Hungarian Culinary Art
Ez az exkluzív kiadvány 43 recept elkészítését követi nyomon lépésről-lépésre,
így magunk is könnyen el tudjuk készíteni a Magyar Konyha Legjobbjait. Receptek:
Levesek: Gulyásleves, Jókai bableves, Újházi tyúkhúsleves, Meggyleves, Tavaszi
leves, Halászlé. Főételek: Töltött csirke, Erdélyi fatányéros, Csáky rostélyos,
Paprikás krumpli, Csirke paprikás, Túrós csusza, Káposztás sztrapacska, Brassói
aprópecsenye, Zöldborsó főzelék, Lecsó Hajni módra, Lángos, Töltött paprika,
Rakott krumpli, Tökfőzelék pörkölttel, Sült dunai keszeg, Lencsefőzelék,
Marhalábszár pörkölt tarhonyával, Szabolcsi töltött káposzta, Hortobágyi húsos
palacsinta, Cigánypecsenye, Bakonyi sertés borda, Stefánia vagdalt. Desszertek:
Képviselőfánk, Hókifli, Somlói galuska, Vargabéles, Gesztenyepüré, Dobostorta,
Meggyes rétes, Rákóczi túrós, Mézes krémes, Zserbó, Máglyarakás, Madártej,
Szilvás gombóc, Rigó Jancsi, Bejgli.
így magunk is könnyen el tudjuk készíteni a Magyar Konyha Legjobbjait. Receptek:
Levesek: Gulyásleves, Jókai bableves, Újházi tyúkhúsleves, Meggyleves, Tavaszi
leves, Halászlé. Főételek: Töltött csirke, Erdélyi fatányéros, Csáky rostélyos,
Paprikás krumpli, Csirke paprikás, Túrós csusza, Káposztás sztrapacska, Brassói
aprópecsenye, Zöldborsó főzelék, Lecsó Hajni módra, Lángos, Töltött paprika,
Rakott krumpli, Tökfőzelék pörkölttel, Sült dunai keszeg, Lencsefőzelék,
Marhalábszár pörkölt tarhonyával, Szabolcsi töltött káposzta, Hortobágyi húsos
palacsinta, Cigánypecsenye, Bakonyi sertés borda, Stefánia vagdalt. Desszertek:
Képviselőfánk, Hókifli, Somlói galuska, Vargabéles, Gesztenyepüré, Dobostorta,
Meggyes rétes, Rákóczi túrós, Mézes krémes, Zserbó, Máglyarakás, Madártej,
Szilvás gombóc, Rigó Jancsi, Bejgli.
Adatlap
Ár: | 2.240 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.05.10 |
Eddig megtekintették 15 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Hungarian Culinary Art" című hirdetést látja. (fent)