Tradicionális sütikiszúró rács
Tradicionális sütikiszúró rács Tradicionális tésztakiszúró rács alap
linzerformákkal. Gyümölcsök, gombák, csillag, hold, szív, virág, vagy
szerencselóhere forma. Segítségével egyszerre 24 db süteményformát vághatsz kia
egyszerre! Nem kell sok időt fordítani a tökéletes formázáshoz, egy nyomás és a
kiszúrórács segítségével azonnal meglesz a teljes tepsibe a megfelelő mennyiségű
forma. Tradicionális tésztakiszúró rács alap linzerformákkal. Gyümölcsök,
gombák, csillag, hold, szív, virág, vagy szerencselóhere forma. Segítségével
egyszerre 24 db süteményformát vághatsz kia egyszerre! Nem kell sok időt
fordítani a tökéletes formázáshoz, egy nyomás és a kiszúrórács segítségével
azonnal meglesz a teljes tepsibe a megfelelő mennyiségű forma. Egyszerű és gyors
a sütemények elkészítése! Nyújtsd ki a tésztát a megfelelő méretűre egy
sütőpapíron, te bele a tepsibe, majd a kiszúró formát nyomd bele és vágd ki
tökéletesen formázott süteményeket! A forma az ideális sütési távolságot is
beállítja, így semmi dolgod nem marad, csak tedd be a sütőbe és süsd készre
őket! - 1 db kiszúróforma + 1 db tésztalehúzó forma - A kiszúró egyszerre 24 db
süteményt formáz kb. 4 cm x 4 cm-es méretre - Mosogatógépben is tisztítható -
Mérete: 33 cm x 23 cm 1 cm (normál tepsi méretéhez tökéletes) - Anyaga minőségi
műanyag Tradicionális linzer: 60 dkg finomliszt 40 dkg vaj 2 tojás sárgája (L)
20 dkg porcukor 1 cs. vaníliás cukor 1 db citrom héja gyümölcslekvár A lisztet a
vajjal jól összegyúrjuk, majd hozzáadjuk a porcukrot, a citrom lereszelt héját,
majd a végén a tojássárgáját és összedolgozzuk. Gyorsan kell dolgozni vele, nem
szabad nagyon sokáig gyúrni, mert a tészta így nyúlós lesz. Hűtőben legalább 1-2
órán át pihentetjük, hogy a liszt jól magába tudja szívni az összetevőket.
Ezután lisztezett gyúródeszkán kb. 3-4 mm vastagra és a kiszúrórács formájára
nyújtjuk. A tepsibe helyezett sütőpapírra kiszúrjuk a süteményformákat a
ráccsal. Egy nagy tepsibe pont két kiszúrórácsnyi adag fér el, így lesz alja és
teteje is a linzereknek. Előmelegített sütőben 180 °C-on (hő-légkeveréssel 170
°C) kb. 20 perc alatt elkészülnek. Akkor jó, ha a széle elkezd barnulni, a
közepe pedig még világos, ha hozzáérünk, akkor akár nyersnek is tűnhet. Ha
kihűl, tökéletes lesz az állaga. A tálcán, vagy sütőrácsra téve hagyjuk őket
kihűlni! Ezután egy kiskanál lekvárral, esetleg csokoládékrémmel kell
összetapasztani kettőt. Díszíthető akár olvasztott csokoládéba mártva,
kókusszal, darált mogyoróval megszórva ízlés szerint. Porcukorral meghintve
azonnal fogyasztható, de a legfinomabb akkor lesz, ha egy napot hagyjuk állni,
hogy a lekvártól megpuhuljon.
linzerformákkal. Gyümölcsök, gombák, csillag, hold, szív, virág, vagy
szerencselóhere forma. Segítségével egyszerre 24 db süteményformát vághatsz kia
egyszerre! Nem kell sok időt fordítani a tökéletes formázáshoz, egy nyomás és a
kiszúrórács segítségével azonnal meglesz a teljes tepsibe a megfelelő mennyiségű
forma. Tradicionális tésztakiszúró rács alap linzerformákkal. Gyümölcsök,
gombák, csillag, hold, szív, virág, vagy szerencselóhere forma. Segítségével
egyszerre 24 db süteményformát vághatsz kia egyszerre! Nem kell sok időt
fordítani a tökéletes formázáshoz, egy nyomás és a kiszúrórács segítségével
azonnal meglesz a teljes tepsibe a megfelelő mennyiségű forma. Egyszerű és gyors
a sütemények elkészítése! Nyújtsd ki a tésztát a megfelelő méretűre egy
sütőpapíron, te bele a tepsibe, majd a kiszúró formát nyomd bele és vágd ki
tökéletesen formázott süteményeket! A forma az ideális sütési távolságot is
beállítja, így semmi dolgod nem marad, csak tedd be a sütőbe és süsd készre
őket! - 1 db kiszúróforma + 1 db tésztalehúzó forma - A kiszúró egyszerre 24 db
süteményt formáz kb. 4 cm x 4 cm-es méretre - Mosogatógépben is tisztítható -
Mérete: 33 cm x 23 cm 1 cm (normál tepsi méretéhez tökéletes) - Anyaga minőségi
műanyag Tradicionális linzer: 60 dkg finomliszt 40 dkg vaj 2 tojás sárgája (L)
20 dkg porcukor 1 cs. vaníliás cukor 1 db citrom héja gyümölcslekvár A lisztet a
vajjal jól összegyúrjuk, majd hozzáadjuk a porcukrot, a citrom lereszelt héját,
majd a végén a tojássárgáját és összedolgozzuk. Gyorsan kell dolgozni vele, nem
szabad nagyon sokáig gyúrni, mert a tészta így nyúlós lesz. Hűtőben legalább 1-2
órán át pihentetjük, hogy a liszt jól magába tudja szívni az összetevőket.
Ezután lisztezett gyúródeszkán kb. 3-4 mm vastagra és a kiszúrórács formájára
nyújtjuk. A tepsibe helyezett sütőpapírra kiszúrjuk a süteményformákat a
ráccsal. Egy nagy tepsibe pont két kiszúrórácsnyi adag fér el, így lesz alja és
teteje is a linzereknek. Előmelegített sütőben 180 °C-on (hő-légkeveréssel 170
°C) kb. 20 perc alatt elkészülnek. Akkor jó, ha a széle elkezd barnulni, a
közepe pedig még világos, ha hozzáérünk, akkor akár nyersnek is tűnhet. Ha
kihűl, tökéletes lesz az állaga. A tálcán, vagy sütőrácsra téve hagyjuk őket
kihűlni! Ezután egy kiskanál lekvárral, esetleg csokoládékrémmel kell
összetapasztani kettőt. Díszíthető akár olvasztott csokoládéba mártva,
kókusszal, darált mogyoróval megszórva ízlés szerint. Porcukorral meghintve
azonnal fogyasztható, de a legfinomabb akkor lesz, ha egy napot hagyjuk állni,
hogy a lekvártól megpuhuljon.
Adatlap
Ár: | 2.990 Ft |
Termék: | Edények / Edénykészletek |
Feladás dátuma: | 2024.11.28 |
Eddig megtekintették 42 alkalommal |
A hirdető adatai
Konyhai felszerelések rovaton belül a(z) "Tradicionális sütikiszúró rács" című hirdetést látja. (fent)