Éden prémium stevia por 20g
A stevia körülbelül 300-szor édesebb a cukornál, természetes növényi édesítő
por. Mi az a Stevia? A Stevia egy dél-amerikai gyógynövény, mely természetéből
eredendően édes. A növény kivonatait (port, szirupot, tablettát, szirupot) és a
szárított tealeveleket a világ minden táján széles körben használják édesítésre
(a tiszta kivonatok 30-300-szor édesebbek a nádcukornál) és gyomorbántalmak
kezelésére. Az ázsiai országokban a Stevia évtizedek óta elfogadott és ismert:
használják üdítőitalok, cukormentes rágógumik, joghurtok, savanyúságok,
zöldségek, szárított tengeri gyümölcsök és sütemények édesítésére. Mire jó a
Stevia? A növényből kivont, édes ízért felelős szteviol-glikozid nevű anyagot
szervezetünk nem tudja lebontani, ezért gyakorlatilag áthalad a szervezeten és
távozik. Nem tartalmaz kalóriát és szénhidrátot. Glikémiás indexe nulla, így
diabetikus étrenden élők is fogyaszthatják. Enyhíti az inzulin-függést, segít
szabályozni az inzulinszintet. Más tanulmányok vérnyomáscsökkentő,
hasnyálmirigy-segítő hatásairól számolnak be, valamint vitamin és
ásványianyag-tartalma sem mellékes (A és C vitamin, cink, magnézium, vas, stb.).
Fogyasztása nem okoz fogszuvasodást, és egyetlen mellékhatásos esetet sem
jegyeztek fel. Teaként fogyasztva a Stevia segít az emésztés javításában és
hasfájás esetén is hasznos lehet. Számos édesítőszerrel szemben a Stevia előnye,
hogy sütésnél-főzésnél 198 fokig megtartja az édes ízét. Intenzív édes íze
alkalmassá teszi alacsony szénhidrát bevitelű étrendekben édesítésre.
Felhasználható bármilyen étel és ital édesítésére, cukor teljes körű
helyettesítésére Összetevők: Steviol Glycoside Reb-A 97% Ajánlott napi adag: 5mg
testsúly kilogrammonként Tárolási javaslat: fénytől, hőtől védett helyen
Allergén információ: A termék dióféléket feldolgozó üzemben készül.
por. Mi az a Stevia? A Stevia egy dél-amerikai gyógynövény, mely természetéből
eredendően édes. A növény kivonatait (port, szirupot, tablettát, szirupot) és a
szárított tealeveleket a világ minden táján széles körben használják édesítésre
(a tiszta kivonatok 30-300-szor édesebbek a nádcukornál) és gyomorbántalmak
kezelésére. Az ázsiai országokban a Stevia évtizedek óta elfogadott és ismert:
használják üdítőitalok, cukormentes rágógumik, joghurtok, savanyúságok,
zöldségek, szárított tengeri gyümölcsök és sütemények édesítésére. Mire jó a
Stevia? A növényből kivont, édes ízért felelős szteviol-glikozid nevű anyagot
szervezetünk nem tudja lebontani, ezért gyakorlatilag áthalad a szervezeten és
távozik. Nem tartalmaz kalóriát és szénhidrátot. Glikémiás indexe nulla, így
diabetikus étrenden élők is fogyaszthatják. Enyhíti az inzulin-függést, segít
szabályozni az inzulinszintet. Más tanulmányok vérnyomáscsökkentő,
hasnyálmirigy-segítő hatásairól számolnak be, valamint vitamin és
ásványianyag-tartalma sem mellékes (A és C vitamin, cink, magnézium, vas, stb.).
Fogyasztása nem okoz fogszuvasodást, és egyetlen mellékhatásos esetet sem
jegyeztek fel. Teaként fogyasztva a Stevia segít az emésztés javításában és
hasfájás esetén is hasznos lehet. Számos édesítőszerrel szemben a Stevia előnye,
hogy sütésnél-főzésnél 198 fokig megtartja az édes ízét. Intenzív édes íze
alkalmassá teszi alacsony szénhidrát bevitelű étrendekben édesítésre.
Felhasználható bármilyen étel és ital édesítésére, cukor teljes körű
helyettesítésére Összetevők: Steviol Glycoside Reb-A 97% Ajánlott napi adag: 5mg
testsúly kilogrammonként Tárolási javaslat: fénytől, hőtől védett helyen
Allergén információ: A termék dióféléket feldolgozó üzemben készül.
Adatlap
Ár: | 2.164 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.18 |
Eddig megtekintették 96 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Éden prémium stevia por 20g" című hirdetést látja. (fent)