
GLUTÉNMENTES PREMIUM NATURA LOW CARB PÉKÁRU MIX LISZTKEVERÉK
PREMIUM NATURA termékeink gyártása, csomagolása során kizárólag megbízható,
kiváló minőségű alapanyagokat használunk, és szigorúan ügyelünk a
keresztszennyeződés elkerülésére. 70%-al csökkentett
szénhidráttartalom.Összetevők: bambuszrost, útifűmaghéj, nyílgyökér liszt, barna
rizsliszt, csicseriborsó liszt, nátrium-hidrogén-karbonát, cellulóz,
citromsavGluténmentes üzemben készült termék. Recept: Hozzávalók: 250 g
lisztkeverék, 530 ml víz, 50 g extra szűz olívaolaj, 6 g só (opcionálisan 5 g
szárított élesztő)Gluténmentes, vegán, alacsony szénhidráttartalmú lisztből
készült pékáruhoz a hozzávalókat egy keverőtálba szórjuk, dagasztógéppel 3-4
percig keverjük. 15 perc pihenés után 10 egyforma részre szedjük, tetszés
szerint kerek bucit (zsemlét), sodrott kiflit vagy kis bagettet formázunk. Ha
nem teszünk bele élesztőt, máris süthetjük. Élesztővel 30 percet kelesztjük és
csak ezután sütjük meg. Sütés előtt lekenjük vékonyan olajjal, akár be is
metszhetjük. A 200 fokra előmelegített sütőben légkeveréssel kb. 40 perc alatt
készre sütjük. Érdemes szilikon lapon sütni, hogy ne ragadjon le. Legalább 6-8
óra pihenés, teljes kihűlés után ajánlott fogyasztani.Napokig puha, friss
pékárut kapunk, nagyon alacsony szénhidráttartalommal.Forrás: gyártó/forgalmazó
2025, augusztus
kiváló minőségű alapanyagokat használunk, és szigorúan ügyelünk a
keresztszennyeződés elkerülésére. 70%-al csökkentett
szénhidráttartalom.Összetevők: bambuszrost, útifűmaghéj, nyílgyökér liszt, barna
rizsliszt, csicseriborsó liszt, nátrium-hidrogén-karbonát, cellulóz,
citromsavGluténmentes üzemben készült termék. Recept: Hozzávalók: 250 g
lisztkeverék, 530 ml víz, 50 g extra szűz olívaolaj, 6 g só (opcionálisan 5 g
szárított élesztő)Gluténmentes, vegán, alacsony szénhidráttartalmú lisztből
készült pékáruhoz a hozzávalókat egy keverőtálba szórjuk, dagasztógéppel 3-4
percig keverjük. 15 perc pihenés után 10 egyforma részre szedjük, tetszés
szerint kerek bucit (zsemlét), sodrott kiflit vagy kis bagettet formázunk. Ha
nem teszünk bele élesztőt, máris süthetjük. Élesztővel 30 percet kelesztjük és
csak ezután sütjük meg. Sütés előtt lekenjük vékonyan olajjal, akár be is
metszhetjük. A 200 fokra előmelegített sütőben légkeveréssel kb. 40 perc alatt
készre sütjük. Érdemes szilikon lapon sütni, hogy ne ragadjon le. Legalább 6-8
óra pihenés, teljes kihűlés után ajánlott fogyasztani.Napokig puha, friss
pékárut kapunk, nagyon alacsony szénhidráttartalommal.Forrás: gyártó/forgalmazó
2025, augusztus
Adatlap
| Ár: | 2.100 Ft |
| Feladás dátuma: | 2025.12.09 |
| Eddig megtekintették 3 alkalommal | |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "GLUTÉNMENTES PREMIUM NATURA LOW CARB PÉKÁRU MIX LISZTKEVERÉK" című hirdetést látja. (fent)





