
GLUTÉNMENTES EDEN PRÉMIUM BAKE-FREE KELT TÉSZTA LISZTKEVERÉK
Lisztkeverék gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, akár
élesztőmentes, kukoricaliszt-mentes, kukoricakeményítő-mentes, burgonyamentes,
rizsmentes, vegán, növényi alapú, hozzáadott cukor-mentes, akár hozzáadott
zsiradék-mentes, élesztő vagy sütőpor hozzáadásával készült, kelt tésztás és
kelt tészta jellegű ételek készítéséhez. Elkészítéséhez szükséges élesztő, vagy
sütőpor hozzáadása. A megadott receptekben az élesztő nem cserélhető fel
sütőporral.Összetevők: gluténmentes lisztkeverék (köles liszt, quinoa liszt),
tápióka keményítő, útifű maghéj lisztAllergének: A termék dióféléket is
feldolgozó üzemben készült. Nyomokban mustárt és szezámmagot
tartalmazhat.Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben: Energia: 1488 kJ / 352 kcal
Zsír: 2,6 g - amelyből telített zsírsavak: 0,5 g Szénhidrát: 69 g - amelyből
cukrok: 0,5 g Rost: 7,2 g Fehérje: 9,1 g Só: 0,02 g Hozzáadott cukrot nem
tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.Elkészítési
javaslat:FONOTT KALÁCS RECEPT (HOZZÁADOTT ZSIRADÉK NÉLKÜL):Hozzávalók:200 g
Bake-Free kelt tészta lisztkeverék200 g langyos víz2,5 g Eden Premium fekete só
(elhagyható)2,5 g kókuszvirág cukor50 g Eden Premium porrá őrölt eritrit1 tasak
porélesztő (7 g)Elkészítés:Keverjük össze a hozzávalókat és lefedve meleg helyen
kelesszük meg 60 perc alatt. Osszuk 3 egyforma részre és száraz felületen
sodorjuk henger alakúra, majd fonjuk össze. Letakarva pihentessük 10 percig.
Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsin előmelegített 210 fokos sütőben süssük 10
percig, majd további 30 percig 180 fokon végig alsó-felső sütéssel. Kisülve
körülbelül 390 g lesz.100 g kész, kisült, a recept alapján elkészített fonott
kalács átlagos tápértéke: 100 g kész, kisült, a recept alapján elkészített
fonott kalács átlagos felszívódó szénhidráttartalma: 38 gEnergia: 836 kJ / 198
kcal Zsír: 1,4 g - amelyből telített zsírsavak: 0,3 g Szénhidrát: 53 g -
amelyből cukrok: 0,9 g - amelyből poliolok: 14 g Rost: 4 g Fehérje: 5 g Só: 0,7
g HAGYOMÁNYOS JELLEGŰ FORMAKALÁCS RECEPT (HOZZÁADOTT ZSIRADÉKKAL):Hozzávalók:300
g Bake-Free kelt tészta lisztkeverék + 7 g a formázáshoz300 g langyos víz50 g
kókuszkrém2,5 g Eden Premium fekete só (elhagyható)2,5 g kókuszvirág cukor75 g
Eden Premium porrá őrölt eritrit1 tasak porélesztő (7 g)Elkészítés:Keverjük
össze alaposan robotgéppel (1-es fokozaton 2-3 perc) a hozzávalókat és lefedve
meleg helyen kelesszük meg 45 perc alatt. Osszuk 3 darab egyforma részre és
enyhén lisztezett felületen sodorjunk belőle kukacokat, majd fonjuk össze és
tegyük szilikonos sütőpapírral bélelt 12x25 cm-es formába. Letakarva kelesszük
tovább 15 percig. Előmelegített 210 fokos sütőben süssük 40 percig alsó-felső
sütéssel, majd további 20 percig 180 fokon szintén alsó, felső sütéssel. Várjuk
meg amíg teljesen kihűl, utána szeletelhetjük. Kisülve körülbelül 626 g lesz.100
g kisült hagyományos jellegű formakalács átlagos tápértéke: 100 g kisült
hagyományos jellegű formakalács átlagos felszívódó szénhidráttartalma: 34
gEnergia: 785 kJ / 186 kcal Zsír: 2,9 g - amelyből telített zsírsavak: 1,6 g
Szénhidrát: 46 g - amelyből cukrok: 0,7 g - amelyből poliolok: 12 g Rost: 3,5 g
Fehérje: 4,5 g Só: 0,4 gTárolás: száraz, hűvös, napfénytől védett
helyenSzármazási hely: MagyarországForrás: gyártó/forgalmazó 2021 november
élesztőmentes, kukoricaliszt-mentes, kukoricakeményítő-mentes, burgonyamentes,
rizsmentes, vegán, növényi alapú, hozzáadott cukor-mentes, akár hozzáadott
zsiradék-mentes, élesztő vagy sütőpor hozzáadásával készült, kelt tésztás és
kelt tészta jellegű ételek készítéséhez. Elkészítéséhez szükséges élesztő, vagy
sütőpor hozzáadása. A megadott receptekben az élesztő nem cserélhető fel
sütőporral.Összetevők: gluténmentes lisztkeverék (köles liszt, quinoa liszt),
tápióka keményítő, útifű maghéj lisztAllergének: A termék dióféléket is
feldolgozó üzemben készült. Nyomokban mustárt és szezámmagot
tartalmazhat.Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben: Energia: 1488 kJ / 352 kcal
Zsír: 2,6 g - amelyből telített zsírsavak: 0,5 g Szénhidrát: 69 g - amelyből
cukrok: 0,5 g Rost: 7,2 g Fehérje: 9,1 g Só: 0,02 g Hozzáadott cukrot nem
tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.Elkészítési
javaslat:FONOTT KALÁCS RECEPT (HOZZÁADOTT ZSIRADÉK NÉLKÜL):Hozzávalók:200 g
Bake-Free kelt tészta lisztkeverék200 g langyos víz2,5 g Eden Premium fekete só
(elhagyható)2,5 g kókuszvirág cukor50 g Eden Premium porrá őrölt eritrit1 tasak
porélesztő (7 g)Elkészítés:Keverjük össze a hozzávalókat és lefedve meleg helyen
kelesszük meg 60 perc alatt. Osszuk 3 egyforma részre és száraz felületen
sodorjuk henger alakúra, majd fonjuk össze. Letakarva pihentessük 10 percig.
Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsin előmelegített 210 fokos sütőben süssük 10
percig, majd további 30 percig 180 fokon végig alsó-felső sütéssel. Kisülve
körülbelül 390 g lesz.100 g kész, kisült, a recept alapján elkészített fonott
kalács átlagos tápértéke: 100 g kész, kisült, a recept alapján elkészített
fonott kalács átlagos felszívódó szénhidráttartalma: 38 gEnergia: 836 kJ / 198
kcal Zsír: 1,4 g - amelyből telített zsírsavak: 0,3 g Szénhidrát: 53 g -
amelyből cukrok: 0,9 g - amelyből poliolok: 14 g Rost: 4 g Fehérje: 5 g Só: 0,7
g HAGYOMÁNYOS JELLEGŰ FORMAKALÁCS RECEPT (HOZZÁADOTT ZSIRADÉKKAL):Hozzávalók:300
g Bake-Free kelt tészta lisztkeverék + 7 g a formázáshoz300 g langyos víz50 g
kókuszkrém2,5 g Eden Premium fekete só (elhagyható)2,5 g kókuszvirág cukor75 g
Eden Premium porrá őrölt eritrit1 tasak porélesztő (7 g)Elkészítés:Keverjük
össze alaposan robotgéppel (1-es fokozaton 2-3 perc) a hozzávalókat és lefedve
meleg helyen kelesszük meg 45 perc alatt. Osszuk 3 darab egyforma részre és
enyhén lisztezett felületen sodorjunk belőle kukacokat, majd fonjuk össze és
tegyük szilikonos sütőpapírral bélelt 12x25 cm-es formába. Letakarva kelesszük
tovább 15 percig. Előmelegített 210 fokos sütőben süssük 40 percig alsó-felső
sütéssel, majd további 20 percig 180 fokon szintén alsó, felső sütéssel. Várjuk
meg amíg teljesen kihűl, utána szeletelhetjük. Kisülve körülbelül 626 g lesz.100
g kisült hagyományos jellegű formakalács átlagos tápértéke: 100 g kisült
hagyományos jellegű formakalács átlagos felszívódó szénhidráttartalma: 34
gEnergia: 785 kJ / 186 kcal Zsír: 2,9 g - amelyből telített zsírsavak: 1,6 g
Szénhidrát: 46 g - amelyből cukrok: 0,7 g - amelyből poliolok: 12 g Rost: 3,5 g
Fehérje: 4,5 g Só: 0,4 gTárolás: száraz, hűvös, napfénytől védett
helyenSzármazási hely: MagyarországForrás: gyártó/forgalmazó 2021 november
Adatlap
| Ár: | 3.140 Ft |
| Feladás dátuma: | 2025.12.03 |
| Eddig megtekintették 3 alkalommal | |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "GLUTÉNMENTES EDEN PRÉMIUM BAKE-FREE KELT TÉSZTA LISZTKEVERÉK" című hirdetést látja. (fent)




