Dia-Wellness piskótaliszt 500 g
Inzulinrezisztensek számára fejlesztett lisztkeverék. A zabpehelylisztet,
tápióka keményítőt és élelmi rostot is tartalmazó lisztkeverék támogatja a
normál vércukorszint fenntartását, segíti az emésztést és hosszantartó
teltségérzetet biztosít. Kiváló alapanyaga lehet az egészségtudatos, reform
konyhának, használhatod élelmi rostban gazdag sütemények készítéséhez:
piskótatekercshez, tortához, somlói galuskához, gyümölcsös vagy krémes
szeletekhez. Inzulinrezisztencia (IR) fennállása esetén az első és legfontosabb
teendő a kristálycukor, a méz és a hozzáadott cukrot tartalmazó készítmények
lecserélése olyan édesítőszerre és azzal készült termékekre, melyek
energiamentesek és nem okoznak hirtelen vércukorszint-emelkedést. A
vércukorszint és ezzel együtt az inzulinszintek stabilizálása kiemelten fontos
IR diétában. Ehhez járulnak hozzá a magas rosttartalmú gabonák és gabonaipari
termékek (pl. rostokkal, fehérjével dúsított lisztek, lisztkeverékek,
rostkeverékek vagy lassú felszívódású zabot tartalmazó cukormentes pudingpor).
Izgalmassá tehetők az ételek, sütemények különféle őrleményekkel (pl.
mandulaliszt, kókuszliszt, lenmagpehely), melyek segíthetnek a teltségérzet
kialakításában, így közvetetten a testsúly-csökkentésben. PISKÓTA készítése: 65
g Gluténmentes IR piskótaliszt 3 tojás 15-20 ml víz 50 g cukornak megfelelő
cukorhelyettesítő vagy 70 g almacukor A hozzávalókat elkeverjük, majd
robotgéppel közepes fokozaton kihabosítjuk. Formába öntjük, majd 160-170 fokon
aranysárgára sütjük.
tápióka keményítőt és élelmi rostot is tartalmazó lisztkeverék támogatja a
normál vércukorszint fenntartását, segíti az emésztést és hosszantartó
teltségérzetet biztosít. Kiváló alapanyaga lehet az egészségtudatos, reform
konyhának, használhatod élelmi rostban gazdag sütemények készítéséhez:
piskótatekercshez, tortához, somlói galuskához, gyümölcsös vagy krémes
szeletekhez. Inzulinrezisztencia (IR) fennállása esetén az első és legfontosabb
teendő a kristálycukor, a méz és a hozzáadott cukrot tartalmazó készítmények
lecserélése olyan édesítőszerre és azzal készült termékekre, melyek
energiamentesek és nem okoznak hirtelen vércukorszint-emelkedést. A
vércukorszint és ezzel együtt az inzulinszintek stabilizálása kiemelten fontos
IR diétában. Ehhez járulnak hozzá a magas rosttartalmú gabonák és gabonaipari
termékek (pl. rostokkal, fehérjével dúsított lisztek, lisztkeverékek,
rostkeverékek vagy lassú felszívódású zabot tartalmazó cukormentes pudingpor).
Izgalmassá tehetők az ételek, sütemények különféle őrleményekkel (pl.
mandulaliszt, kókuszliszt, lenmagpehely), melyek segíthetnek a teltségérzet
kialakításában, így közvetetten a testsúly-csökkentésben. PISKÓTA készítése: 65
g Gluténmentes IR piskótaliszt 3 tojás 15-20 ml víz 50 g cukornak megfelelő
cukorhelyettesítő vagy 70 g almacukor A hozzávalókat elkeverjük, majd
robotgéppel közepes fokozaton kihabosítjuk. Formába öntjük, majd 160-170 fokon
aranysárgára sütjük.
Adatlap
Ár: | 1.020 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 15 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Dia-Wellness piskótaliszt 500 g" című hirdetést látja. (fent)