Élő ételek könyve - Lugosítás természetesen
Az élő ? azaz nyers, 43 şC fölé nem hevített ? ételek fogyasztását ajánló új
táplálkozási irányzat egyre növekvő népszerűségének oka elsősorban az azzal járó
életmódváltozás áldásos hatásában rejlik. A hőkezeletlen, magas energiájú
növények és gyümölcsök olyan ?energiabombát? jelentenek szervezetünk számára,
amely biztosítja egész napi aktivitásunkat. Növekszik koncentrációs képességünk,
fizikai teljesítményünk, eltűnnek a gombás megbetegedések, bőrünk élővé,
tisztává válik. Természetesen mindezek mellett ha igényünk van rá, ehetünk főtt
ételeket is. A fontos az, hogy minél több friss zöldséget és gyümölcsöt
fogyasszunk, s ezt nagy örömmel, megelégedettséggel tegyük! Ebben nyújt
segítséget ez a Magyarországon úttörő könyv.
táplálkozási irányzat egyre növekvő népszerűségének oka elsősorban az azzal járó
életmódváltozás áldásos hatásában rejlik. A hőkezeletlen, magas energiájú
növények és gyümölcsök olyan ?energiabombát? jelentenek szervezetünk számára,
amely biztosítja egész napi aktivitásunkat. Növekszik koncentrációs képességünk,
fizikai teljesítményünk, eltűnnek a gombás megbetegedések, bőrünk élővé,
tisztává válik. Természetesen mindezek mellett ha igényünk van rá, ehetünk főtt
ételeket is. A fontos az, hogy minél több friss zöldséget és gyümölcsöt
fogyasszunk, s ezt nagy örömmel, megelégedettséggel tegyük! Ebben nyújt
segítséget ez a Magyarországon úttörő könyv.
Adatlap
Ár: | 2.720 Ft |
Könyvkereső: | Egészség, egészségügyi |
Feladás dátuma: | 2024.05.30 |
Eddig megtekintették 23 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Élő ételek könyve - Lugosítás természetesen" című hirdetést látja. (fent)