Természet Áldása gránátalma-vörös áfonya gyümölcslé 1 L
Gránátalma-vörös áfonya gyümölcslé 1 LA gránátalma-vörös áfonya gyümölcslében a
két gyümölcs pozitív hatása együttesen érvényesül. Mindkét összetevője
antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Fogyasztásával
hozzájárulhatunk egészségünk megőrzéséhez és krónikus betegségek
megelőzéséhez. Gránátalma:Az Iránban őshonos gránátalma mára már Európa
földközi-tengeri területein és Dél-Amerika melegebb vidékein is elterjedt. Sok
magvú bogyótermése kellemesen édeskés, kissé savanykás ízű. Évszázadokon
keresztül használták gyógyítás céljából, a ?természet erejének?
tartották. A szuperélelmiszerként is számon tartott gránátalma híres
antioxidáns tulajdonságáról. Antioxidáns hatású polifenol vegyületei az
antocianinok, tanninok és az ellagsav. Utóbbi, a legújabb kutatások szerint
fontos szerepet tölt be a csontritkulás megelőzésében. Az ellagsav és a belőle
lebomlás során a szervezetben keletkező anyagcsere termékeknek rákellenes hatást
tulajdonítanak. A gyümölcs antioxidáns tulajdonságának több mint a feléért a
punicalagin nevű vegyület felel, amely egyedül a gránátalmában található
meg. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. C-vitaminja hozzájárul az
immunrendszer erősítéséhez, nélkülözhetetlen a bőr kollagénjének képzéséhez,
szükséges a hajszálerek, porcszövetek, csontok, és fogak épségének
fenntartásához, valamint segíti a sebgyógyulást. A gránátalma tartalmaz
továbbá A-,E-, és B-vitaminokat, szelént, cinket, magnéziumot, foszfort,
kalciumot. További jótékony hatásai közé sorolható, hogy javítja a
memóriát: egy vizsgálat során azt találták, hogy fokozódott az agyműködés és
javult az emlékezőképesség azoknál, akik naponta 220 ml gránátalma levet ittak
négy héten keresztül. A szív-és érrendszeri betegségek megelőzésében is szerepe
van, csökkenti a koleszterinszintet, optimalizálja a vérnyomást, valamint
gátolja a plakkok kialakulását, így az érelmeszesedés elleni védekezésben is
jótékony hatású.Vörös áfonya:Az Észak-Amerikában és Észak-Európában őshonos
vörös áfonya szintén a leggazdagabb antioxidánsokat tartalmazó gyümölcsök közé
sorolható. A szervezet egészére pozitívan hat, védi a sejteket a szabad gyökök
okozta káros hatásoktól, hozzájárul a fiatalság és fittség megőrzéséhez. A-,B-,
C-, és E-vitaminokban gazdag, valamint sok értékes ásványi anyagot tartalmaz:
többek között foszfort, magnéziumot, kalciumot, káliumot, vasat és
cinket. Antioxidánsai közül legjelentősebbek a fitonutriensek.
Antocianinjai kutatások szerint hozzájárulnak a koleszterinszint
csökkenéséhez, valamint jótékonyak az elhízás megelőzésében és kezelésében is. A
vörös áfonyában található benzoesav csökkenti a fertőzések kialakulásának
esélyét. Rendszeres fogyasztása hozzájárul a húgyúti fertőzések megelőzéséhez és
kezeléséhez, azáltal hogy gátolja a húgyúti fertőzést okozó baktériumok
növekedését. Epikatekinjei védik a szívet, az érrendszert, hozzájárulnak az
infarktus megelőzéséhez és egyes feltételezések szerint szerepet játszanak az
Alzheimer-kór rizikóját csökkentésében.A Természet Áldása 100%-os
gránátalma-vörös áfonya gyümölcslé válogatott gyümölcsőkből készült, frissen
préselt. 80 % gránátalmát és 20% vörös áfonyát tartalmaz. Nem tartalmaz
hozzáadott cukrot, tartósítószert, adalékanyagokat. A kíméletes feldolgozásnak
köszönhetően az eredeti íz- és aromaanyagok megmaradnak.Fogyaszd Te is
rendszeresen egészséged megőrzése érdekében!
két gyümölcs pozitív hatása együttesen érvényesül. Mindkét összetevője
antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Fogyasztásával
hozzájárulhatunk egészségünk megőrzéséhez és krónikus betegségek
megelőzéséhez. Gránátalma:Az Iránban őshonos gránátalma mára már Európa
földközi-tengeri területein és Dél-Amerika melegebb vidékein is elterjedt. Sok
magvú bogyótermése kellemesen édeskés, kissé savanykás ízű. Évszázadokon
keresztül használták gyógyítás céljából, a ?természet erejének?
tartották. A szuperélelmiszerként is számon tartott gránátalma híres
antioxidáns tulajdonságáról. Antioxidáns hatású polifenol vegyületei az
antocianinok, tanninok és az ellagsav. Utóbbi, a legújabb kutatások szerint
fontos szerepet tölt be a csontritkulás megelőzésében. Az ellagsav és a belőle
lebomlás során a szervezetben keletkező anyagcsere termékeknek rákellenes hatást
tulajdonítanak. A gyümölcs antioxidáns tulajdonságának több mint a feléért a
punicalagin nevű vegyület felel, amely egyedül a gránátalmában található
meg. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. C-vitaminja hozzájárul az
immunrendszer erősítéséhez, nélkülözhetetlen a bőr kollagénjének képzéséhez,
szükséges a hajszálerek, porcszövetek, csontok, és fogak épségének
fenntartásához, valamint segíti a sebgyógyulást. A gránátalma tartalmaz
továbbá A-,E-, és B-vitaminokat, szelént, cinket, magnéziumot, foszfort,
kalciumot. További jótékony hatásai közé sorolható, hogy javítja a
memóriát: egy vizsgálat során azt találták, hogy fokozódott az agyműködés és
javult az emlékezőképesség azoknál, akik naponta 220 ml gránátalma levet ittak
négy héten keresztül. A szív-és érrendszeri betegségek megelőzésében is szerepe
van, csökkenti a koleszterinszintet, optimalizálja a vérnyomást, valamint
gátolja a plakkok kialakulását, így az érelmeszesedés elleni védekezésben is
jótékony hatású.Vörös áfonya:Az Észak-Amerikában és Észak-Európában őshonos
vörös áfonya szintén a leggazdagabb antioxidánsokat tartalmazó gyümölcsök közé
sorolható. A szervezet egészére pozitívan hat, védi a sejteket a szabad gyökök
okozta káros hatásoktól, hozzájárul a fiatalság és fittség megőrzéséhez. A-,B-,
C-, és E-vitaminokban gazdag, valamint sok értékes ásványi anyagot tartalmaz:
többek között foszfort, magnéziumot, kalciumot, káliumot, vasat és
cinket. Antioxidánsai közül legjelentősebbek a fitonutriensek.
Antocianinjai kutatások szerint hozzájárulnak a koleszterinszint
csökkenéséhez, valamint jótékonyak az elhízás megelőzésében és kezelésében is. A
vörös áfonyában található benzoesav csökkenti a fertőzések kialakulásának
esélyét. Rendszeres fogyasztása hozzájárul a húgyúti fertőzések megelőzéséhez és
kezeléséhez, azáltal hogy gátolja a húgyúti fertőzést okozó baktériumok
növekedését. Epikatekinjei védik a szívet, az érrendszert, hozzájárulnak az
infarktus megelőzéséhez és egyes feltételezések szerint szerepet játszanak az
Alzheimer-kór rizikóját csökkentésében.A Természet Áldása 100%-os
gránátalma-vörös áfonya gyümölcslé válogatott gyümölcsőkből készült, frissen
préselt. 80 % gránátalmát és 20% vörös áfonyát tartalmaz. Nem tartalmaz
hozzáadott cukrot, tartósítószert, adalékanyagokat. A kíméletes feldolgozásnak
köszönhetően az eredeti íz- és aromaanyagok megmaradnak.Fogyaszd Te is
rendszeresen egészséged megőrzése érdekében!
Adatlap
Ár: | 2.080 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.06.21 |
Eddig megtekintették 74 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Természet Áldása gránátalma-vörös áfonya gyümölcslé 1 L" című hirdetést látja. (fent)