
Matcha Tsuki Culinary Matcha Tea Por 100G
Japán kézműves termék SZÁRMAZÁS: UJI-JAPÁN - A világ legjobb matcha termő
vidékéről Jetro minősítés A matcha tea tradícionális, hagyományos elkészítési
módja a japán tea-szertartásból (chanoyu) ered. A matcha tea elkészítéséhez
szükségünk van chawan-ra (tál), egy chasen-re ( bambusz teakavererő ecset)
valamint egy chashaku-ra (bambusz kanál). Helyezzünk 2 kanál matchát (1-2 g) egy
kerámia tálba, és öntsük le 100 ml meleg és nem forró vízzel (max 80 ° C). A
keverést a Chasen segítségével, laza csuklóval, gyors cikcakkos mozdulatokkal
?W? vagy ?M? alakban végezzük. Körülbelül 20 másodperc múlva krémes, jade-zöld
habos teát kapunk. Ha hígabban szereted, adj még hozzá egy kis vizet, ízlés
szerint. Smoothiekhoz, turmixokhoz, zabkásákhoz, süteményekhez és ízesített
lattékhoz ajánljuk. Ha szeretsz kísérletezni a konyhában, ezzel a matcha porral
készíthetsz fagylaltot, süteményt, csokit, amihez csak kedved van, de tejes
italként is fogyaszthatod! Származás: Japán/Uji Kinek ajánljuk: Kezdő matcha
fogyasztóknak, akik még ismerkednek a matcha ízével, de jótékony hatásait
szeretnék élvezni egy finom sütemény vagy ízesített italként. Származás:
Japán/Uji Mennyiség: 100 gramm (100 adag 1 grammal használva) Hogyan készítsünk
el: Tegyél egy teáskanál matcha port ( 1 gramm) egy chasenbe, önts rá 50 ml
forrásból visszahűtött vizet (70-80 ?C) majd keverd habosra, bambusz ecsettel.
Élvezd süteményekben, smoothiekban és tejes matcha italként is. Tárolás:
Felbontás után zárva tartva, napfénytől védett helyen.(Ha ritkán iszol matchát
érdemes hűtőben tárolni) Összetevők: 100% matcha tea. Nem tartalmaz színezéket
és tartósítószert és adalékanyagokat. Eredeti japán termék Uji-ból.
vidékéről Jetro minősítés A matcha tea tradícionális, hagyományos elkészítési
módja a japán tea-szertartásból (chanoyu) ered. A matcha tea elkészítéséhez
szükségünk van chawan-ra (tál), egy chasen-re ( bambusz teakavererő ecset)
valamint egy chashaku-ra (bambusz kanál). Helyezzünk 2 kanál matchát (1-2 g) egy
kerámia tálba, és öntsük le 100 ml meleg és nem forró vízzel (max 80 ° C). A
keverést a Chasen segítségével, laza csuklóval, gyors cikcakkos mozdulatokkal
?W? vagy ?M? alakban végezzük. Körülbelül 20 másodperc múlva krémes, jade-zöld
habos teát kapunk. Ha hígabban szereted, adj még hozzá egy kis vizet, ízlés
szerint. Smoothiekhoz, turmixokhoz, zabkásákhoz, süteményekhez és ízesített
lattékhoz ajánljuk. Ha szeretsz kísérletezni a konyhában, ezzel a matcha porral
készíthetsz fagylaltot, süteményt, csokit, amihez csak kedved van, de tejes
italként is fogyaszthatod! Származás: Japán/Uji Kinek ajánljuk: Kezdő matcha
fogyasztóknak, akik még ismerkednek a matcha ízével, de jótékony hatásait
szeretnék élvezni egy finom sütemény vagy ízesített italként. Származás:
Japán/Uji Mennyiség: 100 gramm (100 adag 1 grammal használva) Hogyan készítsünk
el: Tegyél egy teáskanál matcha port ( 1 gramm) egy chasenbe, önts rá 50 ml
forrásból visszahűtött vizet (70-80 ?C) majd keverd habosra, bambusz ecsettel.
Élvezd süteményekben, smoothiekban és tejes matcha italként is. Tárolás:
Felbontás után zárva tartva, napfénytől védett helyen.(Ha ritkán iszol matchát
érdemes hűtőben tárolni) Összetevők: 100% matcha tea. Nem tartalmaz színezéket
és tartósítószert és adalékanyagokat. Eredeti japán termék Uji-ból.
Adatlap
| Ár: | 9.490 Ft |
| Feladás dátuma: | 2025.12.11 |
| Eddig megtekintették 6 alkalommal | |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Matcha Tsuki Culinary Matcha Tea Por 100G" című hirdetést látja. (fent)





