték
100m-ben: Energia: 77 kJ (18kcal) Zsír: 0,5g - amelyből telített zsírsavak: 0,1g
Szénhidrát: 3,0g - amelyből cukrok: 3,0g Rost: 0,8g Fehérje: 0,7g Só: 0,75g 1
üveg Ananászlé (3. nap) - Direktlé a gyümölcs húsával - 100% Gyümölcstartalom A
Dr. Steinberger Ananászléhez válogatott érett, kiváló minőségű ananászt
(bromeliaceae) dolgoznak fel. Az ananászt meghámozzák, és a teljes gyümölcsöt
kíméletesen feldolgozzák. Ennek következtében az Ananászlé tartalmazza a
gyümölcs értékes alkotóelemeit, így magát a gyümölcs húsát is. Különlegesen
frissítő hatású. Összetevők: ananászlé Átlagos tápanyagérték 100m-ben: Energia:
214 kJ (50kcal) Zsír: 0,5g - amelyből telített zsírsavak: 0,1g Szénhidrát: 12g -
amelyből cukrok: 12g Rost: 0,5g Fehérje: 0,5g Só: 0,01g 1 üveg Céklalé (4. nap)
- Biológiai termesztésből származó céklából A biológiai termesztésből származó
céklát közvetlenül az érés után magas minőségű lévé dolgozzák fel, majd
letöltik, A kíméletes feldolgozással késült direktlé megőrzi a természetes
nyersanyagok értékeit. 4 éven aluli gyermekeknek nem ajánlott! A kálium részt
vesz a normál vérnyomás fenntartásában Összetevők: bio céklalé, bio citromlé
Átlagos tápanyagérték 100m-ben: Energia: 155kJ (37kcal) Zsír: 0,5g - amelyből
telített zsírsavak: 0,1g Szénhidrát: 8,0g - amelyből cukrok: 8,0g Rost: 0,5g
Fehérje: 0,5g Só: 0,13g Kálium: 280mg/14%* *táplálkozási referenciaérték %-a 1
üveg Sárgarépalé (5. nap) - Ökológiai termesztésű sárgarépából Ez az ízletes bio
sárgarépalé bta-karotint tartalmaz, ami a szervezetben A-vitaminná alakul át. Az
A-vitamin hozzájárul a normál látás fenntartásához. Összetevők: bio sárgarépalé,
bio citromlé Átlagos tápanyagérték 100m-ben: Energia: 134kJ (32kcal) Zsír: 0,5g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1g Szénhidrát: 6,5g - amelyből cukrok: 6,5g
Rost: 1,0g Fehérje: 0,5g Só: 0,10g A-vitamin: 1200 µg/150%* (bétakarotinból)
*táplálkozási referenciaérték %-a Kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges
életmódot ajánlunk!Kiszerelés: 5x750 mlGyártó: Haus Rabenhorst 53572 Unkel,
Németország További információ: www.drsteinberger.hu Forrás: gyártó/forgalmazó
Adatlap
| Ár: | 12.250 Ft |
| Feladás dátuma: | 2025.12.19 |
| Eddig megtekintették 2 alkalommal | |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "DR.STEINBERGER 5 NAPOS FITNESS PROGRAM CSOMAG 3750ML DRS+5x5" című hirdetést látja. (fent)




