Szabó Adrienn - Magyar superfood
TUDATOSSÁG - FENNTARTHATÓSÁG - KÖRNYEZETBARÁT TÁPLÁLKOZÁS A superfood kifejezés
sokak számára egyet jelent az egészséggel, hiszen olyan alapanyagot mutat, amely
valamely értékes tulajdonságában kiemelkedik társai közül. A legnépszerűbbek
sorát a goji bogyó, az avokádó, a tengeri moszat és a lazac vezeti, ám a
vargányáról, a rizsről vagy akár a sárgarépáról, padlizsánról már csak kevesen
tudják, hogy szintén igazi szuperélelmiszerek, ráadásul itthon is megteremnek. E
könyv szerzője nem kevesebbre vállalkozott, minthogy összegyűjtse mindazokat a
hazánkban fellelhető zöldségeket, gyümölcsöket, gabonaféléket és olajos
magvakat, melyek szupererővel rendelkeznek, így méltán viselhetik a magyar
superfood elnevezést. Dietetikusként hitelesen mutatja be értékes
tápanyagtartalmukat, egészségünkre gyakorolt pozitív élettani hatásukat és
változatos konyhai felhasználásukat. Mindezek mellett ahhoz is kellő
bizonyítékkal szolgál, miért érdemes elsősorban a hazai szuperalapanyagokat
beépíteni étkezésünkbe, és hogy ezzel a választással milyen sokat tehetünk a
fenntartható, környezettudatos táplálkozás és életmód érdekében. A látványos,
kedvcsináló fotókkal illusztrált kiadványban több mint száz hazai
szuperélelmiszer, és a belőlük készült izgalmas, ínycsiklandó és egészséges
finomság receptje kapott helyet. S, hogy az alapanyagok beszerzése se okozzon
gondot,a hazai termőhelyekről, illetve az aktuálisan elérhető termények
listájáról is tájékozódhatnak az olvasók. Tegyük változatossá, értékessé
étkezésünket!
sokak számára egyet jelent az egészséggel, hiszen olyan alapanyagot mutat, amely
valamely értékes tulajdonságában kiemelkedik társai közül. A legnépszerűbbek
sorát a goji bogyó, az avokádó, a tengeri moszat és a lazac vezeti, ám a
vargányáról, a rizsről vagy akár a sárgarépáról, padlizsánról már csak kevesen
tudják, hogy szintén igazi szuperélelmiszerek, ráadásul itthon is megteremnek. E
könyv szerzője nem kevesebbre vállalkozott, minthogy összegyűjtse mindazokat a
hazánkban fellelhető zöldségeket, gyümölcsöket, gabonaféléket és olajos
magvakat, melyek szupererővel rendelkeznek, így méltán viselhetik a magyar
superfood elnevezést. Dietetikusként hitelesen mutatja be értékes
tápanyagtartalmukat, egészségünkre gyakorolt pozitív élettani hatásukat és
változatos konyhai felhasználásukat. Mindezek mellett ahhoz is kellő
bizonyítékkal szolgál, miért érdemes elsősorban a hazai szuperalapanyagokat
beépíteni étkezésünkbe, és hogy ezzel a választással milyen sokat tehetünk a
fenntartható, környezettudatos táplálkozás és életmód érdekében. A látványos,
kedvcsináló fotókkal illusztrált kiadványban több mint száz hazai
szuperélelmiszer, és a belőlük készült izgalmas, ínycsiklandó és egészséges
finomság receptje kapott helyet. S, hogy az alapanyagok beszerzése se okozzon
gondot,a hazai termőhelyekről, illetve az aktuálisan elérhető termények
listájáról is tájékozódhatnak az olvasók. Tegyük változatossá, értékessé
étkezésünket!
Adatlap
Ár: | 4.870 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.09.21 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Szabó Adrienn - Magyar superfood" című hirdetést látja. (fent)