Özv. Szabó Józsefné - Disznóölés - disznótoros
A kötet szerzője több évtizedes tapasztalatából részletes leírását adja a
disznóölés és disznótoros mibenlétének, kezdve a sertés levágásától, a számtalan
töltelék, hurka, kolbász, szalonna, tepertő elkészítéséhez, valamint azok
legjobb tartósítási módjához. A részletes útmutatások nagy segítséget nyújtanak
a sertés legjobb, legfinomabb feldolgozásához. Számtalan bevált recept közli a
legjobb alföldi elkészítési módokat, melyet nagy sikerrel alkalmazhatnak
mindazok, akik ezeket az elkészítési technikákat kipróbálják.
disznóölés és disznótoros mibenlétének, kezdve a sertés levágásától, a számtalan
töltelék, hurka, kolbász, szalonna, tepertő elkészítéséhez, valamint azok
legjobb tartósítási módjához. A részletes útmutatások nagy segítséget nyújtanak
a sertés legjobb, legfinomabb feldolgozásához. Számtalan bevált recept közli a
legjobb alföldi elkészítési módokat, melyet nagy sikerrel alkalmazhatnak
mindazok, akik ezeket az elkészítési technikákat kipróbálják.
Adatlap
Ár: | 2.470 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.05.14 |
Eddig megtekintették 2 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Özv. Szabó Józsefné - Disznóölés - disznótoros" című hirdetést látja. (fent)