
Így is ehetünk - 55 végtelenül variálható vegán alaprecept
,,Ez a kötet abból a szándékból született, hogy ne csak vizet kínáljunk a
szomjazóknak, hanem megtanítsuk őket kutat ásni. Annyi szakácskönyvvel a hátunk
mögött eljutottunk oda, hogy úgy éreztük: szinte csalás volna újabb és újabb
receptvariációkat eladni, miközben valójában mi magunk sem készítünk egy ételt
kétszer ugyanúgy. Így hát megalkottuk a könyvet, amely bebizonyítja, hogy a
konyhában töltött idő lehet egyszerre játékos és hasznos: pontos mennyiségek
helyett arányokat, fix összetevők helyett lehetséges hozzávalókat adunk meg
benne. Emellett pedig önbizalmat, hogy elhidd: hatalmadban áll bármit megfőzni
és megsütni. A kiindulópont a koncepció, amelyet a magad ízlésére, kedvére,
lehetőségeire formálhatsz - akár életedben először van a kezedben fakanál, akár
élvezettel és rendszeresen főzöl, akár muszájból maradsz a konyhában. A
végeredmény valójában már a te saját recepted alapján készült finomság lesz. Ne
keress klasszikus alapanyaglistát, nem fog hiányozni! Olvasd végig, hogyan
készül az étel lépésről lépésre, majd válassz összetevőket abból, ami épp otthon
van, ami passzol az évszakhoz, és - ez a leglényegesebb - amit szeretsz. Mert
egy igazán intuitív szakács ízlel, figyeli a textúrát, közben pedig minden nap
tanul valami újat. Ebben a különleges szakácskönyvben a kozmopolita konyha hol
ismerős, hol formabontó fogásai kerülnek terítékre - növényi alapokon. A kötet
egyszerre praktikus receptúrák gyűjteménye és szerelmeslevél a szabadsághoz, a
lassú élethez, a vegán konyhához és a kreatív főzéshez, amely megengedi, sőt
bátorítja a kísérletezést. Steiner Kristóf és Nimrod Dagan egy kis görög faluban
élnek, de innen kiindulva világszerte tartanak elvonulásokat, főzőkurzusokat és
éttermi vacsorapartikat. Több sikeres szakácskönyv után most a jó étel
készítésének egyetemes tudását gyűjtötték egy kötetbe. Főzz velük magabiztosan,
ösztönből, örömmel!
szomjazóknak, hanem megtanítsuk őket kutat ásni. Annyi szakácskönyvvel a hátunk
mögött eljutottunk oda, hogy úgy éreztük: szinte csalás volna újabb és újabb
receptvariációkat eladni, miközben valójában mi magunk sem készítünk egy ételt
kétszer ugyanúgy. Így hát megalkottuk a könyvet, amely bebizonyítja, hogy a
konyhában töltött idő lehet egyszerre játékos és hasznos: pontos mennyiségek
helyett arányokat, fix összetevők helyett lehetséges hozzávalókat adunk meg
benne. Emellett pedig önbizalmat, hogy elhidd: hatalmadban áll bármit megfőzni
és megsütni. A kiindulópont a koncepció, amelyet a magad ízlésére, kedvére,
lehetőségeire formálhatsz - akár életedben először van a kezedben fakanál, akár
élvezettel és rendszeresen főzöl, akár muszájból maradsz a konyhában. A
végeredmény valójában már a te saját recepted alapján készült finomság lesz. Ne
keress klasszikus alapanyaglistát, nem fog hiányozni! Olvasd végig, hogyan
készül az étel lépésről lépésre, majd válassz összetevőket abból, ami épp otthon
van, ami passzol az évszakhoz, és - ez a leglényegesebb - amit szeretsz. Mert
egy igazán intuitív szakács ízlel, figyeli a textúrát, közben pedig minden nap
tanul valami újat. Ebben a különleges szakácskönyvben a kozmopolita konyha hol
ismerős, hol formabontó fogásai kerülnek terítékre - növényi alapokon. A kötet
egyszerre praktikus receptúrák gyűjteménye és szerelmeslevél a szabadsághoz, a
lassú élethez, a vegán konyhához és a kreatív főzéshez, amely megengedi, sőt
bátorítja a kísérletezést. Steiner Kristóf és Nimrod Dagan egy kis görög faluban
élnek, de innen kiindulva világszerte tartanak elvonulásokat, főzőkurzusokat és
éttermi vacsorapartikat. Több sikeres szakácskönyv után most a jó étel
készítésének egyetemes tudását gyűjtötték egy kötetbe. Főzz velük magabiztosan,
ösztönből, örömmel!
Adatlap
| Ár: | 9.500 Ft |
| Könyvkereső: | Szakács |
| Feladás dátuma: | 2025.12.01 |
| Eddig megtekintették 2 alkalommal | |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Így is ehetünk - 55 végtelenül variálható vegán alaprecept" című hirdetést látja. (fent)





