Magyar méz manufaktúra gingerbread krémméz 250 g
A repceméz és a mézeskalács fűszerkeverék tökéletes párosítás és kiegészítés
karácsonykor. Az repceméz jellemzői végett, finom krémes állagú marad. Az
üvegben található buborékok természetes folyamat útján jöttek létre. Ajánljuk:
tedd bátran bármilyen forró italodba a hideg időszakban, és használd a
mézeskalácsok elkészítéséhez természetes édeszítőszerként! Tárolás: napfénytől
védett helyen, hűvös helyen! Fontos: a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű,
maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzése érdekében! A méz
kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem befolyásolja. A
repce összetétele miatt a leggyorsabban kristályosodó méz, ez a természetes
állaga, a minőségét nem befolyásolja! A kristályos méz meleg hatására újra
folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik, amely
afruktóz-glükóz-szacharóz tartalmának és arányával magyarázható. Összetétele:
99% repceméz, 1% fűszer. Az üvegben található buborékok természetes folyamat
útján jöttek létre. Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Igen
tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen GMO-mentes Igen
paleo Nem cukormentes Nem hozzáadott cukor nélkül Igen szénhidrát csökkentett
Nem bio Nem dióféléktől mentes Igen földimogyorótól mentes Igen haltól mentes
Igen kéndioxid-szulfit Igen mustártól mentes Igen puhatestűektől mentes Igen
rákféléktől mentes Igen szezámmagtól mentes Igen zellertől mentes Igen
csillagfürttől mentes Igen méztől mentes Nem szójamentes Igen per 100 g kj 1270
kJ kcal 304 kcal zsír 0 g ebből telített zsírsavak 0 g ebből egyszeresen
telített zsírsavak 0 g ebből többszörösen telített zsírsavak 0 g szénhidrát 82,4
g ebből cukrok 0 g ebből poliolok 0 g ebből keményítő 82,2 g rost 0,2 g fehérje
0,3 g só 0 g
karácsonykor. Az repceméz jellemzői végett, finom krémes állagú marad. Az
üvegben található buborékok természetes folyamat útján jöttek létre. Ajánljuk:
tedd bátran bármilyen forró italodba a hideg időszakban, és használd a
mézeskalácsok elkészítéséhez természetes édeszítőszerként! Tárolás: napfénytől
védett helyen, hűvös helyen! Fontos: a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű,
maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzése érdekében! A méz
kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem befolyásolja. A
repce összetétele miatt a leggyorsabban kristályosodó méz, ez a természetes
állaga, a minőségét nem befolyásolja! A kristályos méz meleg hatására újra
folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik, amely
afruktóz-glükóz-szacharóz tartalmának és arányával magyarázható. Összetétele:
99% repceméz, 1% fűszer. Az üvegben található buborékok természetes folyamat
útján jöttek létre. Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Igen
tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen GMO-mentes Igen
paleo Nem cukormentes Nem hozzáadott cukor nélkül Igen szénhidrát csökkentett
Nem bio Nem dióféléktől mentes Igen földimogyorótól mentes Igen haltól mentes
Igen kéndioxid-szulfit Igen mustártól mentes Igen puhatestűektől mentes Igen
rákféléktől mentes Igen szezámmagtól mentes Igen zellertől mentes Igen
csillagfürttől mentes Igen méztől mentes Nem szójamentes Igen per 100 g kj 1270
kJ kcal 304 kcal zsír 0 g ebből telített zsírsavak 0 g ebből egyszeresen
telített zsírsavak 0 g ebből többszörösen telített zsírsavak 0 g szénhidrát 82,4
g ebből cukrok 0 g ebből poliolok 0 g ebből keményítő 82,2 g rost 0,2 g fehérje
0,3 g só 0 g
Adatlap
Ár: | 1.930 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 21 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Magyar méz manufaktúra gingerbread krémméz 250 g" című hirdetést látja. (fent)