
Aprohirdetese.hu > Agrár > Hirdetés
Hidegtűrő élesztőtápanyag | 20g
Uvaferm Danstil 20?g ? Hidegtűrő borélesztő borászati eszköz musthoz és
cefréhezAz Uvaferm Danstil 20?g egy prémium hidegtűrő borélesztő-keverék, amely
kifejezetten szőlőhöz, gyümölcshöz, musthoz és cefréhez lett kifejlesztve.
Stabil érési folyamatot biztosít alacsony hőmérsékleten, miközben támogatja az
íz- és aromaanyagok teljes kibontakozását. Ideális választás friss, karakteres
ízű borok előállításához hideg fermentáció esetén.Felhasználási terület Hideg
(10?15?°C) erjesztés szőlőn, gyümölcsön, muston és cefrén Rozé- és fehérbor
készítése intenzív aroma-megőrzéssel Gyümölcsös borok prémium karakterének
elősegítéseAdagolás:1?3?g / 10?liter must vagy cefre. A használat előtt enyhén
meleg vízben hidratáld (20?25?°C, 15 perc), majd egyenletesen oszlasd el az
egész tételben az optimális fermentáció érdekében.Tárolás:Száraz, hűvös
(4?10?°C) helyen, eredeti, jól zárható tasakban. A felbontott csomagot minél
előbb használd fel.Kiszerelés:20?g ? elegendő hideg erjesztéshez vagy közepes
mennyiségű must/cerefe kezeléséhez.A borászati kezelőanyagok bevizsgált
eredetű készítmények. Alkalmazása előtt olvassa el alaposan a leírást.GYIK ?
Uvaferm Danstil 20?g borászati kezelőanyagrólMire ideális az Uvaferm
Danstil?Hideg fermentációhoz szőlőn, gyümölcsön, muston és cefrén, különösen
fehér- és rozéborokhoz intenzív aromamegőrzéssel.Hogyan kell használni?A
felhasználás előtt 20?25?°C vízben hidratáld 15 percig, majd keverd el a teljes
tételben az egyenletes erjedés érdekében.Milyen eredmény várható?Friss,
karakteres aroma, tiszta ízprofil és stabil erjedés alacsony
hőmérseklten.Kompatibilis más kezelőanyagokkal?Igen, kombinálható enzimekkel,
tápanyagokkal és derítőszerekkel ? kövesd a technológiai sorrendet.
cefréhezAz Uvaferm Danstil 20?g egy prémium hidegtűrő borélesztő-keverék, amely
kifejezetten szőlőhöz, gyümölcshöz, musthoz és cefréhez lett kifejlesztve.
Stabil érési folyamatot biztosít alacsony hőmérsékleten, miközben támogatja az
íz- és aromaanyagok teljes kibontakozását. Ideális választás friss, karakteres
ízű borok előállításához hideg fermentáció esetén.Felhasználási terület Hideg
(10?15?°C) erjesztés szőlőn, gyümölcsön, muston és cefrén Rozé- és fehérbor
készítése intenzív aroma-megőrzéssel Gyümölcsös borok prémium karakterének
elősegítéseAdagolás:1?3?g / 10?liter must vagy cefre. A használat előtt enyhén
meleg vízben hidratáld (20?25?°C, 15 perc), majd egyenletesen oszlasd el az
egész tételben az optimális fermentáció érdekében.Tárolás:Száraz, hűvös
(4?10?°C) helyen, eredeti, jól zárható tasakban. A felbontott csomagot minél
előbb használd fel.Kiszerelés:20?g ? elegendő hideg erjesztéshez vagy közepes
mennyiségű must/cerefe kezeléséhez.A borászati kezelőanyagok bevizsgált
eredetű készítmények. Alkalmazása előtt olvassa el alaposan a leírást.GYIK ?
Uvaferm Danstil 20?g borászati kezelőanyagrólMire ideális az Uvaferm
Danstil?Hideg fermentációhoz szőlőn, gyümölcsön, muston és cefrén, különösen
fehér- és rozéborokhoz intenzív aromamegőrzéssel.Hogyan kell használni?A
felhasználás előtt 20?25?°C vízben hidratáld 15 percig, majd keverd el a teljes
tételben az egyenletes erjedés érdekében.Milyen eredmény várható?Friss,
karakteres aroma, tiszta ízprofil és stabil erjedés alacsony
hőmérseklten.Kompatibilis más kezelőanyagokkal?Igen, kombinálható enzimekkel,
tápanyagokkal és derítőszerekkel ? kövesd a technológiai sorrendet.
Adatlap
| Ár: | 600 Ft |
| A hirdető: | Kereskedőtől |
| Értékesítés típusa: | Eladó |
| Termék: | Egyéb |
| Feladás dátuma: | 2025.12.23 |
| Eddig megtekintették 1 alkalommal | |
A hirdető adatai
Agrár rovaton belül a(z) "Hidegtűrő élesztőtápanyag | 20g" című hirdetést látja. (fent)





