
Aprohirdetese.hu > Agrár > Hirdetés
Foamsol | 100ml
Foamsol 100 ml ? Habzásgátló borászati eszköz cefréhez és gyümölcsléhezA Foamsol
100 ml egy hatékony habzásgátló borászati segédanyag, amely megakadályozza a
túlzott habképződést cefrézés, erjesztés vagy feldolgozás közben. Különösen
ajánlott gyümölcscefrékhez, musthoz és gyümölcslékészítéshez, ahol a habzás
problémát okozhat a technológiai folyamatokban. A készítmény gyorsan és
megbízhatóan hat, kis adagolás mellett is hatékony, nem változtatja meg az ital
ízét, színét vagy illatát.Felhasználási terület Gyümölcscefrék habzásának
megelőzése Must és gyümölcslé feldolgozása során Erjesztési folyamatok
biztonságosabbá tételeAdagolás:0,5?2 ml / 100 liter cefre vagy must mennyiség
ajánlott. Használat előtt alaposan felrázandó, majd egyenletesen hozzáadva kell
elkeverni a kezelendő tételben. Szükség esetén az adagolás
ismételhető.Tárolás:Hűvös, fénytől védett helyen tartandó. Használat után a
flakon visszazárása javasolt. Fagyásmentes helyen tárolandó.Kiszerelés:100 ml-es
kis flakonban, cseppentős adagolási lehetőséggel, hobbi- és kisüzemi
felhasználók számára ideális.A borászati kezelőanyagok bevizsgált eredetű
készítmények. Alkalmazása előtt olvassa el alaposan a leírást.GYIK ? Foamsol 100
ml borászati kezelőanyagrólMire való a Foamsol habzásgátló?Olyan borászati és
gyümölcsfeldolgozási helyzetekben használható, ahol a túlzott habképződés
zavarhatja a folyamatokat.Be kell-e oldani vízben használat előtt?Nem szükséges,
a készítményt közvetlenül a kezelendő tételbe kell adagolni és
elkeverni.Hatással van az ital ízére vagy színére?Nem, a Foamsol sem íz-, sem
szín-, sem illatváltozást nem okoz az italban.Mikor ajánlott használni?Főként
cefrekészítéskor, must előállításkor vagy erjedés kezdetén, ha erős habzásra
lehet számítani.Hányszor használható egy flakon?Egy 100 ml-es kiszerelés akár
több ezer liter ital habzásmentesítésére is elegendő a gazdaságos adagolásnak
köszönhetően.
100 ml egy hatékony habzásgátló borászati segédanyag, amely megakadályozza a
túlzott habképződést cefrézés, erjesztés vagy feldolgozás közben. Különösen
ajánlott gyümölcscefrékhez, musthoz és gyümölcslékészítéshez, ahol a habzás
problémát okozhat a technológiai folyamatokban. A készítmény gyorsan és
megbízhatóan hat, kis adagolás mellett is hatékony, nem változtatja meg az ital
ízét, színét vagy illatát.Felhasználási terület Gyümölcscefrék habzásának
megelőzése Must és gyümölcslé feldolgozása során Erjesztési folyamatok
biztonságosabbá tételeAdagolás:0,5?2 ml / 100 liter cefre vagy must mennyiség
ajánlott. Használat előtt alaposan felrázandó, majd egyenletesen hozzáadva kell
elkeverni a kezelendő tételben. Szükség esetén az adagolás
ismételhető.Tárolás:Hűvös, fénytől védett helyen tartandó. Használat után a
flakon visszazárása javasolt. Fagyásmentes helyen tárolandó.Kiszerelés:100 ml-es
kis flakonban, cseppentős adagolási lehetőséggel, hobbi- és kisüzemi
felhasználók számára ideális.A borászati kezelőanyagok bevizsgált eredetű
készítmények. Alkalmazása előtt olvassa el alaposan a leírást.GYIK ? Foamsol 100
ml borászati kezelőanyagrólMire való a Foamsol habzásgátló?Olyan borászati és
gyümölcsfeldolgozási helyzetekben használható, ahol a túlzott habképződés
zavarhatja a folyamatokat.Be kell-e oldani vízben használat előtt?Nem szükséges,
a készítményt közvetlenül a kezelendő tételbe kell adagolni és
elkeverni.Hatással van az ital ízére vagy színére?Nem, a Foamsol sem íz-, sem
szín-, sem illatváltozást nem okoz az italban.Mikor ajánlott használni?Főként
cefrekészítéskor, must előállításkor vagy erjedés kezdetén, ha erős habzásra
lehet számítani.Hányszor használható egy flakon?Egy 100 ml-es kiszerelés akár
több ezer liter ital habzásmentesítésére is elegendő a gazdaságos adagolásnak
köszönhetően.
Adatlap
| Ár: | 1.300 Ft |
| A hirdető: | Kereskedőtől |
| Értékesítés típusa: | Eladó |
| Termék: | Egyéb |
| Feladás dátuma: | 2025.12.12 |
| Eddig megtekintették 0 alkalommal | |
A hirdető adatai
Agrár rovaton belül a(z) "Foamsol | 100ml" című hirdetést látja. (fent)





