
TRIGRAMM EXTRA SZŰZ OLÍVAOLAJ 1000ML
Trigramm Extra Szűz Olívaolaj 1lA legértékesebb a hidegen kinyert, kizárólag
mechanikus - és nem vegyi- úton előállított extra szűz olívaolaj. A szűz
olívaolaj ugyanúgy készül, mint az extra szűz, csak az olajbogyó kezelése és
sajtolása során nem kell olyan szigorú kritériumoknak megfelelni, ezért az így
préselt olajnak a savtartalma magasabb ? de legfeljebb 2% ?, ami azt jelenti,
hogy a szűz olívaolajnak az egészségmegőrző hatása is kevésbé jelentős. A szűz
olívaolajnak az íze kevésbé karakteres, mint az extra szűzé. Az extra szűz
olívaolaj az egyetlen olaj féle, amihez friss gyümölcsöt használnak. És igen,
lehet hogy meglepő, de az olajbogyó valójában gyümölcs! Mint ahogy az is, hogy
az olajbogyó vagy az olívabogyó között semmi különbség nincs, szóval nem tudod
őket összekeverni. A friss olajbogyót frissen és kézzel szüretelik, majd
szemenként átválogatják, és maximum egy napon belül fel is dolgozzák. A
feldolgozás pedig azt jelenti, hogy mechanikai úton hidegsajtolással préselik a
bogyókat, majd az így kapott olajat csak ülepítik, és nem szűrik. A Trigramm
Extra Szűz Olívaolaj gondos elkészítésnek és mindenféle vegyi és
adalkémentességnek köszönhetően megőrzi a teljes vitamintartalmát, és így marad
telített zsírsavakban is gazdag.Az extra szűz olívaolaj tehát megőrzi az
olívabogyó beltartalmi értékeit, tele van antioxidánsokkal, jót tesz a
koleszterinszintnek, védi a májat, segíti az emésztést, és még sorolhatnánk
pozitív hatásait.Összetevők: 100% Extra Szűz Olívaolaj.Felhasználás: Használja
önmagában, salátára locsolva képes bármilyen zöldséget feldobni. Tartósíthatunk
is vele, de fűszerként is használhatjuk, ha a fogásokhoz adjuk. És istenien
passzolnak hozzá a fűszerek, különösen a friss zöldfűszerek. Csakis a hidegen
sajtolt, szűz olívaolajtól kaphatjuk meg a maximumot, és csakis a tiszta,
szabályozott gazdálkodásból származó olaj nyújtja azt a jellegzetes ízt, amit
várunk tőle.Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. október
mechanikus - és nem vegyi- úton előállított extra szűz olívaolaj. A szűz
olívaolaj ugyanúgy készül, mint az extra szűz, csak az olajbogyó kezelése és
sajtolása során nem kell olyan szigorú kritériumoknak megfelelni, ezért az így
préselt olajnak a savtartalma magasabb ? de legfeljebb 2% ?, ami azt jelenti,
hogy a szűz olívaolajnak az egészségmegőrző hatása is kevésbé jelentős. A szűz
olívaolajnak az íze kevésbé karakteres, mint az extra szűzé. Az extra szűz
olívaolaj az egyetlen olaj féle, amihez friss gyümölcsöt használnak. És igen,
lehet hogy meglepő, de az olajbogyó valójában gyümölcs! Mint ahogy az is, hogy
az olajbogyó vagy az olívabogyó között semmi különbség nincs, szóval nem tudod
őket összekeverni. A friss olajbogyót frissen és kézzel szüretelik, majd
szemenként átválogatják, és maximum egy napon belül fel is dolgozzák. A
feldolgozás pedig azt jelenti, hogy mechanikai úton hidegsajtolással préselik a
bogyókat, majd az így kapott olajat csak ülepítik, és nem szűrik. A Trigramm
Extra Szűz Olívaolaj gondos elkészítésnek és mindenféle vegyi és
adalkémentességnek köszönhetően megőrzi a teljes vitamintartalmát, és így marad
telített zsírsavakban is gazdag.Az extra szűz olívaolaj tehát megőrzi az
olívabogyó beltartalmi értékeit, tele van antioxidánsokkal, jót tesz a
koleszterinszintnek, védi a májat, segíti az emésztést, és még sorolhatnánk
pozitív hatásait.Összetevők: 100% Extra Szűz Olívaolaj.Felhasználás: Használja
önmagában, salátára locsolva képes bármilyen zöldséget feldobni. Tartósíthatunk
is vele, de fűszerként is használhatjuk, ha a fogásokhoz adjuk. És istenien
passzolnak hozzá a fűszerek, különösen a friss zöldfűszerek. Csakis a hidegen
sajtolt, szűz olívaolajtól kaphatjuk meg a maximumot, és csakis a tiszta,
szabályozott gazdálkodásból származó olaj nyújtja azt a jellegzetes ízt, amit
várunk tőle.Forrás: gyártó/forgalmazó 2024. október
Adatlap
| Ár: | 4.990 Ft |
| Feladás dátuma: | 2025.12.13 |
| Eddig megtekintették 0 alkalommal | |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "TRIGRAMM EXTRA SZŰZ OLÍVAOLAJ 1000ML" című hirdetést látja. (fent)





